Краката ,които харесвам ;)

• 13 719
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
Тази тема не е ли за "Красива мама" Все пак само красавици се разглеждат тука... тамън за другите красавици от Красива мама да си кажат мнението...

пък и анкетата пусната до мъжете... първо, тука няма много мъже, пък и да има някой, то е спорен въпроса до колко е мъж човек пишеш в женски клюкарски форум... гледам само жени си пишете тук и жени ще си отговаряте в анкетата...

# 16
И този въпрос е насочен към........ Shocked Laughing Sunglasses

Обожавам ето тези Mr. Green:

Ама остай ся краката, кво ше кажеш за тия гърди, а Mr. Green:

Не, не, за ето тези Mr. Green:

Що за тема... newsm78

ПП Абе, кой му дреме за краката или гърдите, ако всичко друго е наред....малко косми, криви пръсти, тва-онова...мнооууу важно....

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 20:36 от Tumba_lumba

# 17
Тумбе, като заговори за гърди.... този твой аватар... хммм...  Crazy

# 18
Да, правят ми впечатление, и когато са грозни, и когато са красиви, може би защото много си харесвам моите собствени Mr. Green, и винаги се заглеждам и в чуждите.
Но на мен манекенския тип крака не ме кефят особено. Е, не че няма изключения, например като Наоми Кемпбъл. По-скоро ми харесват мускулести и оформени крака като тези на танцьорите.

# 19
Тумбе, като заговори за гърди.... този твой аватар... хммм...  Crazy

ДонЕ, нали.... Wink Hug Peace

# 20
Част от споменатите - Неоми Кембъл

1     2     3     идват ми прекалено мускулести , като форма  и дължина бива. Но са типично негърски, мацките може да са пощадени от към целулит но и имат много стегната мускулатура ,което до някъде е добре ,но само до някъде.

Тази жена има много красива форма , въпреки че не са слаби     краката   и са по форма май мои фаворити ( даже по и от Адриана Марморанке  Laughing )    
   Жизел  има дължина и слабота , но пък формата ми се губи и не ми харесват ..

Сложна работа  Thinking

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 21:43 от La Vida Loca...

# 21
  • UK
Марая Кери е с едни от най грозните крака в шоубизнеса, съвсем сериозно, къси, трътлести и с форма на дървени трупчета. Толкова Фотошоп са отнесли нейните точно крака, колкото целия попфолк цирк тук не е.

# 22
Марая Кери е с едни от най грозните крака в шоубизнеса, съвсем сериозно, къси, трътлести и с форма на дървени трупчета. Толкова Фотошоп са отнесли нейните точно крака, колкото целия попфолк цирк тук не е.
предпочитам трътлести отколкопто слаби клечки..нали тва е тема за мнения Wink..ако си чукала някога////ще разбереш ква е разликата Wink

# 23
  • UK
Аз също предпочитам жени, които не са като клечки за зъби, тъкмо се възхищавах на Кристина Хендрикс, която е дъхоспираща, въпреки постоянните и десетина килограма над холивудската норма (ама те повечето от тях са само в циците, мен ако питате). Марая Кери просто има грозни крака, не затова, че са трътлести.

# 24
Ех, ла вида лока, само на мен ли ми се видят невидими показаните от теб крака, или наистина има някакъв ерър?

# 25
И аз не й харесвам на Марайка крачуните, но пък ето че Поци се е качил на нейното влакче, и то хич не му се види такова на ужасите.
Според мен всеки малко или много харесва форми, които му напомнят неговите или тези на любимите му хора.

# 26
Дебелина ,дължина и форма са трите основни критерия за мен и те са различни ,целта е да са най-походящо съчетани.
Както се вижда едни имат форма , но са дебелички и късички, други имат дължина и слабота , но формата им не е толкова красива и т.н.

За мен Марая няма дълги крака ,нито слаби,но стегнати ( като Лима) , но има много хубава форма .

http://www.nickcannonarchives.com/wp-content/uploads/2009/08/2ma … by-stephen-sh.jpg

Ето тук Жизел до Адриана и Каролина ...

# 27
Ех, ла вида лока, само на мен ли ми се видят невидими показаните от теб крака, или наистина има някакъв ерър?
Какво да има ?

# 28
Какво да има ?
на мен нито един от линковете не ми се отваря- грешка!

# 29
Ето например едни крака, които винаги съм намирала за вдъхновяващи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт