Тренировки в домашни условия-11

• 44 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Днес Сидни-крака и ръце, и пробвах интервалното кардио на Поци. При кростренажор е доста по-трудно да се получи(или на мен така ми се струва), защото е доста по-тежък и е гадно при намалянето на скоростта(имам чувство, че това натоварва доста колената).
 Ако може Поци пак да се включи и да ме обесни: при старата тренировка на 20 мин се горят около 230 калория, а при тази едва 90. Откъде идва разликата, иначе тениската беше доста потна.

Казах ти ,че при кроса е по-трудно Peace
Не ги гледай тез калории по уредите..прави си кардиото и не им обръщай внимание Hug

# 136
10 стр сте изписали а аз още не съм се записала Embarassed малко изостанах ще наваксвам , в едно странно душевно състояние  съм не мога да го обясня та затова

# 137
Приключих с второ ниво на Джилиън, от утре - трето
Цикълът не пречи да кажа  Mr. Green

# 138
Велоергометър 40 мин

# 139
Здравейте!
И аз се присъединявам към тая хубава тема.
Имам въпрос към Поци,тоест,разяснение към това,което правя.

Карам през ден 25 мин кростренажор.Като свърша с него ,правя различни упр за крака/някои са взаимствани от Синди/ клекове,напади,,прасци,после с гирички/3 кг/един ден-ръце,бицепс,трицепс,на другата тренировка-гръб,после-рамо.Завършвам с коремни преси и стречинг.

Та въпросът ми.Все още не забелязвам да са ми се стопили мазнинките около талията.Не са големи,но ги има. Правя наклони настрани с гира,упражнение часовник,наблягам си и на кардиото/най-вече на гладно го правя,карам със скорост 18-19/.
Краката ми още не стоят добре стегнати...Май нещо не правя както трябва...Имам чувството,че съм в застой.Иначе,упражненията ги менкам на всяка тренировка.Гледам всеки път да е различно.

За кардиото ми казаха да го правя в края на тренировката,а аз вече 4-5 години си почвам с него. ConfusedДостатъчни ли са 25 мин,или да увелича?
И още един въпрос.Имам трамплин.Ще имам ли някаква полза от него,ако го включа към тренировката ми?
Малко съм се вманиачила и на тема кантар Simple SmileВсеки ден се тегля и постоянно варирам + - 1,2 кг...
 Мерси предварително  bouquet

# 140

Вив и аз от днес почвам това Инсанити  Simple Smile Надявам се да има резултат.

# 141
mira_krasi, успех с Инсанити  Grinning Ако храненето ти е ок няма как да няма резултат.

# 142
Здравейте!
И аз се присъединявам към тая хубава тема.
Имам въпрос към Поци,тоест,разяснение към това,което правя.

Карам през ден 25 мин кростренажор.Като свърша с него ,правя различни упр за крака/някои са взаимствани от Синди/ клекове,напади,,прасци,после с гирички/3 кг/един ден-ръце,бицепс,трицепс,на другата тренировка-гръб,после-рамо.Завършвам с коремни преси и стречинг.

Та въпросът ми.Все още не забелязвам да са ми се стопили мазнинките около талията.Не са големи,но ги има. Правя наклони настрани с гира,упражнение часовник,наблягам си и на кардиото/най-вече на гладно го правя,карам със скорост 18-19/.
Краката ми още не стоят добре стегнати...Май нещо не правя както трябва...Имам чувството,че съм в застой.Иначе,упражненията ги менкам на всяка тренировка.Гледам всеки път да е различно.

За кардиото ми казаха да го правя в края на тренировката,а аз вече 4-5 години си почвам с него. ConfusedДостатъчни ли са 25 мин,или да увелича?
И още един въпрос.Имам трамплин.Ще имам ли някаква полза от него,ако го включа към тренировката ми?
Малко съм се вманиачила и на тема кантар Simple SmileВсеки ден се тегля и постоянно варирам + - 1,2 кг...
 Мерси предварително  bouquet

Като начало спри да се теглиш Peace
Прави кардиото след силовата и качи на 40 мин Peace

# 143
Днес само кардио - 30мин, но на колело.  Интервалната тренировка на Поци, на него е нещо съвсем различно. Колелото е от тези старите с диск отпред, но си върши перфектна работа.

# 144
  • София
Момичета и Поци, искам да си взема пулсомер и съм се насочила към този:
http://screambikes.eu/damski-pulsomer-sigma-sport-pc9-iii.html
някой има ли отзиви от него или да ми препоръчате някой, от който сте доволни.
Благодаря!   bouquet

# 145
Днес само кардио - 30мин, но на колело.  Интервалната тренировка на Поци, на него е нещо съвсем различно. Колелото е от тези старите с диск отпред, но си върши перфектна работа.
как беше Peace

# 146
как беше Peace
Много добре. Хареса ми.

Днес упр. за крака и 40 мин. на кростренажора.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 10:43 от sis

# 147
mira_krasi, успех с Инсанити  Grinning Ако храненето ти е ок няма как да няма резултат.
Ох това хранене. Струва ми се доста сложно  Sad. Как трябва да се храня? Кажи ти как се храниш? Какво ядеш? Кажи забранените и разрешените храни.

# 148
mira_krasi, най-малко аз мога да ти дам съвет за храненето  Embarassed На теория знам как трябва да се храня, но в действителност  Crazy Изобщо не съм за пример в това отношение. За това много ме е яд, че всички усилия покрай Инсанити ще са на вятъра ако не оправя храната... Множко ми идват нервите напоследък и хич не ми се мисли и от храна да се ограничавам, че ставам много зла и съвсем ще побъркам околните  Laughing Както и да е, успех и опитай да хапваш по-малко боклуци  Hug
Днес тренирах към 14 часа вместо обичайното 6 и 30. Дребната ме изненада сутринта.

# 149
Привет, момичета!

Има страшно много материали, свързани с режими на хранене.
За начало ако на някого му е трудно, нека просто да започне да изключва някои неща или да ги намали.
Няма смисъл както обикновено се прави, изведнъж от понеделник се започва драстичен режим, изкарват се няколко дни и накрая в четвъртък зверско ядене  doh
Препоръчително е за хората, които трудно се контролират да започнат постепенно с ограниченията.
По-добре бавно, но постоянно. Малките и чести победи са за предпочитане пред бърз финал с краткотрайна слава   Simple Smile

Успех на всички в тренировките! newsm39 Много свалени грамове, намалени обиколки и по-малко апетит  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт