"Дързост и красота"-тема 63: "Моето име е Голямата грешка"

• 37 536
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ами тУЙ,че някои хора не четАт внимателно,от зор да ме очернят си е техен проблем Naughty

# 526
В американските серии:
Брук и Ридж обсъждат с Хоуп връзката й с Лиъм. А през това време, Лиъм отива при Оливър, за да разговаря с него, но в края на крайщата не получава от него нищо повече от грубо отношение.
Стефи споделя с Тейлър, че е започнала да си пада по Лиъм. Тейлър не е много доволна от факта, че дъщеря й отново се е прехласнала по възлюбен на Хоуп, но въпреки това не се поколебава да я защити пред Брук, която пък изведнъж се появява и започва да заповядва на Стефи да стои настрана от гаджето на дъщеря й.
В "Джаки М" се провежда модно ревю, на което биват представени новите модели на Бриджет и Амбър. На ревюто присъстват и наскоро помирилите се Бил и Лиъм, първият от които иска да научи сина си на някои похвати в издателския бизнес (тъй като Лиъм вече е част от "Spencer Publications"). На края на ревюто, на сцената излизат и Джаки и Оуен, като тя е облечена като древногръцка богиня, а той целият е боядисан така, че да прилича на статуя. На сцената излизат и Бриджет и Амбър, и точно това се оказва подходящия момент на наетия от Бил Джарет, за да се изправи и да разкрие пред всички, че Оуен е бащата на бебето на Бриджет. Първоначално стресната, в крайна сметка Джаки признава пред всички, че това е истина и че тя, Бриджет и Оуен заедно отглеждат детето.
Междувременно, във "Форестър Криейшънс", Стефани, Стефи и Тейлър обсъждат с Ридж и Томас отсъствието на Брук от компанията. Томас продължава да защитава Брук и да твърди, че нейното място е именно тук. Това много ядосва Стефи и Стефани, и радва Ридж.
След ревюто в "Джаки М", самата Джаки се усямотява във тъмната зала, в което се е провело ревюто. Тогава идва Оуен и двамата се успокояват взаимно, обещавайки си, че няма да позволят на този скандал да ги раздели. Рик подслушва разговора им и, виждайки все още изглеждащия като статуя Оуен, намисля нещо. Той също се боядисва като статуя и тайно влиза в залата, заставайки до другите, истинските статуи. В един момент, когато вече разгорещилия се с Джаки Оуен я оставя за малко с превръзка на очите, Рик се възползва от това и ляга до нея, започвайки да я милва под нейните палави наставления. Joy Тя дори и не подозира, че това е Рик. По едно време, Оуен се връща и Рик отново се прави на статуя. После обаче, Оуен отново излиза и Рик продължава да се преструва на него пред Джаки. И така до момента, в който Джаки не маха превръзката от очите си и не вижда Рик. Точно в този момент се появява и Оуен, който се скарва с него. Джаки обяснява на мъжа си ситуацията със свалките на Рик, при което Оуен неведнъж го подгонва с желанието да му даде урок. Накрая, Джаки успява да ги разтърве и да ги накара да се изкъпят и да си облекат нормалните дрехи.
Стефани отива при Брук и се опитва да я убеди никога повече да не се връща във "Форестър Криейшънс". Брук, разбира се, не е съгласна с това, което е причината за нов спор между двете. В спора, по едно време се споменава и възможността те двете да се сдобрят, за което Стефани казва, че е невъзможно. Караницата им продължава, а по едно време Стефани започва да се закашля. Изведнъж, Брук и се ядосва и я подминава вбесена, при което леко избутва Стефани. Тя залита и пада на земята, където започва да моли Брук за помощ. Брук застава над нея с отегчена физиономия и й казва, че този път няма да й повярва на преструвката. Качва се на горния етаж, оставяйки Стефани да лежи със затворени очи на пода. После се връща и остава изненадана, че Стефани все още лежи. Разбужда я, след което Стефани сама вади телефона от джоба си и се обажда на бърза помощ. Те идват и я отвеждат в болница. Брук отива с нея там и стои в стаята й докато й правят изследвания, макар и все още да не вярва, че на Стефани наистина й има нещо. И сега, Форестър69, специално за теб, ако четеш... Останала насаме със Стефани в стаята, Брук прави опит да изглади отношенията си със нея, казвайки й напълно искренно, че въпреки всичко я мисли за най-забележителната жена, която някога е срещала. Изведнъж се появява и докторката и шокира и двете с новината, че Стефани има рак.

