Как трябва да изглежда и да се държи една майка?

• 24 215
  • 555
  •   1
Отговори
# 60
Ама това НЕ е свързано с това дали е станала или не майка... LaughingКато няма вкус-няма, какво сега-да се метне от блока ли?
Да,определено е свързано повече със сивото вещество....
И възможността за преценка на ситуациите.

Цитат
Също и генерализирането, че 15-годишните са с голи цици и пъпове.Еми не е така, аз на 15 не съм ходила така, и до нас от училището
Е, сигурно не всички,но болшинстовото ходят така.Сина ми е почти на 14...ако знаеш какво виждам в училището...а учи в едно от добрите училища в града.

# 61
Много си права Краси! И аз се отвратих от облеклото на училищната психоложка - дошла на родителска среща с пищно деколте и къса пола и изнася лекции за насилието между децата... ooooh! Много и отиваше, аме не беше на място..

# 62
  • София
Моята майка навремето беше много красива мадама. Обличаше се винаги модерно и младежки - тесни джинси, тениска. Всички в класа ми много я харесваха и постоянно повтаряха каква готина майка имам. Умирах си от кеф и гордост.

ПП: Марчето е станала моралистка!?! Ох, ще почина  Joy
Кърк, хич не ти трябва да я срещаш наживо. Определено изглежда доста по-човешки като не е 250 кила грим, но не може и едно изречение да състави с повее от 3 думи. Явно като ще се явява на интервю първо чете въпросите няколко дни предварително и си намисля с помощ от приятел какво да каже

# 63
Ама това НЕ е свързано с това дали е станала или не майка... LaughingКато няма вкус-няма, какво сега-да се метне от блока ли?
Да,определено е свързано повече със сивото вещество....
И възможността за преценка на ситуациите.

Цитат
Също и генерализирането, че 15-годишните са с голи цици и пъпове.Еми не е така, аз на 15 не съм ходила така, и до нас от училището
Е, сигурно не всички,но болшинстовото ходят така.Сина ми е почти на 14...ако знаеш какво виждам в училището...а учи в едно от добрите училища в града.

Може, може, не ги знам вашите, нашите са ок.През 40 минути са ми под прозореца, та ги виждам, ни една няма неадекватно разголена, тук там само някоя с грим да има.Училището ни е нормално, не е по-по-най.Та аз и една не съм видяла, но не отричам по други места да има.И това няма общо с това, че не са майки, а с естеството на възрастта, с възпитанието на естетически вид в семейство и среда и т.н./

# 64
  • София
 Зависи колко килца си трупнал и други екстри от бременността, като стрии, разширени вени итн. Тогава щеш-нещеш забравяш за минижупи и голи пъпчета.

# 65

Това няма връзка с майчинството.
Тези жени биха си станали лелки и със и без деца.

именно, това е свързано  с натура и възраст, а не с раждане.Аз познавам и неродили с подобно поведение.
Истигаме до извода на Кърк, че жената си е жена - хубава-грозна, с вкус-без вкус, с мякра-без мярка...все си е жена, а понякога се случва да е и майка.

# 66
А кому е нужно да се вглеждаме в това?Не всеки се харесва на всеки-и като изказ, външен вид и пр.Всеки си има средата и според нея поддържа някакви корективи.Като не ви харесват дебелите майки-тип -лелки-просто не контактувайте с тях и обратно. Mr. Green

# 67
  • София
Вижте сега, аз под лелка разбирам нещо в стилистиката на Цецка Цачева.
Разголените задници/цици са просто проява на лош вкус независимо дали говорим за 18 или 40 годишна жена, със или без бебешка количка.
Иначе за casual style не виждам как и килцата биха могли да попречат - готино блузе + дънки (спортна дълга пола) + кецове = това, че една жена пак може да изглежда симпатично.

# 68
Майката трябва да изглежда и да се държи адекватно на случая. Ако тялото носи все още следите от раждането е хубаво временно да се внимава с облеклото, докато фигурата не се възстанови. В никакъв случай не съм за изхвърлянето на късите поли и високите токчета, но аз лично не бих ги облякла, докато бутам детската количка. Най-малкото не си представям как я смъквам по стълбите в такъв вид или тичам подир детето. Иначе за вечерно излизане е ок.
Относно държането - определено внимавам повече как се държа и какво говоря в присъствието на децата си.

# 69
То не е до килцата, а до акъла.  Peace  Иначе е ясно, че няма да общуваме с неприятни нам личности.  Mr. Green Peace

И въпросът е, че си има все пак някакъв етикет, който трябва да се спазва в определени рамки - за всичко си има и мястото, и времето.  Peace

# 70
Не съм чела напред. Според мен зависи доколко се промени тялото на жената след раждането. Имам познати, които бяха много апетитни мацки, но за съжаление след раждането станаха дебели и отпуснати и никога не успяха да си възвърнат предишните фигури. В такива случаи на една жена се налага да си промени гардероба и да се преориентира към по-подходящи за фигурата и дрехи, а късите полички и потничета най-добре да ги подари на някой. Смешно и грозно е да се опитваш да натикаш отпуснатият си корем и задник в старите дънки, които нито ще ти стоят така вече, нито ще бъдеш приятна гледка за околните. Та, зависи коя колко напълнее и се видоизмени Simple Smile За грима - хубаво е да се гримира ако обича, ако не - да си ходи естествена Peace

# 71
Ако си била класна жена, нелепо е да спадаш до сянка в пола и потник - така си казах, когато в хотела ни се появи такава двойка. Жената беше с полубоядисана коса, каза ми ОТ СОФИЯ СМЕ, (от Кулата сме - рекох - нека си мисли, че чак от Кулата идваме), чаках 30 мин да си глади дрехите в помещението за тия работи и след това я гледам - 3 дни с една и съща пола и потник. Сега - да ходи както си иска, но аз не искам да ставам такава. Тича след детето като сянка, като че това е the ultimate woman's mission, която оправдава мърляшките и дрехи и коса...

п.с. оправдавам ВСИЧКИ усилия за добър вид, независимо слаба или дебела е жената. Мен не ми пречи да е дебеланка с клин, стига да има старание да се поддържа.

# 72
  • София
Ех, как ме е яд, че не се е включила никоя от другите теми, в които обясняват как трябва и как не трябва да изглежда и да се държи една майка....

Ако трябва да съм откровена аз си нося дълбоки деколтета много често. Повечето ми блузи са такива. Сега докато кърмя още бюста ми е по-хубав от преди, харесва ми как изглежда и ако сега не си сложа нещо по-така то кога? Като откърмя още едно - две деца и ми виснат до пъпа ли? И къси рокли си позволявам, но не прекалено и само при излизане или парти. Но пък в парка с детето си нося къси панталонки и хич не ми дреме - хем тлъсти баджаци на показ, хем мога да си се гъзя над количката без да ми видят цвета на бельото  hahaha

# 73
 Joy Joy Joy
NovemberRain

smile3505

# 74
То не е до килцата, а до акъла.  Peace  Иначе е ясно, че няма да общуваме с неприятни нам личности.  Mr. Green Peace

И въпросът е, че си има все пак някакъв етикет, който трябва да се спазва в определени рамки - за всичко си има и мястото, и времето.  Peace

Това в кой масов учебник от задължителното Ни Безплатно образование го пише, че всеки да го има в наличност.Или се раждаш естет, или се раждаш в среда, която те възпитава на етикет.Не всички са родени принцеси. PeaceНе всеки Умее да се Поддържа по начин, който кореспондира на разбиранията на Друга за Поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт