Юлски деца-Тема 37

• 32 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ние не сме го усетили, голямо чистене трябва да е било  newsm78 Joy Нещо ми се мярна по новините, ама нали и телевизията игнорираме напоследък, ще гледам сега.

# 511
Mime-to и ние е стиснем едни палци в понеделник  Praynig

# 512
Ванче, много ми хареса хотелчето, ще ми кажеш подробности на скайпа Wink
Миме-то, успех на изпита  Peace
maimun77 и големия е момче, но не беше толкова палав. То като цяло не мога да се оплача от детето, но последните седмици нещо му стана. Може би и това, че беше болен се отрази, знам ли. Ще го видим, има доста да се култивираме още  Mr. Green А относно момиченцето, уж правихме каквото трябва, пък то...Ама нищо де сега си имам две прекрасни дечица, да са ми живи и здрави  Heart Eyes

# 513
  • София
Сиси благодаря за линковете, от Зоя съм пазарувала, другия не ми е познат.
Мимето стискам палци за изпита.
За заметресението аз чух само тътена, движението на земята не усетих защото бях в движение, но тътена беше ужасно зловещ.

# 514
  • София
А пък мен земетресението ме събуди..както си спях сладко,сладко и леглото почна да се клати напред-назад,ужасно беше,докато схвана за какво става въпрос и то спря.А бебко и той спинкаше и не усети нищо,може би си е помислил,че мама го клати  Heart Eyes
Миме и аз стискам палчета  Hug
Аз тази вечер си гаврътнах почти една бутилка винце,как успях,незнам,но много ми се услади  Crazy

# 515

Миме, успех на изпита!!!!  Peace

# 516
Миме, стискам палци и аз! Косата на живо ще я видим по-добре, но явно всички решихме, че си напълно руса и затова.
Цветен прашец, вторият сайт е много приятен, той всъщност е на близка на Джил, следващия път ще поръчвам от там, че имат и в кутийки за директна употреба.
Джил, и аз си харесвам Алексиев, вие зад Джъмбо ли ходихте, колко струва прегледа? Че Влади нали пловдивски ортопед го гледа, а по времето на Юлиана само в Горна Баня беше Алексиев. И аз мисля да звънна другата седмица за час.

Вижте на какво попаднах - Детска Био Кухня - http://biodetskakuhnia.com/ Менюто малко фюжън ми се видя, но може да пробвам някой ден Юлиана като тръгне на градина да си спестя готвенето през деня..

# 517
  • София
Здравейте мамита!
Сиси тази био кухня звучи добре, но ми изглежда доста екзотична, а Кати и без това яде доста избирателно на този етап, та не знам дали ще я исак, но може да я пробвам все пак. Магазина ще го разгледам при първа възможност по-подробно и ще го пробвам и него.

# 518
Честита Радост на Валерия! Да расте здрава, щастлива и обичана!   bouquet

Миме, много ти отива този цвят. Аз на живо не съм те виждала, мнението ми е от снимките, които си пускала, но така си много добре. Ще стискам палци понеделник!  Hug

Джил, Мишо откакто проходи стабилно не мога една снимка като за пред хората да му направя, тъкмо вдигна фотоапарата да го снимам и той вече е хукнал нанякъде. Ето няколко снимки от преди месец, по-нататък ще пусна още.
http://www.bgphoto.net/photos/18137/o634178220982061250.JPG

http://www.bgphoto.net/photos/18137/o634178222029092500.JPG
Лили
Щях да пиша на теб и Цветен прашец за повръщането - Лили е така от бебе. Пробвах разни хапченца, но хомеопатичните не помагаха, а не ми се искаше да я тъпча с по-сериозни медикаменти без да е болна и преминахме на варианта торбички в джобовете на седалките и при позив за повръщане ги приготвях. Забелязала съм, че в джипа не и става лошо, само в лека кола. Успокояващото е, че с времето все по-рядко се случва да повърне.