# 527
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ами тУЙ,че някои хора не четАт внимателно,от зор да ме очернят си е техен проблем Naughty
Е,те там е въпросът Mr. GreenНикой няма да те ''черни''ако  написаното от теб е  разбираемо от първи прочит...няма време...Ако напишеш ''едно'',а читателите разбират ''друго'',значи е трябвало да напишеш ''друго'',за да разберат читателите ''едно'' Naughty Mr. Green....Проблемът на пишещите е в ръцете на самите пишещи....(по Илф и Петров) Mr. Green

# 528
Нали не си мислите,че Сега ще пропусна да направя Обзор на последната тъй неудобна за Баба-Магистралка серия Naughty
Я да започнем с цитати,които се правят по ваша инициатива,но аджАба се цитират само удобни фрази hahaha hahaha hahaha hahaha Неудобните някак "случайно" се пущат покрай "девствените уши" на някои хора/използувам речника на госпожа марси,понеже тя е пример за нравствен език за мен/!Интересно как "принципни" хора пропущат такъви важни моменти Thinking тУЙ е всичко друго,ала не и обективно и затУЙ не е сериозно Naughty
Но аз съм ЗЪБЕЛЕЗЪЛ,че едно от най-невъзможните неща е човек да е обективен hahaha
Главната Героиня към Рич:
"тейлър много се промени" hahaha
Рич:"Алкохолът я промени" hahaha hahaha
Рич към Презрялата Магистралка-Пиянде и към рик:
"Нали така започна връзката ви-НА ПИЯНА ГЛАВА" hahaha hahaha hahaha
Което си е факт,си е факт Naughty
рик" Какво значение има-любовта не идва по релси" hahaha hahaha
Магистралката-Пиянде в леглото-"защо съм чакАла толкоз време този момент" hahaha hahaha Явно е загоряла Бабата и иска сочно и младо,да си спомни времената от миналото хилядолетие,когато е била колкото рик hahaha
Джуката-"Психиатрите като се съберат и си пийнат hahaha знаеш ли за какво си говорят" hahaha hahaha Пияндурката само за пиене и секс мисли hahaha
Питам се аз XXL ли гледам или какво?Докога тази объркана старица ще я гледаме като скача от легло в легло и то с роднини hahaha
Голям морал я гони hahahaАуууу,истинска светица hahaha/на приказки/!
Ще има и Обзор номер номер 2 Naughty

# 529
  • somewhere near the sea
госпожа марси,какъв е този речник  от "радетелката"за възпитан език ooooh!
Грозна работа е отстрани ooooh! Все пак от много отдавна не сте на 18 ooooh!
Ами може би прихващаме от теб, форестър. Щом бидейки радетелки за възпитан език ти изглеждаме на отдаавна преминали 18-те години, то нека влезем в стилистиката, която налагаш с пистолетчета. Напоследък ти размахваш пръст  и се караш с всички. Naughty Къде пише, че само на теб е позволено. newsm78 Пък и не знам какво си си помислил, когато си прочел поста ми, че , както предположих, бузките ти са се изчервили. Аз всъщност бях сложила многоточие, което може да означава много неща според предпочитанията. Аз си знаех, че няма да отговориш на въпроса какво точно искаш да гледаш в сериала.То всъщност е ясно-непрестанните .... на Брук с мъжете на Л.А., сериалът щеше да бъде преименуван на "Старост и гнусота". Sick

