ВМ-НВХ 43 ЧАСТ

• 50 517
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Честита Коледа и весели празници!
На Коледа предизвиках всеобщо неодобрение, понеже ядох салата асорти само от накъсано агнешко и свинско. Обяснявах на всички, че щом не съм постила предните дни и вчера съм яла свински дроб, какъв е смисъла да не ям вечерта месо? Както и да е. За другите бях приготвила баница- бюрек /уникална стана/,прясна, зелева салата бобена салата с онзи огромния лилав боб, леща, картофена салата, тиквеник, арменски сладки, сиропиран сладкиш с праскови и сливи, орехчета. Аз си ядох само месото и пих чай. Свалила съм 1кг., което за мен е огромен напредък, на фона на това, че съм почти на оптимума.
Чакам включване от вас, и благодаря за чудесните трапези, които сте постнали по- нагоре Simple Smile

# 706
Ъъъъ, аз съм за бой, честно казано, не съм прекалявала, но си зобнах и баница, и пита.
Днес ще се опитам да вляза в крак.

# 707
аз също, по хапка от всичко
но си беше планирано и не ме е яд
а и си направих мазнинно зареждане преди това та се надявам и вярван, че щетите няма да са големи

# 708
Ох и аз също, и то със щолен, който по принцип не харесвам, и с питка баш. Лошото е че продължи и вчера и днес. А баш на бъдни вечер дето цял свят пости, бях на 100% стриктна. И аз вече съм абсолютно режимна иначе лошо.

# 709
  • София/Осло
Честито Рождество момичета !

24 december 2010 by Deata, on Flickr

# 710

два дни - сърмички, бобец, баница и питка
и много кивита и мандарини......
яко въглехидратно зареждане  Stop

сега си гледам пак Sugar: the bitter truth,
да ми идва акъла в главата.....

за утре са ми наготвили зайче  Wink 

WASP, да те питам.... може ли отслабвам от вит Д?
това е единствената промяна в режима ми,
увеличлих си дозата от 400 на 1000 заради гърба,
пък нещо напоследък необяснимо свалям  Rolling Eyes

# 711
Не съм тази, която питаш, но все пак- от витамини не се отслабва, просто ти се е размърдал метаболизма. Викай ура и внимавай в картинката да не спреш колелото, вземай се в ръце и дръж режима под контрол / ако си му изтървала края/, но свалянето е стъпаловиднно винаги- сваляш, задържаш, сваляш, задържаш...

# 712

ха-ха, много си права за изпускането  Flutter
като не дебелея от безразборно хранене и.......... мани-мани

благодаря ти за отзоваването  Heart Eyes

# 713
Аз от днес, ще съм най-стриктният човек.
Може ли да съм такава оФца, да ям неща, от които много добре знам, че после ме боли корем.
Вчера щях да умра, ядох ориз и много зле ми стана, ама не пропуснах да мушна и 2-3 сладки и вечерта щях да мра.
Не ща нищо въглехидратно вече  #Cussing out
Днес джоланче  Twisted Evil

# 714
Още 700 грама надолу!!! След Коледа!!! Shocked
У-ааааааааа! Party Party

Оттук нататък вече е истинското отслабване за мене. Вече съм ПОД килограмите, на които забременях.

# 715
Айде честито Simple Smile
Аз не смея да се кача на кантара след тия.
Добрата новина е, че има фитнес на Сайдер, много близо до офиса ми, та мисля да си оползотворявам обедната почивка.
След празниците се изстрелвам на разговор Simple Smile

# 716
Клавèл, страшна си
каква красива и вкусна маса

Жоз, ти си моята гордост
браво и само така

joya, и аз тка се чувствам след прием на повече от 20гр въгл. наведнъж
поздрави на спайдерите от мен  Mr. Green

Herzen, чела съм същото за вит. Д, което и Modifite е написала
помага на метаболизма
и мерси, че ми напомни да си купя, че моят свърши

при нас дойде обещаният сняг
това ми е 6-та зима тук и толкова сняг досега имаше обикновено в края, а не в началото на зимата

аз тези дни закусвам мухлясали сиренца, бри, чедър и пушена сьомга
супер вървят към кафето

# 717

Аз от днес, ще съм най-стриктният човек.

и аз така  Twisted Evil

забелязах, че след Бъдни вечер и т.нар. бавни въглехидрати
на другия ден бях като отровена....... ама целия ден.......
а уж такива трябвало да се ядат  Whistling  Outta Joint

днес хапвам домашно зайче   chef

# 718
Здравейте. Исках да питам дали мога да ям зелен фасул. За боба е ясно, но има ли шанс зеленият фасул? Praynig

# 719
Може, зеленото бобче е супер Simple Smile
Вчера се сетих, че можем да хапваме капама, с малко изменение разбира се, и реших да правя капама за нова година.
Вече ми се изчерпаха идеите, искам нещо немесно, дайте идеи, че малко много месо ми стана  newsm78
Освен миш-маш и всичките му там вариации с яйца, не ми идва на ъкъла, някаква постна, пък мазна и протеинеста манджа   Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт