Мами над 40 годишна възраст

• 55 434
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Giorgia , за мен това беше 3 та бременност и много планирана Simple Smile , затова взех мерки, в смисъл купих си тестове за овулация, много помагат, защото в крайна сметка се оказа, че при мен тя е доста по-рано а не както е по книжките.
Останали са ми 2 броя, ако мога да ти ги пратя казвай....

# 226
  • София
Извинявайте, че се намесвам, аз съм само на 30, ама редовно преглеждам тази тема, защото не смятам да остана с едно дете, а и майка ми ме е родила (първо дете) на 36, та ми е интересно.

Мисля, че е добре да се предложи на модераторите / администраторите да отворят отчетни теми по възрастови групи. Убедена съм, че и това е признак за обединение, не за разделение.

Но, все пак и проблемите често са различни, и емоциите - тук има много млади майки - на по 19-20г., както и на(д) 40 - едва ли вълненията са им еднакви.

Какво мислите по въпроса?

# 227
Giorgia , за мен това беше 3 та бременност и много планирана Simple Smile , затова взех мерки, в смисъл купих си тестове за овулация, много помагат, защото в крайна сметка се оказа, че при мен тя е доста по-рано а не както е по книжките.
Останали са ми 2 броя, ако мога да ти ги пратя казвай....
Hug Мерси за предложението,засега като за първи месец ще карам с мерене на температурата,по-нататък може и тестове да взема. Peace

# 228
  • В светлината на слънцето
София, предложението ти наистина е хубаво. Мисля че ще бъде от полза за всички. За емоциите сигурно си права.
Georgia, аз нямах кой знае какви трудности при забременяването. Правихме опити два месеца, на третия стана. Но нито съм ползвала тестове, нито съм мерила температура. Сега обаче смятам да си взема тест, защото мисля, че така е по-сигурно. Макар че всичко си е Божа работа. Ако е речено, ще стане.
Емоли, дай съвет за тестовете - кои са най-добри? Предполагам, че по всички аптеки могат да се намерят.

# 229
всичко си е Божа работа. Ако е речено, ще стане.
Емоли, дай съвет за тестовете - кои са най-добри? Предполагам, че по всички аптеки могат да се намерят.

Peace Вярно! Ама и на Бог му трябва подкрепа... Hug

# 230
Здравейте момичета Simple Smile
Днес бяхме на кръщенето на племенника.Много беше хубаво, тържествено, е малко се поразплака Пепи но се успокои бързо.
Ние с Вики дебелеем и се усмихваме , ама много рядко, сериозно дете е ви казвам Sunglasses
За тестовете, тази вечер ги издирих в аптечката ми, казват се CLEAR PLAN.На мен лично ми свършиха много добра работа, знае човек точно кога да работи по въпроса Embarassed
По- този повод исках да ви споделя, че след всеки полов акт , тъй като аз съм обърната матка и е по-трудно забременяването вдигах краката на високо и ги подпирах на стената, почти като свещ, постоявах 10-на минути така, слагах една дамска превръзка и никакво ставане и миене след това до сутринта.Много помага и така улесняваме природата Hug
Лека нощ от нас и много целувки  love001

# 231
Емоли,мерси за съветите! Heart Eyes
Не се притеснявай за сериозността..и моята дъшеря се усмихваше рядко...трябваше големи маймунджулъци да правим,за да ни награди...а сега е много усмихната и весела!  Hug
 Намерих го този Clearplan при нас...обаче егати цената са му сложили..кутия с 5 бр стружа 38 еуро.
Извинявай за въпроса колко струва в Бг?Ако трябва в бъдеще ще го поръчам на майка ми!
  Усмихнат ден на всички!  Peace

bouquet

# 232
Хе, хе... Laughing Laughing LaughingТова със свещта след всеки полов акт на Емоли искрено ме развесели.Просто си представих нагледно акробатиката. Мога ли да предложа /от личен опит, защото и аз съм с обърната матка/ по-мързелив начин за подпомагане на природата - просто всички обърнати пози, ако мога така да ги нарека, при които проникването е отгоре и отзад, а след акта жената си полежава по корем. И това помага на природата.

# 233
маняна  ,  то че си беше веселба ---беше си Laughing
Наистина е най- добре да е таз позата за коята писа, такава си беше и при нас, но поне да не се става, нека си поседят вътре повечко време Peace

# 234
Здравейте, Hug
известно е, най-хубавите 10 години от живота на една жена са между 39 и 40 години.  Дали има  bouquet мами и над 45 години?

# 235
Здравейте мами  bouquet
Добре дошла в клуба dimes Hug

Вики е много добре разсте и дебелее Simple Smileголям бузан е станал, смее се, опитва се гука и се радва на ярките играчки, много е сладичък.
При мен се появи проблем обаче.....
Винаги съм била с ниско кръвно а от около 2 седмици под 145/95 не иска да пада, лекарката ми изписа някакви много нови лекарства за него, ама те са толкова нови, че чак не могат да се намерят никъде....чудя се защо ли след секциото се появиха толкова здравословни проблеми при мен....
Силно ви прегръщаме с Виктор Hug

# 236
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
emoli това ,което споделяш за детето е прекрасно!За твоят проблем-не е ли по-добре да идеш и на друг специалист #Cussing out с тази мода да се изписва всяко ново и току що излязло лекарство...!Пък и мнението на още един лекар не ти е излишно ThinkingПробвай да го смъкнеш с народни методи Hugсамо дето предвид часа,в който пиша още нищо кото съвет не ми идва в главата ooooh!
dimes скоро да се  похвалиш с радостна новина newsm10 имаше и над 45години,но може да не са влизали скоро в темичката
Днес е денят на Св.Марина  bouquet ако има празнуващи   bouquet да им е честит празника! newsm74 на всички желая хубава и спорна седмица

# 237
  • София
Мили мами, направо ви завиждам! Аз като първа глупачка родих 3 до 24-тата си година и вече не върви да раждам пак, а така ми се иска едно бебеее. Добре, че дъщерята ми е оставила нейния сладур почти изцяло да го гледам, от както се е родил, та се чувствам почти като майка. Всъщност в квартала ме мислеха за майка му, че все с мен го виждат.

# 238
здравейте, мами! Вече се похвалих в друга тема, но това е и моя тема /защото съм над 40/и ми се струва редно да се похваля и тук. На06.07. си родих второ момченце след почти 14 години неуспешни опити и трябва да ви кажа, че чувството е неописуемо. Няма значение възрастта /бях изказвала някакви притеснения в тази тема по-горе, раждайте, мами над 40, това е възраст на осъзнато щастие и какво ли още не... Пожелавам го на всички. От няколко дни мои приятелки /на същата уважавана възраст като мен/ смутено споделят "Значи и за мен не е късно.."Никога не е късно, мами да дадеш живот и обич!

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 mammaманяна  smile3501 newsm51 smile3541 newsm74
С такова удоволствие прочетох за твоето щастие!Честито!Да си отгледате бебока в здраве и обич!...и дано наистина заразиш някоя наборка да се престраши pregnant

Общи условия

Активация на акаунт