Аз снощи излязох за първи път откакто се е родил Мишо сама, с приятелки и час и половина след това се наложи да се прибера - Мишо вдигнал Т. Тази сутрин отново беше с температура  Sad

# 519
Здравейте,майчета!

Дойдох да си видя Катенцето и съм в Карнобат.Този път ме позна и много ми се зарадва така ,че е решено-ще идвам всяка седмица и никой копче да не ми казва  Mr. GreenИзненадаха ме с два горни зъба и вече най накрая си имаме 4.Много променена ми се вижда.

Миме,успех на изпита  Hug

Сафо,и аз смятам в понеделник да изляза само с приятелки ама да видим  Simple Smile То все като се каня и нещо ще ми обърка плановете.

# 520
  • София
Оле Диди, как звучи "Този път ме позна"  Rolling Eyes

# 521
Здравейте и от мен,

Изобщо не съм го усетила земетресението. А сестра ми, която е на 100 метра от нас, каза, че яко ги е разклатило. Thinking

Сиси, да... в кабинета на Алексиев зад Билла бяхме. 40 лв. е прегледа. Предпочитам така, че ми е много близо, а и там има достатъчно късни часове, за да отидем дори и като започна работа. Био кухнята изглежда супер, но не знам дали ще мога да убедя таткото, че допълнителния разход си заслужава.
Сафо, много сте хубави. Гледай го сладура как се плацика в морето. Heart Eyes Калина такъв рев му хвърляше всеки път като я топнем. Ама нали съм майка терористка - всеки ден имаше по една баня. Laughing Права си за торбичките за повръщане, но хич не ми се иска да се возя и аз отзад, че и на мен ми става лошо в някои ситуации. Викаш джип да си купувам... Joy Вирусче ли е забърсал малкия?
Диди, и миналия път те е познала, ама си е имала друго занимание сигурно. Ама ти е трудно, де. Голям гуш от мен. Hug

И при нас едната баба приплака за гледане на Калина и след малко ще дойде, пък ние излизаме на ергенска разходка.

Уффф, пропуснах, пък от вчера я мисля Драга. Стискам палци сватбата да мине по мед и масло и никой да не я ядосва днес.  bouquet

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 12:32 от Jillian

# 522
Здравейте,

Сиси и на мен Алексиев повече ми хареса от Драганов по това което четох за двамата. Миналата година ходихме при Алексиев и съм много доволна. Тогава прегледа беше 30 лева.

И ние днес ще закараме Ния при баба и. После ще поживеем малко с баща и.

Приятен ден ви пожелава.

# 523
  • София
Драга днес ли беше  smile3537  married newsm81
Я дайте кординатите на Алексиев, не че не съм доволна от Драганов, напотив.
Джил, това си е важна причина да се сдобиеш в джип, или поне хубав ван    Hands Clap Н амойта кръсница детето повръща много, вече е 2 клас и продължава чат-пат. Та те си носеха направо една кофа за нея, после я мият и пак в колата. Обаче баща и е заклет рибар, от фанатиците с палатка, и решил да си слага хванатата риба там, да има 2 предназначения кофата . И майка ми веднъж като пътува с тях вика леле това дете си изповръща червата 5 пъти до Сандански. Когато измили кофата тя  смърди на риба   Sick, тази миризма не се маха, то затова детето и да не му е чак толковалошо, все пак му става като се надвеси над кофата  Joy hahaha
Аз пак вместо да решавам надничам във форума, самоизгонвам се   smile3505 smile3513
Сиси, тая кухня е страхотна  Hug. Менюто ми хареса, цените не  Laughing Най-ме впечатли, че опаковките се разграждат напълно до 7 седмици. Набират и пунктове за доставка, явно тепърва ще се разраства и ще пада цената.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 13:12 от Mime-to

# 524
Сафо, много сте хубави, хубави.. Heart Eyes Дано температурата на Мишето е била еднократна!  Praynig
Джил, Рал, мерси, ще отидем скоро.
Миме, заповядай - http://www.einet.bg/~alexiev/ Голям ентусиаст е, и от сайта му личи. Simple Smile Ама ти  марш да решаваш листовки! Hug
Джил, кой ще гледа Инето като тръгнеш на работа, може и да си писала, ама съм пропуснала!?
Диди, всъщност Катето е сама в Карнобат, а Петя е с вас на ясла?

Стискам палци и аз на Драга за един незабравим ден!

Общи условия

Активация на акаунт