Почистване на варовик от стъкло?

• 22 993
  • 19
  •   1
Отговори
  • София
Водата вкъщи е доста варовита и върху душ кабината се образуват много неприятни отлагания. Обикновено почиствам с оцет и яко търкане с четка, но буквално оставам без ръце.  Cry И понеже забелязвам, че трябва тези дни да повторя упражнението реших да ви попитам дали няма някой препарат, който да направи почистването по-лесно. Във вас ми е надеждата  Simple Smile

# 1
  • София
Някой ми хвалеше Цилит, но нямам преки впечатления.

# 2
Lex Shower - премахва котлен камък чудесно!
http://www.medeachem.com/bg/products/lex-cleaners.html

# 3
Цилит бенг е много ефикасен . Само той успява да свали варовика от душ кабината ми .

# 4
  • София
Благодаря. Още утре ще пробвам. Hug

# 5
  • София
Мъжът ми току що ми каза, че някой му казал за препарат, който възпрепятства отлагането на варовик върху стъкла. Правел тънък силиконов слой. Разбира се, забравил е как се казва въпросния препарат, както и кой му е говорил за него  ooooh! Отново разчитам на вашата помощ  Heart Eyes

# 6
За почистване на котлен камък освен Lex Shower съм ползвала и Фрош с оцет. Другото, от което също съм доволна е PULIRAPID, пак е с оцет. Peace

# 7
На Sano - анти калк.

# 8
Още по един глас и за САНО и за Пулирапид и 2 те имам и 2 те ползвам и от 2 те съм супер доволна

# 9
За почистване на котлен камък освен Lex Shower съм ползвала и Фрош с оцет. Другото, от което също съм доволна е PULIRAPID, пак е с оцет. Peace

Само PULIRAPID.За мен няма по-добър препарат от него. Peace

# 10
Много съм доволна от ПУЛИРАПИД и от това  http://freshaktiv.eu/4/21/70.html

# 11
да, това става, но същата фирма freshaktiv има друг препарат Bad Reiniger, един син с помпичка, който е точно за душкабини и прави филм да не се трупа лесно отново

# 12
ПУлирапид розов-почиства перфектно.Откакто го имам никакви други препарати не ползвам.

# 13
Ползвам   немски анти-калк -  с помпа, както и  Бад  раинигер /  жълта опаковка/ , Дущ  кабинен  раинигер и  един препарат  с оцет на Шлекер. Много  съм  доволна. Всичко   що  е   анти - калк  го   ползвам  в тази  варовита Варна

# 14
  • Варна
Къде във Варна може да се купи, има ли го в Елитис?

Общи условия

Активация на акаунт