Юлски деца-Тема 37

• 32 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Едни приятели си освободиха гледачката и директно ще започне при нас. Та поне е проверена.  Tired

# 526
  • Canada
Едни приятели си освободиха гледачката и директно ще започне при нас. Та поне е проверена.  Tired
Е това е най-добрия вариант за намиран на детегледачка... Peace Дано да се харесате!
Миме-то, успех и от мен на изпита! Peace
Кукумявче, споко! И на мен ми се е случвало.... Blush Wine Glass
Мамо Диди, и аз съм сигурна че те е познала и предния път... Peace Недей така... Те не са толкова късопаметни... Но имай предвид, че някои дечица по този начин се сърдят (Кари при нас е така) - не ти обръщат внимание, или пък не показват че се радват...
Ние днес закарахме децата на бабин дом, а мама и тати се отдават на приятни занимания... А може би... luvbed  Blush

# 527
Днес цял де си мисля какво щях да питам..и сега ми светна  Mr. Green Когато давате на децата круша и ябълка ,обелвате ли "кората" ? Thinking

# 528
  • Видин
Днес цял де си мисля какво щях да питам..и сега ми светна  Mr. Green Когато давате на децата круша и ябълка ,обелвате ли "кората" ? Thinking
Абсолютно всички плодове беля.
Диди, гледах ви снимките. Катето е много сладичка, а като се сетя каква беше след раждането...Виж каква хубавица е станала  Mr. Green

# 529
amanita мерси за отговора Hug Питам защото аз няколко пъти като давам круша не я беля, в смисъл дали може с нещо да и навреди Sad

# 530
Лилчо, и аз беля всички плодове. Но не за друго, ами иначе няма да ги яде  Rolling Eyes
Карелийке, да не мятате третото  Mr. Green

# 531
  • Варна
Лилчо, и аз беля всички плодове. Но не за друго, ами иначе няма да ги яде  Rolling Eyes

И аз беля, защото нашия го мързи да дъвче, а и нали в кората имаше разни вредни неща...

Карелия я няма и в скайпа, и във фермата...хммм..май я спипахме  luvbed  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 532
  • София
 Shocked Аз пък никога не беля плод, който не може да се яде иначе си го беля де, но ябълка, круша или слива, не беля. Тези статии са хубави   http://www.hrani.bg/articles/view/9/512   http://www.lekar.bg/news-50/info-1265/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D … 0%B5%D1%82%D0%BE/  Сега като се замисля, има едни парафинови ябълки, дето не можеш да им сдъвчеш кората, камо ли дете с 78 зъба, но пък аз такива плодове по принцип не купувам, та затова може би си ям всичко.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 23:31 от Mime-to

# 533
  • Canada
И аз беля, защото нашия го мързи да дъвче, а и нали в кората имаше разни вредни неща...
Карелия я няма и в скайпа, и във фермата...хммм..май я спипахме  luvbed  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
еййййй човек и едно бебе не може да направи на спокойствие... Радинке, ми то щеше да стане по погрешка май... Mr. Green
Лилчо,и аз беля всичко по принцип за да не му дразни кората стомахчето ,нали знаеш че Нико беше с ужасни колики. Но не се втелявам много де, ако ме мързи, може и да не му обеля... Blush

# 534
Исках да знам дали мога да и причиня нещо на стомахчето ако не беля плода- нещо като колики. Иначе от нитрати не ме страх ,защото давам домашно произведени ябълки и круши. А преди като купувах ги белех,заради нитратите,въпреки че знам че най- много витамини има в обелката.

# 535
Профилактично ли ги водите на ортопед или имате причина? Че аз питах педи дали я водя, тя каза, че не вижда защо...

# 536
  • Canada
Лилчо, лично според мен е възможно да раздразниш стомахчето с кората... Peace
Мацко, аз знам от доки че трябва детето да се заведе на ортопед профилактично като проходи. Но лично аз не съм го водила.
Аз пак съм будна посред нощите, този път не от Нико, ами от едни ужасни комари които ме хапят. И тъй като преди седмица реших че лятото свършва и не си купих таблетки Райд - сега не мога да спя... #Cussing out Sick

# 537
# 538
  • Canada
Добро утро и от мен!
Тук времето е доста навъсено и затова ние ще ходим на гости в Балчик... Така че приятен ден на всички от нас! Hug

# 539
  • София
Аз нали съм мамина глезана и съм свикнала почти всички плодове да са ми белени, за ужас на мъжа ми, който не можел да гледа как ям ОДРАНА праскова. Та думата ми е, че и на Мишо давам белени плодове. В момента имаме много хубави сини сливи, които естествено не беля.

Мамо Диди, моята щерка беше на 2 години, когато отидох в командировка за 1 месец и като се върнах, тя в първия момент се криеше от мен. Чак вечерта се сети коя съм и дойде да ми се гали, при положение, че иначе не се отлепяше от мен. Вие колко време не се бяхте виждали?

matzko, от една страна смятам, че едва ли педитата са достатъчно компетентни дали детето стъпва правилно и ходи добре... А това е важно за цял живот. От друга страна - и лекарите си търсят клиенти и често родителската загриженост много тънко се експлоатира.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 14:07 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт