Отговори
# 195
  bouquet Hug Hug Peace Peace
Бабилия ,Твоето включване е като Мехлем да душата ми /бабиния ми из
раз/
Хубав ден на всички ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Веси, аз останах с впечатление, че скоро ще идваш в София. Явно нещо не съм разбрала.

Ааа, може и аз нещо да не съм написала като хората...понякога го имам тоя навик Crazy Crazy

Да се отчета набързо. Малкия и големия звяр още спят, та мога да драсна два реда.  Mr. Green Като се събуди големия, с едно полуотворено съснено очо, леко отнесено, заявява"ставай, аз сядам на компютъра"....  hahaha hahaha hahaha и край с тази благинка и интернет... Mr. Green

Утре е големия ден. Малкото диване започва първи клас или с две думи пак сме на стартовата линия на Одисея-школото.  bowuu bowuu bowuu Наново ме чакат писаници, четене, сричане и т.н. Тамън единия завърши, а сега мъчнечкото започва... Joy Joy Joy

Та, това са ни новините. Утре ще напиша чинно кое и как е минало... bowuu bowuu

Хули, мила.... пращам ти много, много прегръдки... Hug Hug Hug и кураж....

Борислава, радвам се, че всичко минава така лесно. Дай Боже всекиму.

Целувам ви....

П.С. Имахте ли последно среща или не? Миленкооо, я дай , моля те, един отчет и преразказ в кратце...плийз...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 197
bouquet Hug Hug Peace Peace
Бабилия ,Твоето включване е като Мехлем да душата ми /бабиния ми из
раз/
Хубав ден на всички ви  bouquet  bouquet  bouquet

Danaya14, моята теория е проста.
Дали ще живея още месец, година и ли пък 10 години знае само оня отгоре. От мен това не зависи.
Ноооо само от мен зависи как да прекарам това време.
Дали да се наслаждавам на живота си, да правя нещата, които обичам, на пук на болестта да имам настроение и хъс за пълноценен живот или да потъна в самосъжаление и да съсипя и живота на хората, които обичам, като ги направя тъжни "болногледачи" очакващи всеки миг да ме загубят.
Убедена съм, че част от борбата с рака е да не се предаваш и да не допускаш да те завладеят лошите мисли и сдухването.
Даже на ТЕЛК нямам намерение да ходя. Все ще оцелея без мизерната милостиня на мърлявата ни държава.

# 198
Danaya14, моята теория е проста.
Дали ще живея още месец, година и ли пък 10 години знае само оня отгоре. От мен това не зависи.
Ноооо само от мен зависи как да прекарам това време.
Дали да се наслаждавам на живота си, да правя нещата, които обичам, на пук на болестта да имам настроение и хъс за пълноценен живот или да потъна в самосъжаление и да съсипя и живота на хората, които обичам, като ги направя тъжни "болногледачи" очакващи всеки миг да ме загубят.
Убедена съм, че част от борбата с рака е да не се предаваш и да не допускаш да те завладеят лошите мисли и сдухването.

Това е теорията и на Мамето! Peace Поради тази причина тя е моят идол!Маме, обичам тА!!!  bouquet А явно вие двете сте от една порода... hahaha hahaha
ИСКАМ ДА СЪМ КУТУ ВААААААААС!!!  bouquet
До скив на срещата! Wink

# 199
   БАБИЛИЯ  newsm20 newsm20 newsm51  love001 от мен нямам думи

ХУЛИ Hug Hug Praynigмного добре знам за какво говориш БОГ ДА БЪДЕ С ТЕБ

# 200
  • Варна
Поздрави, момичета
и
специално на Бабилия, Сисссс, Хули /в азбучен ред  Sunglasses /.
Благодарение на вас Всички
Намерих отговора на въпроса ми ...

Сега се стягам за ХТ, 15.09 и рАха/Т/билитация в Банкя от 20.09.

# 201
  • В царството на игрите:)
Включвам се, за да кажа последно кога ще ни е срещата, защото нещата марко се промениха. Дано, въпреки късното уточнение го прочетете и се присъедините.
СРЕЩАТА НИ ЩЕ Е В ПОНЕДЕЛНИК - 13.09.10 Г. В РЕСТОРАНТ ВИКТОРИЯ, КОЙТО СЕ НАМИРА НА БУЛ. "ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД" ОТ 19.30 Ч.
ЕТО ЛИНК! http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=6&pub=2168
Промяната се наложи, защото в сряда е 15 септември, а някои от нас имат ученици, така, че утре с песен. Дано се съберем!
После ще чета!
Целувки!

# 202
Чудесно! Точно на две крачки от нас. Мисля, че ще успея да дойда.

# 203
Бабилия,адмирации   за твоя лайф стил!!
  bouquet
.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 07:18 от Danaya14

# 204
Хули, дано майка ти се оправи бързо...Доколкото е възможно за възрастта и състоянието и. Ще ми се да те видя и сигурно, ако не те видя утре, ще мина край теб някой ден  bouquet
За сега срещата остава така. Дано успеем да се видим, че смените на места, дати и часове бяха много Mr. Green
Айде лека ви нощ и хубава седмица!
р.р. Нана, кога пристигаш в СФ?

# 205
Благодаря ви за отговорите!   bouquet Следващата седмица ще водя баба ми на изследвания и ще питам пак навсякъде за тези протоколи.

# 206
Чудесно! Точно на две крачки от нас. Мисля, че ще успея да дойда.

Ако знам ,че ще си там бих дошла и аз[/size][/color][/b]

# 207
  • Варна
р.р. Нана, кога пристигаш в СФ?

milmich,

Нана ви си стяга куфарите за къмто 19-20.09 да пропътува дългия път от дълбоката провинция до растящата във всички измерения, но неостаряваща столица.
И като една млада провинциалистка мисля, че ще се закеркенеча на автогарата, докато намеря подходящ автобус до санаториума в Банкя. Моля за всякакви жокери ... Забелязвам, че има градски транспорт, ама кой номер ще ми е по-удобен ...

# 208
Даная, а защо само заради Бабилия би дошла? Mr. Green
А заради нас?
Нана, обади ми се преди да тръгнеш и ще ти кажа всичко за Банкя. Моят мъж работи там, а аз имам леля игуменка на манастир над Банкя и знам всичко за прехода до там Laughing
До довечера

# 209
Милми,   newsm78 newsm78 Вие сте като мен и аз като вас  само Бабилия я усещам различна ,феноменална е .
Но и с вас се надявам все някога да се запозная.

Общи условия

Активация на акаунт