Тренировки в домашни условия-11

• 44 670
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Лелейййй Jerry F, вече нямам търпение, тия дето ги публикува си ги изиграх, много съм доволна. HugБлагодаря ти много, много! Аз от страх да не се натоварвам по-малко от залата правя тае-бо и след това инсанити и после една пот се лее от мен, но след банята се чувствам супеееер! Свалих си за разнообразие още 2 тренинорвки инсанити от първа страница, само като ги гледам ме настървяват, малко ми е трудно на моменти, но няма да им се дам, щом те могат и аз ще мога  Grinning
То и аз нямам много място, ама като поразбутам столове и маса и става работата. Много се радвам, че ви открих, настина ми е трудно да се съобразявам с часовете на тренировките "на живо", а така къде сутрин, къде вечер късно си наваксвамя така и разнообразието е по-голямо.
За яденето какво да ви кажа, съвсем по малко, предимно месо, кисело мляко, сирене, зеленчуци,е и без черен шоколад не мога, мляко с кафе, но с тези по-интензивни тренировки и на мен кръвното ми е далеч по-добре и не изпитвам нужда от много кафе както преди това.
Приятен ден момичета!  bouquet

# 436
Здравейте  Simple Smile
Направих си Проблемните зони, хапнах  Mr. Green, от утре мисля да пробвам с детокса до къде ще го докарам този месец, дано успея до края  Laughing
Джери, браво, ама така е, който си спазва режим си сваля  Hug

# 437
Дива, това е
Tae-Bo Extreme, има и упражнения с гирички Hug
http://dox.bg/files/dw?a=3f33d22f6d
И аз сутрин бутам маса, столове  Joy Скъпият казва, че нещастен, като се събуди. Понеже в същата стая спи  Joy, където играя
Балагородно ти  завиждам, много бих искала да отида на една тренировка по тае-бо, да видя да аджеба дали ги правя както трябва. Но около нас часовете са около 19-20 часа, което ми e много късно  Confused

Вив
, аз не съм никакъв пример за спазване на режим в последната седмица  ooooh!
Сладко аз много не обичам, но ... по едно кило тутманик изяждам  Joy
И се връщам да си допиша, да те попитам - какъв е този детокс  ?

Хубава вечер Hug

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 21:07 от Jerry F

# 438
Ето за това става въпрос, аз съм много доволна. Hug

# 439
Джери, H0uSse_Baby е пуснала линк към детокс темата   bouquet Има пречистващ и отслабващ ефект и би трябвало да ме отърве от болежки разни  Flutter Правила съм го веднъж както трябва и известно време си бях задържала сваленото, но от последвало освинване си го наваксах... Сега ще съм сериозна  Mr. Green

# 440
Jerry F  Hug Hug Hug Тегля.....

Повярвай ми в дом.условия техниката по-добре се получава, в залата, къде видял, къде не скачаш, за да не изоставаш. Отделно като сме много хора е трудно да играеш технически правилно, че току виж си ударил някого, понякога гиричките и шалтетата не достигат, също са късно вечер и изобщо има си и плюсовете и минусите, с една дума не съжалявай изобщо.Аз лично съм привърженик на идеята да спортувам колко ми сърце желае, и когато желае, е сега желае всеки ден де  Joy, залата ми беше повтръснала и доста бях разредила тренировките . Сега съм се запалила по "твоите " Grinning тренировки и инсанити, снощи играх Плиометрик, е ми на лицевите опори пак издишах, брей тия хора сякаш са от стомана  Grinning, междудругото Плиометрик е доста натововарващо кардио, ако някой е мисли да го пробва може да го има предвид. А, да и честити -2 см!

Приятен ден на всички спортуващи момичета!  bouquet

# 441
H0uSse_Baby, Viv, мерси  Hug Но звучи много страшно  #Shocked  Joy Не е за мен тази работа  ooooh!  Joy Гладна ли съм, съм с състояние да убия някой  hahaha
Viv,  успех с него и дано ти помогне  Hug

Дива, и аз това се замислях, като видях залата, която е наблизо до нас. Една мъничка  ooooh!, а съм в Студентски град и вероятно има много желаещи за тренировки  Whistling И също гледам, там Тае-бото е много късно, от 19.30 - 20.00, докато се прибера, ще трябва лягам  Thinking

Днес не правих Инсанити. От вчера ме боли сухожилието на едната пета. Нарушавам схемата, но нека помине.
Правих на Деби тренировка Core cardio -  express (май така беше  newsm78), след Инсаните това направо си е, не бавно ходене, а прозяване  Joy

Хубав ден   bouquet

# 442
Здравейте отново.
Аз да се отчета, че от вчера вече съм на третото ниво от Slim in 6. И също станах фенка на Деби  Grinning. В сравнение с тренировките на Джилиан, които нещо не ме кефиха, тези на Деби са разнообразни и натоварващи еднакво добре всички зони. Същевременно не са сложни за изпълнение, но пак се потиш яко.

От както ви открих преди малко повече от месец и половина вече имам чувствителна разлика в обиколките, макар и не в килограмите.
По дрехите най-добре се усеща, че има полза от тези тренировки. Взеха да ми шуптят  Laughing

# 443
  • Torino,IT
Днес пробвах Кардио коре е Кардио Скулпт от слим експреса на Деби, първото по ми допадна, защото има супер упражнения за проблемните зони на талията/паласките. Изиграх ги и двете, защото половин час ми е малко като тренировка на ден, но нещо не се потя от Слима, не знам защо, натоварвам се, но нищо не свалям. Какви са ви впечатленията на вас от Слим сериите?

# 444
Джери, мерси, ще докладвам  Hug Praynig
Днес почивам, утре ще връткам кростренажора и сериалче, естествено

# 445
  • Sofia
Greene, браво за обиколките,това е важното ,не кг Peace
Джери,благодарности за тае-бото.
Аз се отчитам за миналата и тази  седмица с общо 6 пилатеса и 2 пъти Сидни за долна част.
Срещнах една моя приятелка, на която бях записала Winsor Pilates за крака и дупе. Не я бях виждала 2 месеца и вчера се изненадах когато я видях-стопила се е . Каза, че е отслабнала, откакто прави упражненията и е понамалила яденето. Ефектът при нея беше поразителен.
На мен също дупето ми намаля откакто правя този пилатес. Препоръчвам го и на момичетата, които се чудеха с какво да започнат.

# 446
  • au bout du monde
Срещнах една моя приятелка, на която бях записала Winsor Pilates за крака и дупе.

И аз съм доволна от Winsor Pilates.  Peace От един месец правя упражненията 6-пъти в седмицата и има очевиден ефект Wink
Свалих си почти всичките й тренировки и си ги редувам. Много ми харесват. Heart Eyes Действа ми отлично.
Вчера правих пилатеса на розовите постелки Sunglasses

# 447
И аз се отчитам със Синди Shape your body първата част.

# 448
За тук се записвам и аз  Grinning Днес Debbie Siebers Cardio Core Express + Slim and Seek (до 30 мин.) + 10 min кростренажор.

# 449
Момичета, Winsor Pilates за бедра и дупе който хвалите с ластична лента ли е?
Аз в тракера само с ластична лента намерих, пък си нямам Sad

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 22:19 от Ламята

Общи условия

Активация на акаунт