Тренировки в домашни условия-11

• 44 463
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета! Grinning
Аз съм поредната, която запалихте с тези тренировки. Вчера започнах с упражненията за долна част от  10 days to a better body и се изпотих зверски, от което съм адски доволна  Mr. Green Днес ще продължавам с упражненията за горна част и така смятам да ги редувам всеки ден. Всъщност това правилно ли е? Нали мускулите се нуждаят и от възстановяване?
Иначе имам вкъщи и бягаща пътечка, която обаче не използвам особено, може би защото ми е скучно като вид тренировка.
Но това с домашните фитнес програми е супер готино, а и много забавно! И смятам да се заема сериозно с тях. Simple Smile

# 61
# 62
Здравейте  Simple Smile
От мен днес Инсанити Пюър Кардио  Crazy

# 63
Днес firm it up /от slim series/. За мен беше по-тежка от вчерашната. В един момент просто седях и ги гледах как си тренират Simple Smile. Беше само долна част, без гирички, в един момент се ползваше и стол вместо станка. Много повторения на уж лесни движения, но така подредени.... Толкова пот се проля от мен, че след тренировката бях -0.400! После си ги наваксах с огромна порция спагети  hahaha

# 64
Днес firm it up /от slim series/. За мен беше по-тежка от вчерашната. В един момент просто седях и ги гледах как си тренират Simple Smile. Беше само долна част, без гирички, в един момент се ползваше и стол вместо станка. Много повторения на уж лесни движения, но така подредени.... Толкова пот се проля от мен, че след тренировката бях -0.400! После си ги наваксах с огромна порция спагети  hahaha
Аз  тази тренировка правя от 2 дни-днес ще ми е 3-ти. Спрях се на нея,защото се фокусира на долната част,където е моя проблем.
Не ми се вижда чак толкова трудна. Само онези упражнения,легналите,дето разтваряш крака ме озорват. Мисля да ги правя 2-3 седмици и после,в зависимост от ефекта ,ще видим.

# 65
При мен днес отново 40 мин. кростренажор и упр. на Сидни за преса и ръце. Тях поне ги редувам от различните и дискове. И на мен ми се иска да разнообразя с други програми, но не ми се оставя кроса, а да комбинирам него с цял час, например на Джилиан ще ми стане много дълго и няма да имам време.

# 66
Мидичка, точно там полегнах за по-удобно наблюдение  Joy Аз не съм тренирала месец и половина и още ми идва нанагорно! Пък и от много акъл си бях сложила долницата на сауна-костюма и просто щях да почина.....

# 67
Алоха!  Hug мойте тренировки с Джилиан ги прекъснах,дайте съвет какво да тренирам, в начален стадий на бременност съм,нещо по споконичко трябва да правя,но какво?

# 68
Два поредни дни тичане на стадиона, даже за затруднение + още една обиколка от обикновения брой   Grinning
И като ме налегна една умора днес, едно безсилие, и такъв глад, глад   ooooh! Така, значи утре задължително трябва да почивам  Wink
Изтеглих си, де що видях, от Слим сериите, подредих ги, чакат си ме  Joy

# 69
Здравейте,записвам се да ви следя и да пробвам нещата които сте дали в началото на темата.Аз от два месеца играя аеробика в домашни условия и правя 10-те упражнения за корем,спрях хляба,газираното и сладкото,свалих до момента 14кг.Доволна съм и не чувствам липсата на нещата която спрях.Иначе ям каквото съм сготвила,в  нормални количества без да преяждам. Ще прегледам какво сте публикували и ще пробвам.Благодаря за информацията която пускате.Успех на всички.

# 70
Ще си поръчвам гирички,посъветвайте ме колко кг да си избера-2 или 3кг.  newsm78

# 71
Не бях тренирала от 2 месеца и най-накрая се реших .. Все го отлагах за "утре", но все си намирах нещо друго Laughing Е и днес не беше най-пълната тренировка, но не можах повече Shocked Изкарах 10тина минути от Хип Хоп Апс - кардиото и 6 минутни коремни, след което едвам си казах заглавието. Но ми се струва много малко и сега ще ги направя още 1 път, те и без това не са дълги, но пък как изморяват ooooh!

Утре вече се захващам сериозно Peace

# 72
Момичета, аз имам един въпрос към вас, който много ме вълнува и измъчва, той е следният: Коя програма от упражнения ви помага за премахване на целулита? Благодаря предварително на всяка, която помогне Simple Smile Поздрави

# 73
  • Ст Загора
от днес 1ви ден от първото ново на Джилиан ама намям гирочки и правих с шишета  Mr. Green Embarassed

Ще си поръчвам гирички,посъветвайте ме колко кг да си избера-2 или 3кг.  newsm78
Аз също повдигам този въпрос ,макар че мисля да са 2 кг.

# 74
от днес 1ви ден от първото ново на Джилиан ама намям гирочки и правих с шишета  Mr. Green Embarassed

Аз също повдигам този въпрос ,макар че мисля да са 2 кг.

Предполагам, че е индивидуално.  Купих си от 1 кг като за начинаещи, но не съм тренирала ръце досега и прецених, че не искам пък и да ставам много мускулеста. Доволна съм 2 кг щяха да са ми много.

Вчера - десетдневката за горна част, а днес ще почивам.

Общи условия

Активация на акаунт