Тренировки в домашни условия-11

• 44 430
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
За малко щяха да ми вземат степер, но в последния момент го разубедих.  Crazy Ще трябва да  помисля за друг уред вкъщи.  Rolling Eyes

# 706
  • GYM
16 ти час Party

# 707
Здравейте! Препратиха ме към вашата темичка  Hug
Аз съм 64 кг., 167 см. висока, имам около 16,5% мазнини в тялото си, които искам да намаля до към 13-14%. Освен правилно хранене и фитнес, какъв друг спорт ще ме посъветвате да практикувам (2-3 пъти седмично) с цел да сваля мазнините и от там 4-6 килца? Аеробика? Спининг? Плуване? По принцип тичането добре ми се отразява, но зимата нямам възможност да тичам навън. Смятам да почна да плувам, но искам да комбинирам това с друго нещо. Какво бихте ме посъветвали?

# 708
  • Torino,IT
♥ Fairy Tale ♥ , видях ти въпроса в темата ти, която заключиха, според мен за отслабване трябва да наблегнеш на кардиото и да съчетаваш с някакъв режим на хранене,например НВВМ е добра идея, по малко въглехидрати, повече белтъчини и добри мазнини, аеробиката е също добра идея, защото започва с интензивно кардио и после има упражнения на земя за крака, корем и дупе, аз се бях записала преди години на аеробика в София и за 3 месеца ходене по 3, 4 пъти в седмицата успях да смъкна и на кила и се и оформих много хубаво. За плуване и спининг нищо не мога да кажа,не съм пробвала. Дано и другите момичета се включат.
За днес се отчитам с Keep it up и Cool it off на Деби.
Приятен ден  bouquet

# 709
Здравейте! Препратиха ме към вашата темичка  Hug
Аз съм 64 кг., 167 см. висока, имам около 16,5% мазнини в тялото си, които искам да намаля до към 13-14%. Освен правилно хранене и фитнес, какъв друг спорт ще ме посъветвате да практикувам (2-3 пъти седмично) с цел да сваля мазнините и от там 4-6 килца? Аеробика? Спининг? Плуване? По принцип тичането добре ми се отразява, но зимата нямам възможност да тичам навън. Смятам да почна да плувам, но искам да комбинирам това с друго нещо. Какво бихте ме посъветвали?
Сигурна ли си, че процентът ти е верен  newsm78 Може аз да не съм в час, но май при такъв процент по-скоро трябва да напълнееш. Някъде бях чела, че под 18% за нормални жени /имам предвид не състезателки по някой спорт като гимнастика, атлетика, културизъм и др подобни, които успяват да стигнат даже до 10%  Shocked/ е по-близо до измършявяване отколкото до наднормено тегло! Аз съм с много тежък и едър кокал и сравнително мускулеста, тежа доста по-малко, но имам по-висок процент от теб! В нета има мн таблици, които не се различават кой знае колко помежду си.

# 710
Днес като вчера, Трейси-то за ръце и корем  Grinning

# 711
Здравейте! Препратиха ме към вашата темичка  Hug
Сигурна ли си, че процентът ти е верен  newsm78 Може аз да не съм в час, но май при такъв процент по-скоро трябва да напълнееш. Някъде бях чела, че под 18% за нормални жени /имам предвид не състезателки по някой спорт като гимнастика, атлетика, културизъм и др подобни, които успяват да стигнат даже до 10%  Shocked/ е по-близо до измършявяване отколкото до наднормено тегло! Аз съм с много тежък и едър кокал и сравнително мускулеста, тежа доста по-малко, но имам по-висок процент от теб! В нета има мн таблици, които не се различават кой знае колко помежду си.

Мериха ми мазнините с калипер, би трябвало вярно да са ме измерили. От известно време се задържам на това число Sad
Ето и цитат: "..Оптималното ниво на мазнините в женското тяло е 12-14%.."

# 712
Ето примерни таблички : http://www.xenious.com/body_fat_calculator.php  Peace

днес Синди Shape your body първата част

# 713
Момичета,от къде мога да си сваля Инсанити?Благодаря ви предварително!

# 714
От тук:

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2142828

Но трябва да се регистрираш в сайта  Laughing

Днес Tear it up !, и категорично без упражненията на земята  Wink

# 715
И аз с отчета за днес - кростренажор  Grinning

# 716
вчера- Plyometric Cardio Circuit,упражнения за паласки и прасец(30 мин поотделно)

# 717
  • Torino,IT
Днес олекотена програма Bikini Ready Fast, защото ми дойдоха гости Cry
Имам мускулна треска на врата от вчерашното разтягне с Деби, утре и вдругиден ще почивам Party
Приятен уикенд на всички  bouquet

# 718
  • GYM
Иииииии, седемнайсти чааааас Flutter

# 719
Писах, че в нета има мн таблици за body fat, които не се различават съществено помежду си, но май не е така! Досега не бях чела в бг сайтове, но там са доста по-ниски стойностите! Сигурно за американците има друга класация  Joy за да не се депресират горките! В тях под 17% го дават за атлети, а фитнес до 23-24%! Колко спокойно си живях досега, жалко  Cry, за Америка съм в прекрасна форма, но не и за България!
Отдавна не бях тренирала  и завчера си започнах добрия стар слим ин сикс от първо ниво- за начинаещи. Точно така се чувствам - absolute beginner, имам даже мускулна треска на дупето!

Общи условия

Активация на акаунт