Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 590
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета някой може ли да пусне линк за доставка на тези кристали на Алфапарф не вярвам да се откриват във магазините нали са проф. продукт благодаря

# 586
Има ги в магазина за продукти за коса на Алабин срещу Съдебната палата. Аз от там ги купих.
Сигурно ги има и в салоните, където работят с Alfaparf.

# 587
  • Пловдив
А каква боя за коса ползвате?Отзиви за ...
 Peace

# 588
Благодаря много сега вече се осъзнах кое как  Laughing и за тези професионалните марки питаи по фризиорските салони те работят с Christian of roma group  Wink аз така ще се сдобия с техните прословути вълшебни кристали  Peace

# 589
Моята коса не прави разлика между Алфапарф и Орзен, от Линея БИО съм много доволна , вече започнах да си мисля че марковата козметика по скоро продава име отколкото качество , не намирам разлика и между ампулите от 1.50 и 5 лв

# 590
Благодаря много сега вече се осъзнах кое как  Laughing и за тези професионалните марки питаи по фризиорските салони те работят с Christian of roma group  Wink аз така ще се сдобия с техните прословути вълшебни кристали  Peace

Кои точно  кристали са "вълшебни", че има доста видове в каталога,ако може точното название,за да си поръчам и аз от тях  Hug

# 591
  • в 1001-та нощ
коментирахме ги на преднта страница - тези са - http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=256

# 592
Благодаря,дано са ефективни,малко е странно,че са за всякакъв тип коса,бих предпочела да за за суха..
Иначе се сдобих с Тривитаминол и масло от Жожоба, на косата не съм още сложила от Жожобата,но на лицето ми се отрази много добре.

# 593
  • в 1001-та нощ
кристалите по ринцип - на всички марки - не са разделени - за видове коса  Peace или поне аз не съм виждала

# 594
Момичета, искам да споделя нещата които правя с моята коса напоследък. Моята коса е доста странна, ако й сложа кристали, готова маска или балсам дори става като перушина - много лека и на никъде не стои за прическа. Не знам има ли някоя от вас с такъв проблем? Установих, че ако я правя по-твърда тогава е доста по-хубава и "мирна".
Аз не съм от дамите които много си клепят косата, просто защото нямам време, не че не ми се иска. Винаги търся нещо което бързо, за 5-10 мин., да ми оформи обема (защото с обем на косата ми е много по-хубаво) и да изхвърчам по задачи. И ако може да ми кара и цял ден - още по-добре.
Та, миналото лято открих една хума, която не се продава по магазините (тази в магазините ми изсушава косата каквото и да й сложа). Хумата е зелена с морски оттайки. След като се измия с шампоан, слагам балсам и изплаквам косата си със зелената хума. Косата ми става мазна сякаш има крем по нея, но когато изсъхне е просто страхотна - има блясък, има форма, има обем и е се чувствам супер. Каквато и прическа да искам да й направя стои стабилно. Дори не се налага да ползвам уреди - само оформяне с гребен и пръстите на ръцете ми.
Дали някой от вас е срещал такава зелена хума от морски оттайки? Незнам къде мога да я намеря пак, защото ми я дадоха случйно....

# 595
Ами дай я тази хума де и аз съм на твоя забързания режим и нямам време за нищо повече от 5-10 мин. Пробвах Тривитаминола един сеанс (2месеца) не виждам никакви резултати, но ще направя и втори въпреки това. Само търся време. Иначе и моята коса е такава перушинеста и определено става още по след маски и балсами. Също не мога да си намеря нещо дето да не я "размеква" толкова и да е полезно.

# 596
  • в Кошера
коментирахме ги на преднта страница - тези са - http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=256

Салон в София, откъдето мога да си взема?   bouquet

# 597
Здравейте може ли някой да ми каже дали слама алкохол в маската с тривитаминола и как му действа алкохола. Защото четох че не действа много добре на косата ( алкохола)

# 598
Ами дай я тази хума де и аз съм на твоя забързания режим и нямам време за нищо повече от 5-10 мин. Пробвах Тривитаминола един сеанс (2месеца) не виждам никакви резултати, но ще направя и втори въпреки това. Само търся време. Иначе и моята коса е такава перушинеста и определено става още по след маски и балсами. Също не мога да си намеря нещо дето да не я "размеква" толкова и да е полезно.
Ами дадоха ми я насипно. И аз се чудя откъде да я намеря, че вече свършва. Затова и питам тук дали някой може нещо да знае...
А колкото до ефекта от нея - направо е поразителен. Например на един празник трябваше да ходим и аз само се измих и изсуших, разроших се с пръстите и когато отидохме в ресторанта всички дами си личеше, че са прекарали часове при фризйора им, а само аз бях без такава намеса, но изглеждаше сякаш бях и аз отделила много време - т.е. изглеждаше ми много хубава косата, въпреки, че описах че не е такава "естествена", а от тази хума....(тогава косата ми беше дълга почти до кръста и изглеждаше поразително, щото сега не е толкова дълга)...
Незнам какво й е съдържанието и какво има в нея, но и на кожата действа страхотно - като се измиеш и ти става мазна кожата сякаш има крем по нея.
Даже съм си мислила да я изследвам в някоя лаборатория, но незнам към кой да се обърна за това....

# 599
  • София

Салон в София, откъдето мога да си взема?   bouquet

И цена?  Praynig

Аз искам нещо, което да слагам преди сешоара.

Общи условия

Активация на акаунт