Тренировки в домашни условия-11

• 44 451
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Mircheva90 - много, много благодаря. Започвам със Self  дори ги имам изтглени, ще разгледам какво е Insanity и след това ще мина и на тях. Така се чувствам по спокойна с препоръчани програми, защото аз наистина не разбирам нищо. Благодаря   bouquet

# 676
Mircheva90 - много, много благодаря. Започвам със Self  дори ги имам изтглени, ще разгледам какво е Insanity и след това ще мина и на тях. Така се чувствам по спокойна с препоръчани програми, защото аз наистина не разбирам нищо. Благодаря   bouquet

на julian michals програмките също са добрии има доста кардио ама аз предпочитам ся докато е топличко още в морската градинаа бягам

# 677
  • Torino,IT

ПС:случайно някой да знае видео само със упражнения за странични мускули на корема  Grinning Thinking Thinking

Cardio core от слим експрес сериите на Деби е много добра програма с упражнения за страничните коремни мускули.
Исках да ти дам линк, но е вече несъществуващ, защото аз си го свалях лятото, ако може някой да помогне за качването Peace

# 678
Аз тази седмица нищо не съм пипнала. Нямах никакво време и сили през делничните дни. Особено пък за Инсанити. Което и без това май не ме кефи как ми се отразява на формата на тялото. Както и да е - вчера правих cardio recovery, че ми се падаше по ред по схемата, не че имаше от какво да се recover-вам, щото цяла седмица не си мръднах пръста Mr. Green... Но пък то ми се отразява най-добре на тялото от всички други insanity програми за други дни... Затова днес реших да сваля Shape your body и правих workout 1.  Като гледам май по-добре да си седя и да си връткам тренировките на Синди. Нужно ли е да се прави кардио всеки ден? Аз не искам да свалям нищо, искам да оформям и стягам, та се чудя дали да не го зарежа това мъчение. Или да имам 1-2 ден седмично кардио, но не чак всеки ден?  newsm78

# 679
Misty, кардио всеки ден не е нужно да се прави, когато не искаш да отслабваш.
Дори и когато иска да отслабва човек си мисля, че всеки ден ще е прекалено, особено ако не е под контрола на професионалист.
Спокойно можеш да си тренираш с аеробно темпо, това е достатъчно за да изчистиш ненужното от себе си.

# 680
Аз тази седмица нищо не съм пипнала. Нямах никакво време и сили през делничните дни. Особено пък за Инсанити. Което и без това май не ме кефи как ми се отразява на формата на тялото. Както и да е - вчера правих cardio recovery, че ми се падаше по ред по схемата, не че имаше от какво да се recover-вам, щото цяла седмица не си мръднах пръста Mr. Green... Но пък то ми се отразява най-добре на тялото от всички други insanity програми за други дни... Затова днес реших да сваля Shape your body и правих workout 1.  Като гледам май по-добре да си седя и да си връткам тренировките на Синди. Нужно ли е да се прави кардио всеки ден? Аз не искам да свалям нищо, искам да оформям и стягам, та се чудя дали да не го зарежа това мъчение. Или да имам 1-2 ден седмично кардио, но не чак всеки ден?  newsm78
еми аз попринцип залагам много на кардиото( нямам какво да свалям защото съм 170 висока на 48 килограма) но кардиото е мн добро за стягане на краката,и вече по малко за коремната област
обаче и само кардио не е мн хубаво затова аз ги правя нещата успоредно така най добре,но мисля че кардио 3 пъти в седмицата е съвсем достатъчно ако се правят и други упражнения и се спазва някакъв хранителен режим Wink Wink Wink

# 681
Извинете за въпроса, ама как се прави кардио в къщи?

# 682
Извинете за въпроса, ама как се прави кардио в къщи?
честно да ти кажа едно хубаво кардио може само във фитнеса или в някое паркче и тн. да се направи.но пък има мн хубави двд-та с упражнения които са наблегнали точно на кардиото.или пък като за начало (ако не си от напредналите) може да скачаш вкъщи(се едно скачащ на въже) колкото издържиш,но почни от по малко за да не се пренатовариш или пък подскоци встрани с двата крака и ръце нагоре

# 683
Запис в темичката, че имам нужда от малко мотивация!
Напоследък се опитвам сутрин да ставам малко по-рано и правя упражнения за разтягане и веднъж в седмицата ходя на народни танци, но ми се иска да се постегна малко и мисля да стана по редовна и сериозна като започна някакви упражнения в домашни условия!
  bouquet
Поздрав за страхотната тема!

# 684
Кардио не мога всеки ден да правя, повече от три пъти седмично ми е множко. Да кажем на последния ден ми е по-трудно, по-изморено.

Вчера тичане час на стадион, днес Кардио експреса на Деби, даже и тези на земята  Wink и голямо обикаляне по центъра  Crazy

# 685
Някой прави ли домашни тренировки с Нинтендо Уии?
http://www.amazon.com/Jillian-Michaels-Fitness-Ultimatum-Nintend … Wii/dp/B001DDBBSS
И на кой диск да се спра?  Thinking

# 686
  • Torino,IT
Днес час и 20 мин с Shape it up Peace
И аз не правя само кардио, скучно ми е, кростренажора събира прах само, харесват ми комбинираните тренировки с кардио и упражнения с гирички Wink

# 687
Ууу, благодаря ви за мненията Hug , поизчисти ми се съвестта Mr. Green ... Сега се чудя довечера какво да тренирам... Сигурно workout 2, че ми е интересно какво е.

# 688
вчера-кардио(30 мин бягане в морската бързо темпо)
днес-синди и още нещичко ще направя към 10 часа  Grinning

Пс:някой знае ли някаква каланетика освен тази на калан пинкли
и търся  упражнения хубави за прасец че аз знам само няколко

# 689
  • По света и У нас
liebe, как бе, миличка, си 170 висока и 48 кг - не си ли много кльощавка newsm78 Пък  и с тези упражнения,  предполагам и мускули имаш, а те тежат повечко т.е. изглеждаш още по-слаб отколкото си реално. Аз съм 170 висока и 53 кг., правя Синди и Калън - редувам ги и смея да кажа, че мазнини нямам никъде - всичко са ми мускули и изглеждам на 50кг. Може ли да пуснеш снимчици, че ми стана любопитно.
Иначе и аз съм заинтересована от друга каланетика, освен тази с Калън. Иначе и тя е доста добра - винаги след занимания се чувствам преизпълена с енергия.

PS Извинявам се за offtopic-а

Общи условия

Активация на акаунт