Отговори
# 120
   Здравейте,момичета  bouquet
  Страхотна снимка Сонче супер сте.
  Сисанка промяната ти е невероятна ако не знаех нямаше да те позная.
  Като четях за промените ви с Маргич да си призная Blush не вярвах че,сте напреднали
  толкова с материала Поздравления. Hug
   На всички момичета здраве и търпение  love001

# 121
Здравейте момичета!
Не съм писала много време, но влизам да чета често.
Danaya14 не съм  "информатор по техническата част " но за РЕТ скенера във Варна знам реда, защото правих в началото на годината.
Телефон 052/978575 като се обадиш ти обясняват всичко. В кратце редът- пращаш или носиш документите, които са : зелен талон от лекуващ онколог, от който да е видно състоянието ти и да има препоръка за ПЕТ/СТ скенер и всички епикризи.
След няколко дни се обаждаш и ти казват дали си одобрена и за кога.
Документите могат да се пратят с куриер. Адрес:
ПЕТ/СТ скенер
9000 Варна
ул. Хр.Смирненски 1
ЕМБАЛ "Св. Марина" ЕАД
Пол. Отделение по Нуклиарна медицина
Дано съм била полезна.
Хубав ден на всички.

# 122
  bouquetВанилайс ,благодаря сърдечно.Наистина ми е полезна информацията и нека Бог здраве и живот да ти даде за добрината пък и не само за това. Praynig Praynig
Рядко пишеш и изпуснах връзката с твоя проблем с белия дроб.Надявам се всичко е наред Praynig
Спомняш ли си да си имала нещо като втрисане преди да откриеш порцеса ,за който се оперира??
Здраве и живот на всички ви желая.И дано счупим! рекорда на Хули без нейните 4 операции и допълнителни страдания Praynig  bouquet  bouquet

# 123
# 124
Danaya14 при мен имаше само болки около плешката и нищо друго. Втория път- нищо. Напротив, чувствах се страхотно.
В момента продължавам с химиите.Остават още 2 и се надявям с това да приключи всичко.
Още ме мъчи един шип за който се жалвах преди време. От февруари място не си намирам от него.
Какво ли не пробвах и не минава и това е. Тъпча се с болкоуспокояващи и чакам да си намери място мръсника.
Лека вечер на всички.

# 125
Ванилайс,за точков масаж и  блокади мислила ли си.Дано бързо да мине. Peace  bouquet
Късметче и на теб успех ти желая.
Бях сигурна ,че си здрава,но след операцията пак ще си .  bouquet
Не "виждам" Пясъчко,Маргич не пише,За Пепито 1 май- нищичко не знам.Пепито 1 не искаш ли да ми разкажеш....
Приятна седмица и само хубави неща на всички ви.  bouquet

# 126
Специален поздрав за всички!
 Peacehttp://vbox7.com/play:05b613ca

# 127
  • София
Хиляди целувки !!! Днес имам рожден ден,черпя всички ви виртуално!!![smilie=smile3510.gif]
Много Ви обичам да знаете.
нещо не справям да покажа с какво черпя. 

# 128
luck , Честит рожден ден!!! Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш; да го разпознаеш, когато го видиш; да имаш щастието да го получиш…и най-вече да го запазиш!!!!  newsm59  Gift

# 129
  Iuck,Честит рожден ден smile3510
Желаяти от сърце здраве,истинска обич и всичко което ти иска душа и сърце. cheers

# 130
  • София
Iuck, и от мен честит рожден ден! Да ти се случват само хубави неща:)
Сис, чакаме включване в София:)
Амазонка, разбира се, че не си болна. Мислим положително и в сегашно време. Всички сме здрави.  И така привличаме здравето! Hug

# 131
  • у нас - на брега на морето
Честит празник - Съединението на България! Дано всички българи станем по-единни и добри, и да си е струвало това, че нашите деди са си дали най-ценното - живота, за да живеем днес ние! Поклон пред паметта и героизма им! bg newsm20
luck , ЧРД и от мен! bdbaloni Желая ти здраве и цялото щастие на света, и както е казала Сончето да  съумееш да го откриеш, запазиш и изживееш!!!
Нанастеф, аз пък съм човек, който в никакъв случай не провокирам лекарите с много въпроси, напротив - прекалено много си мълчах и си мислех, че те си знаят работата и на всяка цена ще направят всичко възможно за мен. Може би в това ми е била грешката. Тъй като съм чувала, как се карат на някоя пациентка и ,"че им е омръзнало от нас болните и какво сме знаели ние и какво ни било толкова, а те ходили, учили и се съсипвали от работа, заради нас". При първи зададен въпрос си врътва гърба и излиза от стаята, че "я чакат още знаеш ли колко такива като тебе!!!?". Като, че съм й се наснопила у тях в хола без покана! Заболя ме, когато разбрах, че вниманието им се купува с пълни торбички и аз успях на третата вливка "да си го осигуря", но то трая само за този ден! Аз нямам нищо против да си изразя благодарността така, но не и това да е водещото условие за лечението ми. След четвъртата вливка, когато отидох да си взема болничния /закараха ме / ми беше много лошо и се бях свлякла на пода, помолих да ми направят или дадат нещо против гадене, тя ми каза "ами купи си Деганче", при положение, че аз се водя 4 дни в болница и в листа в досието ми пише Зофран ампули и таблетки. Извинявайте, че ви натоварих, но просто исках да не оставят Нанастеф и Даная с убеждението, че съм скандалджийка.
Сонетка, благодаря! Hug Hug Hug  bouquet
Сисссс,
Цитат
Специален поздрав за всички!
 Peacehttp://vbox7.com/play:05b613ca
клипчето е невероятно забавно! Благодаря за настроението! Целувам те!  love001

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 20:06 от Амазонка

# 132
Laughing Laughing Laughing  bouquet  bouquetСиско жива и здрава да си ,много приятно ме развесели!! Joy Joy[/size][/color][/b]

Амазонка ,миличко аз нито за миг не съм допуснала ,че може да си "Скандалджиика".Общувам с вас няколко месеца и що годе имам представа за характерите ви....един  човек ,който си слага на аватара  влюбени калинки не може да е груб.Като писах емоции имах пред вид страх ,паника .........Но при сдържан пациента  newsm78 newsm78
Сега не мога да кажа защо едни и същи лекари при Нана  са  различни. newsm78
[/siz
Лъки ЧРД и всичко казано от Лорънс ,го приеми на 100% и от мен.  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 20:55 от Danaya14

# 133
  • София
Имало някакви празници ?
Честито на всички и за всичко  newsm51
Не мога да прочета всичко написано, не мога и поименно да ви поздравявам за нещо си.
Знаете, че винаги ще се "произнеса" в някакъв казус, ако има нужда.
Та сяяяяяяяяяяя, Амазонкатааааааааааааааааа   love001
Ами скандалджийка си скъпа, като питаш много  Joy Joy Joy
Калинки на аватара, стрелички, лъкове ?
Ти кво си мислиш  newsm78

# 134

Ами скандалджийка си скъпа, като питаш много  Joy Joy Joy
Калинки на аватара, стрелички, лъкове ?
Ти кво си мислиш  newsm78
[/quote]
 Laughing LaughingЩом КАПИТАНА се обади и Рака мълчи ......а аз съм Риби/зодиакален знак - де/  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт