Краката ,които харесвам ;)

• 13 718
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
Да уточня, че едни крака могат да са с малки обиколки, но да са 'мазни' - пухкавинки тук там или навсякъде, мазничко коляно и т.н. Има други, малко по- едри, но сухо коляно и добре оформени.
Като цяло се съгласявам с dodo_dodo и показаните от нея снимки - вижда се хубаво коляно, издължен прасец, а не буцовиден.

# 61
Мисля, че е прекрасно, че не харесваме едно и също. Иначе би било голяма скука.
Има и доста слаби крачета с бая целулит по тях. За мен един крак е красив, когато стои като изваян, не като издялан. Аз харесвам и къси, и дълги крака, стига да не изглеждат нефелни, сякаш, човекът който "ги носи" изобщо не ги използва.

# 62
  • UK
Ето тези мъжки крака харесвам. Любимеца ми е в средата. Хората не са модели, ако бяха, щяха да изглеждат по добре на такава снимка, но какво неща правят с тези крака...

# 63
Целулита не го коментирам, защото той е супер масово явление - слаби/дебели, деца/върастни - няма значение. Като че ли преди 10-15 години не беше толкова масово.

# 64
На Жизел Бюндхен и Наоми Кембъл Peace

# 65
Марая Кери е с едни от най грозните крака в шоубизнеса, съвсем сериозно, къси, трътлести и с форма на дървени трупчета. Толкова Фотошоп са отнесли нейните точно крака, колкото целия попфолк цирк тук не е.
предпочитам трътлести отколкопто слаби клечки..нали тва е тема за мнения Wink..ако си чукала някога////ще разбереш ква е разликата Wink
Ееее ей това е истински мъж Peace Wink

# 66
  • Sofia
Да уточня, че едни крака могат да са с малки обиколки, но да са 'мазни' - пухкавинки тук там или навсякъде, мазничко коляно и т.н. Има други, малко по- едри, но сухо коляно и добре оформени.
Като цяло се съгласявам с dodo_dodo и показаните от нея снимки - вижда се хубаво коляно, издължен прасец, а не буцовиден.

Именно това имах предвид под меки и бели бутчета. Гледаш, сравнително слаб крак, но някак мек и безформен.

# 67
  • Пловдив
Ох,милата колко ли време и е отнело да измисли тази тема. Hug

# 68
  • София
За мен коленете са решаващи. Може би защото моите хи4 не си ги харесвам, затова по 4уждите се заглеждам Laughing И най-добре оформеният крак, с мускули, хубава кожа, отива на кино като му пляснеш едно тлъсти4ко или просто твърде широко коленце Laughing За съжаление, тази 4аст май не се оформя и със спорт, само скалпел я оправя.
Но да не бъдем 4ак толкоз придир4иви Wink

# 69
Oх, ето ги краката, които харесвам  Crazy Blush Flutter Sad

1... 2...

# 70
Да, тоя чифт е сполучлив. Peace

# 71
  • Варна
Харесвам добре оформено дълго бедро, леко мускулесто, но не прекалено, стегнат и оформен прасец, тънък, но не кокалест глезен. Да не са много дълги, че ми стоят като кокили. Важното е съотношението бедро- подбедрица да е хармонично.
За мъжете важи същото, но да са една идея по- мускулести. Няма по- грозна гледка от дълъг и прав (ама абсолютно прав) мъжки крак!

# 72
Харесвам крачката на Дженифър Анистън. Изглеждат с хубав тен и стегнати.

# 73
Естествено, всеки харесва дълги, добре оформени крака, но всеки разбира нещо различно под това. Пуснах снимка на Мишел Хенер, за мен тя има страхотни крака.

Peace Дори и да има Фотошоп, за мен това са най-хубавите крака, показани в темата.
Не обичам "козунаци", нито "оглозгани кокали". Това, което повечето наричате "сухи" крака, на мен ми прилича на краката на някоя коза или щраус.  За да ми харесат, краката трябва да са стройни, но не кльощави, заоблени, но не тлъсти, и стегнати, но не прекалено мускулести... и най-важното - ПРАВИ! Мускули се стягат, мазнината може да се намали със спорт, но кривите кокали не знам нещо, което да може да ги оправи  Peace

# 74
  • UK
Сигурно има някакъв Фотошоп, но момичето има невероятни крака, цял сериал изкара по един ултракъси панталонки, там няма Фотошоп, просто има съвършено тяло. Е, няма цици, но затова пък краката й са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт