Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
А тази маска с кафето на мръсна коса ли се слага или на чиста,мокра или суха?  Party

На чиста и мокра. Първо я измиваш леко подсушаваш с кърпа и нанасяш маската- стои се колкото можеш- аз стоях 30мин и съм доволна- някак си по- плътен цвят и по- жизнена коса.  Grinning

# 46
Лелее мацки да знаете какво преживях току що  smile3511 Реших да направя тази маска с кафето и се порових малко та видях една рецепта :3 чаши вода 4 супени лъжици кафе се варят 10 минути.Така и направих,прецедих го,изчаках да истине,сложих и мед.Присипах сместа в едни шишенца от спрейчета,но се задръстиха,колкото и да го прецеждам все ще остане нещо малко.Както и да е преместих го в една тубичка от лосион за тяло,така определено беше по-добре  Simple SmileИ реших вече да започвам,в банята пред огледалото...Сипвах така по малко и с една четка за боядисване размазвах...Да ама не то тече по лице,по гръб,в уши навсякъде   doh  Викам сега ще се наведа над мивката и ще си поливам,така добре ама като се изправих бум всичко потече пак върху мене  bash И бързо хванах кърпата която ми беше под ръка че я прибрах тая коса,кърпата попи кафето та спря да тече по мен  smile3557 И резултата беше изкъпана с кафе  Weary И сега ако няма никакъв резултат незнам ... Та да ви питам вие как я правите тази маска??  newsm78 С нещо сгъстявате ли с какво мъжете..? Че направо се разочаровах от себе си... newsm45
според мен утайката се ползва  Whistling

утайката става за лице или целулит.
По- наоре в темата ви бях написала маската, така, както аз я правя.

# 47
2с.л. какао на прах
1 л. мед
2 с.л. зехтин
1 двойно еспресо

Косата става много хубава, може да се прибави и малко натурален шоколад и ром или коняк.

Тази вечер я слагам за първи път!!! Ако не помогне то поне е като арома терапия  Grinning

Peace Peace Peace

# 48
Благодаря Simple Smile Другия път ще сложа повечко какао и мед,за да стане по-гъстичка Peace

# 49
  • Somewhere far away
А вместо зехтин може ли нещо друго? Примерно бадемово масло?  newsm78

# 50
А вместо зехтин може ли нещо друго? Примерно бадемово масло?  newsm78

Да, може. Аз сложих стимуланта на Икаров.

# 51
предполагам че даже ще  е по-добре с бадемовото масло . Ефекта от маската ще е гарантиран  Hug

# 52
предполагам че даже ще  е по-добре с бадемовото масло . Ефекта от маската ще е гарантиран  Hug

Peace

# 53
Беше ми адски приятно с маската- ароматерапия  Grinning

# 54
  • Somewhere far away
Супер- тия дни ще я пробвам! За пръв път ще си слагам какао на главата- но идеята определено ми харесва!   Hug Heart Eyes Mr. Green

# 55
Здравейте момичета! Не мога да изчета всичко написано и се извинявям, ако сте коментирали тези ампули за коса:ttp://www.stellabg.com/page/1/category/1/product/img.php?img_name=119/119_1.jpg&type=big. Интересува ме зелената опаковка против косопад-на влажна и чиста коса ли се слага или...? и дали има ефект и след колко ампули? Предварително благодаря.

# 56
bvlgari, по принцип ампулите против косопад се слагат след измиване на суха коса, без отмиване.
Deathcrush, този шампоан на Орзен за мазна коса - усещаш ли изсушаване след него? И аз като теб съм останала с впечатление, че повечето шампоани от този тип пресушават. Ако си попадала на някой подходящ - моля сподели.

# 57
Здравейте момичета! Не мога да изчета всичко написано и се извинявям, ако сте коментирали тези ампули за коса:ttp://www.stellabg.com/page/1/category/1/product/img.php?img_name=119/119_1.jpg&type=big. Интересува ме зелената опаковка против косопад-на влажна и чиста коса ли се слага или...? и дали има ефект и след колко ампули? Предварително благодаря.

Една приятелка ги ползва и е доволна много- на чиста и суха коса се слагат.

bvlgari, по принцип ампулите против косопад се слагат след измиване на суха коса, без отмиване.
Deathcrush, този шампоан на Орзен за мазна коса - усещаш ли изсушаване след него? И аз като теб съм останала с впечатление, че повечето шампоани от този тип пресушават. Ако си попадала на някой подходящ - моля сподели.

Аз също ползвам шампоана на орзен за мазна коса от доста време и не съм забелязала да пресушава, напротив много съм доволна, но всеки скалп си е различен  Peace

# 58
  • София
Аз засега нямам никакъв успех в борбата с косопада  Cry но правя маска с 2 жълтъка и кисело мляко, което поне прави косата ми мека и я подхранва.
иска ми се да намеря някакво чудодейно лекарство, за да не виждам вече косичката си как пада Rolling Eyes

# 59
  • Somewhere far away
Купих си бадемово масло и такова с пшечинеч зародиш - сега се чудя само бадемовото ли да сложа а след банята и пшениченото или да комбинирам бадемовото с още съставки. Rolling Eyes Ако сложа само него в корените дали ще е проблем измиването после? Много ли ще се омазни косата?... И колко като количество-  1с.л. ли? Искам да съм сигурна да не оплескам нещата и после да се чудя как да се  измия... newsm78

Ако може малко насоки относно това ми питане- ще съм благодарна.  bouquet Grinning

Цитат
Ами аз не знам какво точно искаш да кажеш под изсушааване? Аз мисля че не.. Но на моята коса ще и трябват доста доста неща за да се изсуши, може би само хумата ще я изсуши и разни други неща от сорта на бои, маша и прочие вредни неща- те ми изсушаваха когато ги ползвах - но вече не ги ползвам.
 От почти всички шампоани си се омазнява горе долу еднакво, на втори-трети ден. Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 21:57 от Deathcrush

Общи условия

Активация на акаунт