Тренировки в домашни условия-11

• 44 469
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
След 2 дни почивка(сутрин правих само тибетците), сутрешно се отчитам с  тибетците и един Пилатес за дупе и крака.Чувствам се супер тонизирана. След работа мисля да направя Зоните или Метаболизма, не съм сигурна кое от двете ще избера . Лек и успешен ден на всички.  bouquet
Поци, иска ми се и ти да изкажеш мнение: лошо ли е да тренирам всеки ден без почивка? Целта ми е да отслабна.През лятото редувах кардио със  силови  тренировки и плувах, ходех на водна аеробика няколко пъти седмично и така всеки ден без почивка и се чувствах страхотно.Сега  продължавам  в къщи с тренировките от момичетата. Задължително ли е да почивам  1 ден в седмицата, за да се възстановят мускулите? ПО-добри резултати ли ще имам? Четох за претренирането, сигурно прекалявам със спорта,но вече съм пристрастена   Blush

# 91
Днес пак кростренажор, ръце и преса със Сидни.
Радвам се, че Поци се записа, за да попитам веднага. Кроса помага ли за по-изразен релеф при краката, ако се кара на сравнително висока степен и по-дълго?

# 92
След 2 дни почивка(сутрин правих само тибетците), сутрешно се отчитам с  тибетците и един Пилатес за дупе и крака.Чувствам се супер тонизирана. След работа мисля да направя Зоните или Метаболизма, не съм сигурна кое от двете ще избера . Лек и успешен ден на всички.  bouquet
Поци, иска ми се и ти да изкажеш мнение: лошо ли е да тренирам всеки ден без почивка? Целта ми е да отслабна.През лятото редувах кардио със  силови  тренировки и плувах, ходех на водна аеробика няколко пъти седмично и така всеки ден без почивка и се чувствах страхотно.Сега  продължавам  в къщи с тренировките от момичетата. Задължително ли е да почивам  1 ден в седмицата, за да се възстановят мускулите? ПО-добри резултати ли ще имам? Четох за претренирането, сигурно прекалявам със спорта,но вече съм пристрастена   Blush
Да правиш кардио всеки ден не е проблем Peace..Но наистина ако не редуваш мускулните групи за да имат възможност да почиват..хубаво е да имаш почивка Peace

# 93
Днес пак кростренажор, ръце и преса със Сидни.
Радвам се, че Поци се записа, за да попитам веднага. Кроса помага ли за по-изразен релеф при краката, ако се кара на сравнително висока степен и по-дълго?
При по-висока степен  напомпваш повече мускула,може да стане по-голям.Релефа се получава..когато намалиш мазнината около мускула..това става с кардио,силова и режим Peace

# 94
Rolling Eyes и аз ще почвам Джилиан и са ми затова гиричките,реших 3кг да си вземам.  Mr. Green
Не знам каква спортна подготовка имаш , но 3 кг са много.Като ги вдигнеш може да ти сторят леки , но като започнеш да правиш упражнения с тях ще издишаш на втората серия.Вземи си като за начало 1 кг, после минаваш на 2 кг, които според мен за жена са достатъчни.В последствие минаваш на 3 кг ако желаеш!

# 95
Трябва да си вземете тежести с които можета да правите да речем до 15 повторения...16то да не можете да направите(то да ви е тежко).
Не като някои дами да махат като птици с леки киограми в безброй повторения и да си мислят ,че нещо правят Laughing
За всяко упражнение  се използват различни тежести..затова най-добре е дъмбел.Иначе ще са нужни пълен комплект гири Peace

# 96
Момичета, аз съм с гирички от 1 кг и за Джилиан са ми перфектни, и мускулна треска си имам ако отдавна не съм я правила, и от 10-дневката за горна част пак си имам мускулна треска с тях  Laughing
Днес рикавъри-то от Инсанити.

# 97
Страхотни упражнения Simple Smile

Не видях някъде да сте пуснали и този сайт - много си го бива

bodyrock.tv

# 98
  • Sofia
Поци,мерси   Hug

# 99
Трябва да си вземете тежести с които можета да правите да речем до 15 повторения...16то да не можете да направите(то да ви е тежко).
Не като някои дами да махат като птици с леки киограми в безброй повторения и да си мислят ,че нещо правят Laughing
За всяко упражнение  се използват различни тежести..затова най-добре е дъмбел.Иначе ще са нужни пълен комплект гири Peace

Поци ти си сигурно по в час с фитнеса , но честно казано според мен 2 кг са нормална тежест за една жена , не говоря за тези жени , които имат обиколка на ръката колкото моят крак (говоря за обиколка от мускули  Grinning).Определено упражненията на Джилиан или Синди с 2 кг  гири няма да и се сторят леки , особено е началото и въобще няма да маха ръце като птица . Grinning

# 100

Поци ти си сигурно по в час с фитнеса , но честно казано според мен 2 кг са нормална тежест за една жена , не говоря за тези жени , които имат обиколка на ръката колкото моят крак (говоря за обиколка от мускули  Grinning).Определено упражненията на Джилиан или Синди с 2 кг  гири няма да и се сторят леки , особено е началото и въобще няма да маха ръце като птица . Grinning
Аз вашите приятели...Джилиан и Синди ..не ги знам Laughing..говоря за използване на тежести в серии и повторения..става дума за упражнения,фитнес упражнения Hug Peace

# 101
  • Бургас
За днес  Slim Series - Cardio Sculpt Express + Abs.

Lindita, а ако има и други фенки на Слима, заповядайте  http://dox.bg/files/dw?a=cd3f639005 Debbie Siebers - Slim Series - Tone It Up! (60 min), активен до  четвъртък 16.09.10.

# 102
А така да се уточним , защото момичето тепърва започваше да тренира в домашни условия   Laughing

# 103
Благодаря Поци, може ли да кажеш 5-6 степен на кроса за висока степен ли се водят. Аз карам по 40 мин, 6 дена в седмицата. Като искам да изчистя малко мазнини по краката и въобще по тялото, и едновременно с това да оформя хубав релеф. Знам, че процеса е много продължителен, но се чудя дали го правя правилно. Заедно с това ако правя допълнително упражнения за крака, няма ли да е прекалено натоварващо и да почне да има обратен ефект.

# 104
  • Torino,IT
За днес  Slim Series - Cardio Sculpt Express + Abs.

Lindita, а ако има и други фенки на Слима, заповядайте  http://dox.bg/files/dw?a=cd3f639005 Debbie Siebers - Slim Series - Tone It Up! (60 min), активен до  четвъртък 16.09.10.

Уау, Веси, много, много ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да свалям Party

Общи условия

Активация на акаунт