# 530
Нали не си мислите,че Сега ще пропусна да направя Обзор на последната тъй неудобна за Баба-Магистралка серия Naughty
Я да започнем с цитати,които се правят по ваша инициатива,но аджАба се цитират само удобни фрази hahaha hahaha hahaha hahaha Неудобните някак "случайно" се пущат покрай "девствените уши" на някои хора/използувам речника на госпожа марси,понеже тя е пример за нравствен език за мен/!Интересно как "принципни" хора пропущат такъви важни моменти Thinking тУЙ е всичко друго,ала не и обективно и затУЙ не е сериозно Naughty
Но аз съм ЗЪБЕЛЕЗЪЛ,че едно от най-невъзможните неща е човек да е обективен hahaha
Главната Героиня към Рич:
"тейлър много се промени" hahaha
Рич:"Алкохолът я промени" hahaha hahaha
Рич към Презрялата Магистралка-Пиянде и към рик:
"Нали така започна връзката ви-НА ПИЯНА ГЛАВА" hahaha hahaha hahaha
Което си е факт,си е факт Naughty
рик" Какво значение има-любовта не идва по релси" hahaha hahaha
Магистралката-Пиянде в леглото-"защо съм чакАла толкоз време този момент" hahaha hahaha Явно е загоряла Бабата и иска сочно и младо,да си спомни времената от миналото хилядолетие,когато е била колкото рик hahaha
Джуката-"Психиатрите като се съберат и си пийнат hahaha знаеш ли за какво си говорят" hahaha hahaha Пияндурката само за пиене и секс мисли hahaha
Питам се аз XXL ли гледам или какво?Докога тази объркана старица ще я гледаме като скача от легло в легло и то с роднини hahaha
Голям морал я гони hahahaАуууу,истинска светица hahaha/на приказки/!
Ще има и Обзор номер номер 2 Naughty

hahaha

Аз само с една реплика от най-новите епизоди мога да ти забия твоите глупави цитати долбоко в земята:
Брук към Стефи: "Няма да ти позволя да разделиш Хоуп и гаджето й!" Joy hahaha Joy

# 531
Значи Сега първо към "дамата" Naughty
госпожо марси:
1-Абсолютно нямам нищо против да ми размахвате пръст и/или да ме гърмити Naughty
2-Вие,която имате абсолютно всички картинки от виртуалното пространство,не сте ли съгласна аджАба те са ги сложИли,за да се ползуват? Naughty
3-Вие също сте пробвАли да избягате от същността на проблема Naughty Склонен съм аджАба да съм сигурен,че всички вие в реалния живот следити и коментирати избирателно събиятията.Само онези,които ви изнасят Naughty Което е много лоша чъртъ Naughty
Та......аз,госпожо марси,съм използувал вашия израз "девствени уши"и съм имАл "В" предвид него,а не многозначителните Ви многоточия WinkТози израз,госпожо,никак не звучи добре в устата на една истинска дама Naughty
4-Една жена не би следвало да сравнява езика си с този на един мъж Naughty Още по-малко да му влиза в "стилистиката".
5-"Старост и гнусота" hahaha Вашата любима Магистралка е тази,която скача от мъж на мъж/роднини/на дърти години #2gunfire Или вие гледати някУЙ алтернативен сериал hahaha

И сега към "супер" шопа:
И пак от много безсилие и НЕМАНЕ какво да се отговори на цитатите hahaha hahaha ЗЪБЕЛЕЗВЪМ,че се прибягва към нови серии hahaha hahaha И какво аджАба ще рече "твоите глупави цитати" hahaha Това са си цитати и точка #2gunfire Значи скивайте го гошко-когато не му изнася някУЙ факт,той се определя като "глупав" hahaha ,за сметка на тУЙ,ако цитатът е удобен,той трябва да минава за много "умен" в очите на всички hahaha
Пак не ти се получава да спориш с мен Naughty Ама така става,като няма какво да се каже Naughty В такъви моменти е по-добре да се замълчи Naughty

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 12:08 от Forrester69

# 532
И сега към "супер" шопа:
И пак от много безсилие и НЕМАНЕ какво да се отговори на цитатите hahaha hahaha ЗЪБЕЛЕЗВЪМ,че се прибягва към нови серии hahaha hahaha И какво аджАба ще рече "твоите глупави цитати" hahaha Това са си цитати и точка #2gunfire Значи скивайте го гошко-когато не му изнася някУЙ факт,той се определя като "глупав" hahaha ,за сметка на тУЙ,ако цитатът е удобен,той трябва да минава за много "умен" в очите на всички hahaha
Пак не ти се получава да спориш с мен Naughty Ама така става,като няма какво да се каже Naughty В такъви моменти е по-добре да се замълчи Naughty

С теб действително няма смисъл да спори човек, тъй като си безнадежден случай... шопе...
Но добре, щом не искаш да прибягваме към следващите епизоди, да коментираме деянията на Брук в последните. Но... о, изненада, и тук положението е същото- тя казва на Тейлър да не спи с бившето гадже на дъщеря си, при положение, че през годините самата Брук неведнъж си е лягала с двама от настоящите съпрузи на своята дъщеря. Хайде сега, като си толкова умен и никога не си от 'тея като мен', които само отбягват истината, кажи ми- що за безочливо поведение е това? newsm78 На някоя съвестна и достойна жена ли? Съмнявам се. И не съм единственият, който се съмнява.
Ако ще ми отговаряш по същия банален начин, по добре не си прави труда да го правиш...

# 533
  • somewhere near the sea
1. Зщо постоянно повтаряш това "аджаба"-В Плевенско ли говорите така?
2. Какви сме в реалния живот не се и опитвай да анализираш- не ти се получава.Пък и тук сме се събрали да коментираме сериал, а не да си правим психопрофили. Нетърпимост към чуждото мнение  проявявате само вие, форестър.
3. Защо си сложил в в кавички? Някъде си забелязАл, че го правя ли?
4. Какво по-точно му е на израза "девствени уши", че вдигаш толкова шум?
5. Не знам кой бяга от проблема (впрочем кой проблем?) Аз само попитах какво искате да гледате ако ги няма Стефани и Тейлър?  hahahaЗа трети път задавам въпроса.
Повече няма да го задавам.

# 534
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз ли отговарям по банален начин,аз Обективния Naughty или ти и твоите "приятелки" hahaha Оня ден,ако сте зъбелезЪли констатирах 3 начина,често ползувани от вас,целящи само едно-да не се коментират действията на бабата с широкия разкрач hahaha hahaha И продължавате Thinking Все едно и също hahaha
Аз,шопе,не мисля да ти отговарям,защото тУЙ,което коментираш не е свързано с моите въпроси и моите коментари и цитати и тн #2gunfire
Разбирам,че истината боли и тук се процедира по следУЙющия начин-не се коментира hahaha Избягва се hahaha Значи не е станАло hahaha Не е казано hahaha
И ако ме няма мен Обективния,тука така избирателно се коментират събития,че някУЙ страничен наблюдател,който не гледа филма,ще си рече "Въй,ама таз Джука е олицетворение на морала" hahaha

# 535
Кимбърлин Браун (Шийла Картър) е приела да изпълнява роля във Всички мои деца  Flutter
Малко любопитно инфо за Д&К" класация на фенове за най-интересен сюжет от 2004 до 2010 и интересни факти около Д&К
2004-Сюжет (с)-Амбър се забърква с Томас
Факт (ф)-Д&К сменя облика си като представя ново интро

2005-С-Тейлър се съживява
ф-Лесли Кей идва в Д&К като Фелиша Форестър

2006-С- Смъртта на Дарла
Ф-Патрик Дъфи приема да играе Стивън Лоугън

2007-С-Изнасилването на Брук
ф-Хънтър е отново с дълга коса

2008-С- Тейлър спи с Рик
ф-Ейлиин Дейвидсън (Ашли Абът))  се маха от Д&К

2009-с-Тейлър и Ридж се опитват да се оженят
ф-Дон Даймънд (Бил Спенсър) идва в Д&К

