Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 605
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
за пресата и изобщо пораженията които нанася топлината в/у косъма са поправими само с ножица аз също много харесвам изправена коса но newsm78 се въздържам по тази причина Joy

# 556
И на мен би ми било интересно да разбера кои аджеба са 2те остриета на Тривитаминола според авторка по-горе  Grinning Много сладко - казваш нещо, с което не казваш нищо!  Rolling Eyes Laughing

За косопада - уви последните 2 месеца аз съм от тези, на които сигурно им падат поне по 100 косъма, но когато си мия косата и най-вече когато правя маската. Иначе през деня не е толкова зле, но се категоризирам като имаща косопад, тъй като знам  ПО ПРИНЦИП колко ми пада - поне 10Х по-малко!  #Crazy И аз съм с тънък косъм и ако косата много скоро не спре да капе така не ми се мисли!!!  Cry  #Cussing out

# 557
Аз как го бях закъсала преди години косата ми падаше на кичури  smile3511 #Puppy dog cry no Banghead Rage Rage да преживее такъв ад на никои не пожелавам.... и какво се оказа че всичко е на нервна основа  Wink нерви нерви нерви и те избие в най-милото ти, поне при мене то е косата със сигурност! Правих разни процедури с някакъв лосион правен от фризиорката ми, пих Мерц и се мажех с нещо от сорта на Alpikort и за около половин година се справих с проблема. Но мисълта ми беше, когато косопада се дължи на вътрешен фактор няма оправия с бабините методи, или с каквито и да е специални марки!  Sad Cry  За това не е важно само отвън да изглеждаш добре, а и от вътре да поддържаш някакво равновесие! И ако за някои косопада вече е в много напреднала фаза хубаво е да се замисли, че това не е нормално и че не е само от външните фактори! ЗАТОВА НЕ НА НЕРВИТЕ!  Grinning Hug  bouquet

# 558
Благодаря ти Тоничка,ще го пробвам хининовия на Клоран.Понеже бях пробвала хининовия на Милва и що годе съм доволна,затова реших да пробвам и този на Клоран,но все пак исках да ви питам дали сте доволни ако сте го ползвали.А Алпецин С1,за него какво ще кажете? Иначе по въпроса за косопада,имам си го,защото косата ми преди години беше съвсем различна,но сега.........И явно е сезонен,защото като взема мерки,специелни шампоани,маски и витамини,спира да капе.и започва при определени периоди в годината.Особено като отида на море.Абе оредяси ми косата и това е. Sad

# 559
Да това също си е от значение, защото всяка промяна влияе на косата било то сезонна след прекарано заболяване или др

# 560
Да,но защо морето ми влиае толкова на косата?Там най-много ми капе?При мен започва някъде Юли и август да ми пада косата.

# 561
Може би от солеността на водата ще да е чувала съм че косата става ужасна при досег с морската вода но нз дали е така

# 562
съжалявам за многото слова в предния коментар   Embarassed Embarassed  някой път превъртам и всичко, което мисля, го говоря или пиша  hahaha  та искам да ви питам ако си правя маска на косата само с тривитаминол, какво количество да сложа? мерси предварително!  Simple Smile Heart Eyes

# 563
това за солената вода е много странно  #Crazy моята коса даже става по-силна и по-малко капе, поне така ми се сртува...  Thinking

# 564
Вероятно наистина е от соленоста на водата в комбинация със слънцето.Но наистина при мен така се получава.отида ли на море се засилва косопада.

# 565
  • в 1001-та нощ
съжалявам за многото слова в предния коментар   Embarassed Embarassed  някой път превъртам и всичко, което мисля, го говоря или пиша  hahaha  та искам да ви питам ако си правя маска на косата само с тривитаминол, какво количество да сложа? мерси предварително!  Simple Smile Heart Eyes

смесвай тривитаминола с масла, няма смисъл да се стреляш с хиперконцентрация на витамини, няма да е по-полезно  Peace

# 566
  • в 1001-та нощ
Да,но защо морето ми влиае толкова на косата?Там най-много ми капе?При мен започва някъде Юли и август да ми пада косата.

вероятно силна дехидратация на скалпа - веднъж от жегата и втори път от солта, която изтегля водата от скалпа....

# 567
Най-накрая и аз направих маската с тривитаминол. Резултатите са повече от чудесни. Препоръчвам, на който още се чуди  Simple Smile

# 568
a.l.e.n.a.благодаря ти.Може би това е причината силната дехидратация.Затова,когато дойде този период и започвам с маските и витамините.

# 569
  • в 1001-та нощ
когато си на плажа - я подготвяй с масла и прибрана  Peace ....после измиваш, сушиш и слънцезащитни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт