Краката ,които харесвам ;)

• 13 717
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
  • Tам през Атлантическия океан
За мен хубави крака са тези :

Здрави , прави, хубави женски крака  Hug не накакви пищЯлки  там  Sunglasses

# 46
  • Германия
Аз пък харесвам прави крака..ама колкото се може по-прави, без никаква форма. Онзи ден точно тази тема дискутирахме и бая учудени погледи отнесох заради странния ми вкус Mr. Green

# 47
Като крака на маса ли, бре Флоке Joy

# 48
Не харесвам женски крака без мускулчета - кости, на които се ветрее кожичка. Или обли отвсякъде, като струговани. Искам да има леко загатнати мускули. Най често се зазяпвам в прасците. Харесвам дълги прасци, лееко оформени.

Е тия, дето си показал баш, са като франзели  Simple Smile

# 49
  • София
Харесвам слаби и дълги крака. Дори от профила ми се вижда точно какви крака харесвам.
Тази например има прекрасни крака.

# 50
На Кайлито Миноуг например също много й харесвам карчетата, макар нейните не са чак толкова добре развити.

# 51
И аз си харесвам моите крака  Flutter Сериозно, особено сега- и с тен, гледам си ги непрекъснато във витрините, докато ходя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Харесвам дълги, слаби женски крака. Латино и тем подобни са ми направо дебели, мускули също хич не харесвам у жените [/size].

Мъжките крака пак ги харесвам дълги, за тях идеал са ми краката на спринтьорите  Flutter 

# 52
  • UK
Аз не харесвам дължи мъжки крака. Харесвам крака на футболисти, те са с леко О-образно изкривяване. Страхотни.

# 53
  • Варна
Харесвам много красиви крака - и женски, и мъжки, и дълги, и не толкова дълги: оформени, мускулести, живи.
Моите крака - болна тема - от моята гордост, станаха моята болка - бая зор ще видя да ги върна в "изходна" позиция! Що толкова трудно се поддържат крака?!

# 54
Аз не харесвам дължи мъжки крака. Харесвам крака на футболисти, те са с леко О-образно изкривяване. Страхотни.
И на мен не ми пречат леко кривички мъжки крака. Даже ги намирам за очарователни Laughing

# 55
  • Пловдив / София
То не знам някой да харесва криви и къси крака.
Аз харесва дълги и слаби.Като показаните от every me. Не здрави, женски баджаци  Mr. Green

Обаче, мн. малко жени имат наистина красиви крака.
Снимки на моделки, певици и актриси от нета /т.е. такива, които не съм виждала на живо/ не са ми критерий, като се има предвид фотошоп-а и др. малки трикове.

# 56
И аз харесвам дълги и слаби, с хубаво коляно, сухо, целия крак да е сух.
Повечето показани снимки тук са с толкова много фотошоп, че им ги няма коленете, което е ужасно. Не харесвам крака, на които им личи подкожна мазнотия, ако ще и над мускул да е. Повечето показани са доста 'мазнички' или поне така излгеждат.

# 57
Краката са част от излъчването на жената. Има жени с не много дълги крака, но въпреки това впечатляващи. Има и такива като Жизел с ужасно слаби, чак грозни крака. Марая Кери е трътка и хич не може да ме впечатли с бутовете си. А показаната от Вълчо, има ужасно безформени крака.

# 58
  • Sofia
Красиви са дългите, стегнати крака. Тряба да имат добре оформени, видими мускули и леко вретеновидна форма. Тънък глезен и добре оформен прасец като на тази снимка http://www.spas.bg/pictures/image/1232.jpg. Разбира се, трябва да са гладки без следа от целулит.
Тези крака са на Карла Бруни и също ги намирам за красиви http://img374.imageshack.us/img374/9600/92046546dr1.jpg
Добре оформеното фино и без възглавнички коляно е също много важно. Много жени имат склонността да трупат на това място противни възглавнички, които буквално обезформят крака.

Не харесвам меки и бели бутчета. Нито пък кокалести  краци, като тези на Кейт Мос.

# 59
  • Пловдив / София
Повечето показани са доста 'мазнички' или поне така излгеждат.

И на мен ми изглеждат такива, ама да си замълча, че пак ще почнат сравненията с жените, които били като клечки за зъби.
Особено на Джей Ло са  ooooh!

Ама няма лошо, нашенецът харесва като удари по дупето или баджакът преди да тръгне на работа, като се върне, то още да се тресе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт