Отговори
# 210
привети, привети от една майка на една малка калпазанка, вече официално, първокласничка... Joy Joy Joy Joy

от днес се фащаме на хорото-школото.

така. в началото беше изпълнена с ентусиазъм, който лееекинко и кротко се изпари. помръкна по едно време. започна да нервничи баш на водосвета. другите майки ми меткаха възмутени погледи, в стил "ма, как може детето така да мрънка".... Twisted Evil аз си подсвирквах на ум ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green ooooh! Whistling
дадоха ни учебниците. подвързахме ги, залепихме и етикетите. половината са накриво, ама нейсе. Тя си ги лепи. С голям мерак и желание. купихме и един умопомрачителен несесер. от него ми се  Sick Sick Sick Sick Sick, ама кандисах. тя си го избра. то и за това е в убийствените розово-лилави краски... Sick пълна цигания, ако питате мен, само че тя е лудо щастлива и сега блаженно спи, прегърнала несесера...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

дами, искам и аз среща, ама нъц.

бъдете добри другарчета и разкажете как е било.... Flutter Flutter Flutter Flutter
тъй де, и ние липсващите, да се почувстваме все едно сме били там...

бичам ви много.... Flutter Crazy Hug

# 211
Веси, поздравления за първокласничката!  Hug baby_neutral Все така с желание и ентусиазъм да ходи на училище и да готви уроците си. По-добре всичко да е по нейно желание, отколкото насила да й се налага, това кара децата да мразят учебниците и училището. Нека всичко сама да прави, за да е по желание, а не наложено...
Ох, и ние почваме от 15-ти, а и двама абитуриенти ще имам  Heart Eyes ужас ooooh!

# 212
Добро утро,момичета!  bouquet

Веси, да ти е жива и здрава първокласничката!Само отлични оценки да носи!  bouquet

Чакайте сега да ви разкажа... Срещата мина СУПЕР!
Както обикновено всичко беше на ниво! Мацките са страхотни!
Първо да отбележа специалното присъствие на Хули! Мамче,обичам те!  bouquet
Запознахме се и със Сонетка,майката на Теди-едно миловидно и крехко същество!
Сонетка, дано не сме те уплашили!Че ние сме си малко диви! Peace
С присъствие ни удостои и Бабилия! Да,внукът й е прав-тя не е Баба,тя е БАБИЛИЯ! Peace
Бабилия,За всички ни беше удоволствие срещата с теб!
Другите присъстващи бяхме обичайните заподозрени-Трикси,Миленката,ММ и моя милост!

п.п.Сега да ви кажа и друго... Тези дни Миленка ми е хазяйка! Peace Няма друга такава жена-вярвайте ми!
Мила ми Венето, благодаря за гостоприемството и за приятното прекарване!  bouquet

п.п.Снимки няма,защото носех фотоапарат без карта памет... Blush

# 213
Веси, да ти е жива и здрава първокласничката!Само отлични оценки да носи!  bouquet

дай боже. силванке, мерси.  Hug Hug
това е то, единия първа година студент, другото първи клас. нЕма шега, нЕма туй-онуй... Mr. Green Joy Joy

сонче, не знам. да видим колко ще изтрае ентусиазма й, защото днес сънена и прозявайки се, заяви най-отговорно"и сега защо трябва да ходя на тъпото училище и да ставам рано...." hahaha hahaha hahaha hahaha

ох, сисче, направо си умирам... исках и аз да ви видя, но здраве да е... следующия път като се весна из софията.  bowuu
тичам и се занимаваме почти семейно с документи и от сорта дивотии... bowuu

# 214
  • В царството на игрите:)
А, бе Силванке, кога бе сестро успя да влезеш в нета и да ги наговориш тези неща?Нали, уж те оставих да си почиваш? Mr. Green
Много благодаря за милите думи, но според мен посрещането ми беше пълен провал Embarassed Надявам се да мога да се поправя някой ден Laughing
Срещата ни беше както винаги повече от приятна и се радвам, че се запознах със Сонетка и Бабилия - страхотни са! ММ, както винаги елегантна и готина, Хули - голямата ни изненада, Триксана - чаровна и умерена, Силванка - усмихната и мнооого шик и аз - ръкомахаща Mr. Green
Обичам ви момичета!
Останалите - липсвахте ни!
р.р. Моля Сонетка и Трикси да ми пратят снимки, за да ги кача!

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 21:36 от milmich

# 215
  • София
    Докато се унесох в четене и милите думи...изгорих кюфтетата....да ме прощават домашните,хем студени,хем горелки за довечера....
     Но, да се изкажа и аз, не че  имам право,защото не съм от редовните пишещи....но сама си давам правото Laughing Много ми хареса компанията на дамите,много са мили и красиви, добри и върховнииии...сдобих се с нови и качествени приятели!!!! Simple Smile  bouquet

# 216
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ И КОЛЕГИ! СПОРНА И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

# 217
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ УЧЕНИЧКИ, УЧИТЕЛКИ, МАМИ!!! Да е спорна и успешна!  bouquet

# 218
Винаги много се вълнувам на този ден.  HugБях на откриването на учебната година в едно наше училище и ми беше безкрайно приятно. На учителите, на учениците, на мамите на първокласници и на първокласниците да е успешна и усмихната учебната година!  bouquet

# 219
  • у нас - на брега на морето
Чувствам се поздравена, за което огромно благодаря! Hug  bouquet
И аз на свой ред искам да поздравя всички, които са съпричастни по един или друг начин с образованието и да им пожелая една здрава, спорна, успешна и много вълнуваща учебна 2010/2011 год.
Звънецът на Сончето ни събра, а аз бих искала с менче да ви полея вода, за да ви върви, но нямам такава картинка. Embarassed Представете си го виртуално, а сигурна съм, че всяка мама днес е поляла пред рожбата си, преди да отиде на училище!
Миленче, хубаво е това, че още можем да се вълнуваме на този ден. Скоро и ти ще бъдеш една от много съпричастните мами на първокласник!

# 220

Йовче, благодаря! Ето от твое име и менчето е намерено!  Вече нищо не липсва! Успех!

# 221
  • София
И аз обичам този ден... На всички успешна нова учебна година желая.
За срещата - само може да ни завиждате Wink

П.П. Снимки ще пратя, но след ден-два, за което моля за извинение.

# 222
Сонче, /Сонетка/, какво стана със скенера. Чакаме хубави новини!!!

# 223
  • София
За скенера само да кажа на Теди - има още "конгломерат" от увеличени лимфни възли около единия бъбрек и е възможно да го притискат. Тъпото е, че на ехографа всичко беше добре, нормално, изчезнало... Мислех, че и скенерът ще покаже това. В понеделник пак влизаме в болница. А междувременно лекуваме зъбките. Но пък поне вече излиза навън. Нищо, че лятото се стопява  Simple Smile
Миленко, днес се припознах в една жена в кола по пътя от летището към центъра за теб  Joy

# 224
Здравеите, дами!

Опитвам се днес да почета малко от темата ви, но ми е трудно и ще ви досадя с директен въпрос, без да изпадам в подробности.
Интересувам се от рак на бъбреците и по-точно случаи, в които отстраняват единия цялостно плюс лимфни възли. Ако има сред вас минали такава операция, ще се радвам да споделят за процеса на възстановяване след нея и какъв е бил напредъкът в лечението. Може и на ЛС, ако е прекалено лично Simple Smile

Благодаря ви и ви желая много силен дух и скорошно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт