Тренировки в домашни условия-11

• 44 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!

Искам да ви питам, кое е по - добро, степер или вело? И каква е разликата между тях, не съм навътре в тия неща, за това се извинявам.  Blush

Мое лично мнение- велоергометър. Имах степер- голям, с дръжка отпред и го подарих. От него получих херния преди 100 години. Е, вярно, че много се напънах на някоя от последните степени. Не знам за малките степери с ластиците, но с този големия изобщо не можех да изкарам повече от 10 минути, а нали уж е кардио-уред!

Последните два пъти- днес и в неделя правих турбо 30 от турбо-файъра и след това по още 25 мин на велото пред тв. Бая пот се изля от мен!

Честито, бургазлийки, догодина пак да сме на първо място, с ремонтирана Морска и център  Peace

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 17:22 от ves_sv

# 646
Честито, бургазлийки, догодина пак да сме на първо място, с ремонтирана Морска и център  Peace

Peace

# 647
  • Torino,IT
Днес се потих с Деби над Tear it up!

# 648
Веси, как ме стресна за хернията. Но мерси за коментара.  Hug

# 649
Момичета, от къде да си сваля упражненията на Клаудия Шифър за крака и дупе? Може ли някой да ги качи в докса Praynig

# 650
След едноседмична почивка днес си продължих с инсанити - Power and Resistence и направих Cardio Abs-a .. Искам да попитам, понеже около 5-6 страници една жена искаше да стегне и орибере кореме и Поци пита дали е подут или има мазнини ... Каква е разликата понеже моя по мое мнение е подут след като 1/3 от месеца нямам корем 1/3 имам лек 1/3, в която не мога да облека нищо прилепнало- това преди МЦ ми се случва и след седмица се оправят нещата ... има ли начин да предотвратя това подуване?

# 651
След едноседмична почивка днес си продължих с инсанити - Power and Resistence и направих Cardio Abs-a .. Искам да попитам, понеже около 5-6 страници една жена искаше да стегне и орибере кореме и Поци пита дали е подут или има мазнини ... Каква е разликата понеже моя по мое мнение е подут след като 1/3 от месеца нямам корем 1/3 имам лек 1/3, в която не мога да облека нищо прилепнало- това преди МЦ ми се случва и след седмица се оправят нещата ... има ли начин да предотвратя това подуване?

Мисля че задържаш вода.И аз съм така и не знам как да го предотвратя  Sick

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 13:33 от Живанк@

# 652
Напълно да се преодолее проблема с подуването преди цикъл според мен е невъзможно.
При всеки е индивидуално, но ето какво помага при мен:
1. по-малко сол
2. повече вода (колкото и странно да звучи, когато пия по-малко задържам повече, сякаш организма се опитва да се запаси Rolling Eyes)
3. по-малко храни със стабилизатори, оцветители, ароматизатори и тн
4. по-активен живот, заседяването определено влошава нещата

До скоро мислех, че алкохола също влошава нещата, но миналия месец почти не се подух, пък не съм го ограничавала (аз и не пия не пия много де, за целия месец да са ми се събрали най-много 200-250гр водка, бутилка вино и 1-2 бири)

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 15:27 от Ламята

# 653
от хормоните е подуването, но това по време на МЦ е нищо пред подуването по време на бременност, така че- споко  Peace
днес Синди Shape your body двете части  Simple Smile

# 654
Момичета, от днес започнах да ходя на фитнес - надявам се да не ми омръзне бързо и да задържа до май месец ( това ми е целта). Искам да попитам, тъй като не съм много на ясно, какво е хубаво да се яде преди и след фитнес и до колко часа (преди/след). Мерси предварително  bouquet

# 655
  • Torino,IT
Днес кардио скулпта и веднага след него кардио кор на Деби Peace

# 656
Момичета, от днес започнах да ходя на фитнес - надявам се да не ми омръзне бързо и да задържа до май месец ( това ми е целта). Искам да попитам, тъй като не съм много на ясно, какво е хубаво да се яде преди и след фитнес и до колко часа (преди/след). Мерси предварително  bouquet
бавен въглехидрат и протеин..преди тренировка 2 часа..
...след тренировка /след 30 мин/..бърз въглехидрат и протеин Peace

това е мое мнение..знам .че някой ще каже бърз преди тренировка и бавен след Peace

# 657
  • Torino,IT
Поци под бавен въглехидрат включват ли се плодовете, защото аз преди тренировка си изяждам едно кисело мляко с нарязани плодове според сезона.
Днес по схема трябва да правя Tone it up, но нещо се чувствам една такава вдървена, мускулите ме болят, особено на гърба от едни римски тяги от онзи ден, та се чудя дали да не разменя дните и да напрявя Cool it off което е цял час разтягане и утре да се включа с това от днес, вие какво правите в такива мързеливи дни, когато не сте в тонус? newsm78 Confused

# 658
Здравейте, мацки  Grinning

Аз се поизгубих последно време, но млаката тръгна на ясла и се заредиха едни болнични  ooooh! Ама няма как, трябва и през това да се мине. Та нямах много време за форума.
Иначе си тренирам. Макар, че напоследк не съм много редовна - само 2-3 пъти седмично и много си се нарвирам. Но ще се стегна  Mr. Green
Днес още не съм се отчела с нищо и се чудя какво да бъде  Rolling Eyes Но ще е нещо по-лекичко, че се събудих с гърлобол  Confused

# 659
Поци под бавен въглехидрат включват ли се плодовете, защото аз преди тренировка си изяждам едно кисело мляко с нарязани плодове според сезона.
Днес по схема трябва да правя Tone it up, но нещо се чувствам една такава вдървена, мускулите ме болят, особено на гърба от едни римски тяги от онзи ден, та се чудя дали да не разменя дните и да напрявя Cool it off което е цял час разтягане и утре да се включа с това от днес, вие какво правите в такива мързеливи дни, когато не сте в тонус? newsm78 Confused
...повечето плодове са бързи Peace

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 13:56 от Поци

Общи условия

Активация на акаунт