2010 има номинации за сюжет които се обновяват чак до края на годината ето ги:
Смъртта на Бет Лоугън (април 2010)
Брук порави секс с Оливър(юни 2010)
Амбър се завръща в Д&К (юли 2010)
Бриджит Ражда дете на Оуен (август 2010)
Стефани има рак (септември 2010)

# 536
марси,Сега ще Ви отговоря подробно на въпросите,като почти Ви се примолвам и Вие да ми отговорите на моя въпрос номер 5 Naughty и също така на друг отлежал въпрос-аз след като бях "вулгарен късен пубертет"тУЙ са ваши приказки Naughty /а уж не сме тук да си правим психопрофили Naughty/защо аджАба Вий ползувате много повече от мен думата  "кучка",заради която бях много плют Naughty И също тъй след като Баба Меца е критерий за всичко най-морално,защо аджАба на нея й се радвате като ги ползува тия думи Sick тУЙ не Ви ли намирисва малко на лицемерие,госпожо ooooh! Мерси предварително макЪр че се съмнявам да получа обективен отговор Naughty Аз тез въпроси откога ги задавам,ама тук по правило се коментират само удобни теми hahaha Много зрял подход hahaha
И Сега мойти отговори:
1-Аз съм от центъра на Плевен,а не от "Плевенско" NaughtyАко тук чуеш някУЙ да казва аджАба,то ще да е някУЙ студент в Медицинския Университет от бургас,придошъл поради липса на такъв Университет в споменатото градче Naughty
2-Точно Вий да говорите за нетърпимост към чуждото мнение е грехота,уважаема госпожо Naughty Точно пък всички вие,които искате да си слушате само вашата избирателна "истина" и се дразните на единствения в темата с различно мнение и правите и невъзможното да го изгоните Thinking
3-"в" не е заради Вас Crazy А Вий защо пишете "забелязАл" Crazy Не се ли пише забелязЪл Crazy "Сега ще си отворя старите граматики да проверя" Mr. Green
4-Ами тоз израз на мен лично ми звучи грозно от жена,особено ако тя е с претенции Naughty
5-Като ги няма двете грозалии,искам да гледам Главната Героиня Naughty
Главната Героиня,която дори и да прави грешки,винаги ги признава,извинява се,способна е да изпитва чувство на вина NaughtyНе искам да гледам разгонени Пияници,които с колкото мъже и да си легнат  НА ПИЯНА ГЛАВА hahaha ,винаги се имат за нещо повече и гледат другите отвисоко #2gunfire Не искам да гледам и Мецана,която хич не е принципен "човек",щом като за едни и същи действия съди по различен начин отделните хора #2gunfire Доволна ли сте Сега?
"Аз си чакам отговора" както казва красимирка.

# 537
СуперГеорги, благодаря за преразказа. Ще си позволя да повторя ей тази част, за да не я пропуснат двата фена на брук:
Останала насаме със Стефани в стаята, Брук прави опит да изглади отношенията си със нея, казвайки й напълно искренно, че въпреки всичко я мисли за най-забележителната жена, която някога е срещала.
Сега вече няма как да я пропуснат  hahaha А точно брук да казва на Стефи това ... смешно е  Joy Каква карикатура е тази брук  Joy

# 538
Истината е,че брук винаги се е възхищавала на Стефани и е искала да бъде като нея, но никога няма да й се получи  Peace
бруклата е на светлинни години от Форестър и ще си остане едно просто момиче от долината, превърнало се в една долна натрапница  Peace
Жалко за сериала. Без СФ ще загуби голяма част от зрителите си, да не кажа,че ще бъде без такива. Стефани ще си остане най-колоритния образ в ДиК, следвана от Сали Спектра  newsm10

# 539
Нормално е Главната Героиня да хвърли малко прах в очите на смъртния одър на Мецана hahaha
Пукна ли тая най-накрая Grinning
"Супер" шопа веднага да ми сигнализира като се случи добрата новина Crazy
Даже съм склонен да ви почерпя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт