Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 595
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
ААА този Фитовал много го нахвалихте ще хвана и аз да го пробвам  Flutter аз съм пила Мерц нищо особено не са обикновени комбинирани витамини  Wink

# 541
  • в 1001-та нощ
аз да кажа, че изобщоне бях доволна от него - за мен и моята коса - абсолютна безсмислица, но за други може да е ОК

а капсулите увреждат стомаха, спрях ги на 5 ден- хям иначе не съм имала проблеми със стомах

# 542
Какво ли не казахте за тия масла.. Grinning аз трябва да си купя всичките и отгоре да напиша за какво са и ще стане аптека у дома за масла Grinning
Преди седмица през едно къпане се мажех с тривитаминол, бадемово масло, зехтин, и там кво имаше още забравих Grinning И видях, че доста бързо има ефект с растежа на косата, имам си нови косъмчета и това за около две седмици, обаче май от толкова бързото порастване и връхчетата на косата ми станаха изтощени и трябваше да се подстригвам.. нямах нацъфтяло, а просто се виждаше, че са опърпани един вид. Днес се подстригах и пак мисля да си правя тази маска, но май ще трябва по веднъж на седмица, че с мойто къпане през ден (защото косата ми много бързо се омазнява) и пак след две седмици ще трябва да ходя на фризьор Simple Smile
А, исках и да попитам дали някой е използвал ТОНИК за коса на БИЛКА, против косопад и какво му е мнението, защото няколко страници назад прочетох едно мнение за ореха/йода, че не бил добре за косата, а в този тоник има (уж) листа от орех. Използвам го вече долу-горе една седмица и мисля, че е хубав. Косата ми май не пада чак толкова вече.. а иначе се къпя с шампоан Фитовал против косопад. Днес ми казаха, че не става само с външно, ами трябва и да пия нещо и да съм пробвала с таблетки ревалид и се чудя дали да си ги взимам Wink

опърпаните връхчета не са от бързия растеж, а нещо в маската ги пресушава
Ами слагах и яйце заради косопада.. дали е от него?

# 543
  • в 1001-та нощ
Изсушават:
- кисело мляко - за еластичност на косъма
- мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
- жълтък -  подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
- аспирин – за растеж и п-в пърхот
- хума - има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество,

# 544
Здравейте момичета,,редовно ви чета и отвреме на време се включвам с някои въпроси и мнения.И този път ще искам помощ от вас.Днес си купих хининовия шампоан на Клоран и Алпецин С1.И двата са за косопад.Ако някой ги е ползвал може ли да сподели какво е мнението му.  bouquet

# 545
момичета един съвет ,ако може  Laughingмаската с тривитаминола е нож с 2 остриета.Прави се по1 път месечно.Пропорця :1с.л.тривитаминол,1с.л. силен алкохол и 1 жълтък.Но все пак вече има съвременни продукти,които вършат чудеса.По салоните предлагат органични терапии.

# 546
  bobanka , кажи кои са 2-те остриета на маската с тривитаминола. Обоснови се, след като даваш съвети. Ако се върнеш на зад ще забележиш, че така правим всички.  Всъщност ще забележиш и че няма девойка, която да е правила маската и да се е оплакала от ефекта. Аз лично съм я правила за един месец 5 пъти и останах изключително доволна. Сега почивам, но тъй като мина месец ще я започвам отново и отново за месец- месец и половина.
  ivafara , ползвала съм шампоана на Клоран и бях много доволна. Комбинирах го както вече споменах с лосиона на Фитовал и косопада наистина спря. След шампоана косата ми седеше много подредена, някак си покорна, а не мека и хвърчаща и това беше ефект, които много ми допадаше

# 547
Всичко е до ген, разбира се и правилните грижи за косата също са от значение!  Heart Eyes

# 548
 Flowers Four Leaf Clover newsm46  ideauu atwork

Аз лично съм я правила за един месец 5 пъти и останах изключително доволна. Сега почивам, но тъй като мина месец ще я започвам отново и отново за месец- месец и половина.

аз малко май се изсилих и я направих 13 пъти за 1 месец  Laughing Laughing Laughing но да си призная отрицателен ефект не забележих  Wink tooth даже съм сепур супер супер доволна  Wink Wink Sunglasses Flutter  newsm03 newsm10

А моят въпрос е задължително ли трябва да се почива след правенето на маската, защото искам максимално да ускоря растежа на косата си, но пък от друга страна ме е страх да не обърна ефекта, ако не спра маската за известно време ?  smile3556 И ако е препоръчително да я спра за известно време може ли да използвам стимуланта на Икаров, докато не правя маската или трябва през този месец (два) нищо да не правя?  Confounded

ivafara , ползвала съм шампоана на Клоран и бях много доволна. Комбинирах го както вече споменах с лосиона на Фитовал и косопада наистина спря. След шампоана косата ми седеше много подредена, някак си покорна, а не мека и хвърчаща и това беше ефект, които много ми допадаше

А да и още нещо, като говорим за косопад, за какво всъщност става въпрос, защото аз като видя три косъма на възглавницата и изпадам в истерия, и веднага го констатирам, че е косопад?  newsm62 spoko Може малко глупаво да звучи но просто се замислих, че много момичета говорят за косопада си, но никоя не споменава колко всъщност е сериозен неиния. Защото и аз, както казах като реша че е косопад, и веднага започвам да мисля за сериозни мазила, шампоани, лосиони против косопад, а в моя случаи може би ще е вредно, ако използвам такива силни неща, защото съм чела, че до 100 косъма на ден било нормално  smile3511... та затова питам дали при вас е много над 100 косъма  newsm78  newsm50 smile3529 smile3523  newsm49  #Shocked

# 549
100 косъма на ден е ужасно много за мен. На ден от главата ми падат максимум 5. 

# 550
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
блазе ти че се разминаваш със 5 косъма моите са сигурно 30

# 551
  За мен е нормално докато се сресвам да ми паднат 10-20 косъма  или пък до като се къпя се разресвам с пръсти и тогава да ми останат 10-20 в ръцете, но не всеки път като вкарам гребен или ръце в косата си и да свалям коса  Shocked . Тоест с едно изресване да свалям тези косми, които вече са се отскубнали или са изживяли живота си така да се каже и с продължително разресване или прокарване на пръсти в косата да не падат повече. За мен също 100 на ден са си много. Това значи, че 700 на седмица и 3000 на месец...  Crazy  Който ги е изчислил 100 на ден искам да видя какъв модел е взел за пример. Аз, да , имам коса, не се оплаквам ( и пак 100 ми се виждат много), но за момичетата с тънки и редки коси да губят 100 косъма на ден  Rolling Eyes това ми се вижда вече пагубно и си звучи като косопад. Абе с една дума всеки трябва да познава тялото си, как реагира на външните влияния и кое е нормално за всеки . На мен до 20 косъма на ден ми се струват ОК

# 552
   За мен също 100 на ден са си много. Това значи, че 700 на седмица и 3000 на месец...  Crazy 

smile3511 #Shocked Confounded smile3517 smile3538 yahoo_49 маикоооооо не се бях замисляла че ще е толкова плашещо  Sick #Crazy

и за мен по 100 не е нормално  Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation  аз съм с тънък косъм и може да имам милиони на главата то пак косата ми изглежда нищожно количество иначе фризиорката ме убеждава, че косата ми е гъста, само дето косъмът бил тънък и затова изглеждала рядка (страхотно успокоение, че не съм плешива)  Grinning но по принцип и аз ги докарвам към 20 косъма на ден, но както казах косъмчетата са ми тънички и 20 са ми мн  Sick

# 553
Уаааууу 79 тема по тази тема  newsm81 newsm09 попаднах случайно на 8-мата и си викам: дай да започна от начало! и чета чета първата до 10 стр някъде стигнах и реших да попитам нещо, викам си: трябва да попитам в последната! и с изненада открих, че 8-мата не е последната!!! аз от първата тема, започната от Деси разбрах какво се прави, ако ще си правиш маска само с тривитаминол и никакви други добавки, но не и колко тривитаминол да сложа  Sad аз днеска разбрах за чудния "овчи"  Laughing продукт и се реших почти веднага да си взема, но аз си харесвам косата, нито се омазнява бързо, нито е суха, не е кой-знае колко гъста, но е с мн тънък косъм и много ми пада, слаба е, права, само краищата са чупливи, та мисля, че нямам нужда от всичките добавки: газ, мас, масло от жожоба, и други и други, а и искам да пробвам отначало само тривитаминола и да видим какво ще стане... но незнам какво количесто да си слагам...  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 14:45 от gergeri

# 554
extasy_kn моята коса е същата! ама падат сякаш повечко косми...  Cry иначе си я харесва, права, само краищата изправям, и гъста, ама и на мен изглежда, че не е, защото см с тънък косъм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  а една приятелка си изтънява само косата и всеки ден: преса, преса, преса!!!! косата и стана на нищо, а каква хубава беше! и тя си я харесва да изглежда като лист! не разбирам другите момичета около мен, ще си изтъниш ти косата, ще я направиш на милиони пластове и след това ще си направиш обем, като си гориш корените с преса или пък с лак и да изглежда сякаш имат още една глава отгоре...  #Crazy newsm78 Joy Joy  аз съм си направила пластове, но за нищо на света няма да си я изтънявам, според мен това е излишно вредене на косата!  ooooh!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 14:45 от gergeri

Общи условия

Активация на акаунт