Отговори
# 150
Записвам се в темичката скромна и тиха риба на 9 март  Hug

# 151
Е то стана аквариум тука. И аз съм в него - 22.02

# 152
  • Варна
Здравейте,

Втори ден съм на работа и това е много добре, защото най-сетне си починах след активната почивка от 3 дена.
Чувам хората по чужбина му викат Уикенд / Лонг Уикенд, когато е повече от 2 дена/ и ходят на ол инклузив или вила в планината. Ама каква почивка е това ... ?!? То не е ли да Фанеш баките с боята, парцалите и Активно да починеш с две четки и един валяк в ръка ... То и една стирка с кофа в дует е достатъчна. А какво да кажат дамите, които имат къщи с градинки ... Едно копане, плевене пада. Ех, на това му викам аз почивка !   Thinking
Остава ми само да приключа с декорацията - завеси и дамаски - и ще публикувам снимки. За целта вечер до късни доби след работа ръмжа с една шевна машина ... та целия блок подскача ! Ама това е нищо - имаме съсед, който работи на смени и дневният му режим е малко пообъркан. Вечер след 20.00 часа започва с дрелките и къртачите. Чудя се какво толкова продължава да ремонтира от 10 години - и все още ?  newsm78

Та мъжът ми е в легнало положение с опериран крак, което е много добра възможност да се развихря на 100%, без да го слушам как мърмори. За целта го заключваме в едната стая и започваме да унищожаваме наличната декорация в другата стая. Синовете много помагат - то основното те го правят - а аз само ходя с парцалите след тях и се опитвам да ги обедя, че блестящите ми идеи всъщност са техни. Така се чувстват като истински мъже  Simple Smile
На другия ден - преместваме мъжа в ремонтираната стая, заключваме го и операцията се повтаря. С него трябва да сме по-деликатни, защото е въоръжен с патерици ...  #2gunfire

# 153
Йов, за пет скенера- зелен талон от хирург  и някои от последните изследвания носих. Проблеми да се запиша нямах никакви. Малък лъч светлина в тунела на обърканото ни здравеопазване е този скенер.

Милмич- преди 1 година.

Като гледам колко риби сте се събрали, я под строй и всички на морето!! Той сезона е към края си, ама сега е най-хубавото. ВEрвайте ми!    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
  • София
Амиии, само да питам, ако знаете - какви са помощите, които може да получи сина ми при положение, че от ТЕЛК му дадат 100% инвалидност?
Той е добре. С изключение на някаква течност в стомаха и ниски левкоцити. Има и промени в бъбречетата. Но пак твърдя, че е добре. Praynig  Simple Smile

# 155
Привет  рибките  и на  всички  дружки във форума. Нещо съм неразположена и се чудя - мързел ли е или що ...
Надя, блазе ти душко, че ходиш на работа. че то  слугинската  не  свършва. Сигурно това ми е проблема. От това ми е писнало: от парцалите, от прането, от тенджерите, мъжо да се глези, децата да поръчват какво да сготвя и т. н.  Искам на работа, ама мен не ме искат - била съм стара и болна. Аз пък се  мисля за млада и хубава.  Ми, че аз съм само на 50 год. 

# 156
  • София
Пепи, ами аз като те гледам - нито си стара, нито пък болна. Ама нали все търсят млади, с приятна външност, владеещи нам-колко си езика и пр. тъпи изисквания.
А такива като нас, кучета ги яли.
Винаги съм си задавала въпроса - какво бих правила, ако нямах работа ?
Кой ще ме наеме ? И как бих живяла със 170 лв. пенсия?
Отговор още нямам. Недай си боже да остана на тези 170 лв. Трябва да се гръмна май  newsm78
И други мисли ми се въртят в главата, ама да не изпадам в подробности...

# 157
  • В царството на игрите:)
Здравейте,
Сонетка, дано да сте все по - добре Praynig За помощите не мога нищо да ти кажа, защото и аз още се бълтавя в тази проблематика. Rolling Eyes
Пепито, ти си млада и хубава, на попрището жизнено в средата, но момента просто е такъв. Всяко положение си има и своите добри страни Hug
Борана, аз бях на петскен на 32 март и май няма да ме огрее тази година Rolling Eyes То ако мене ме пита човек все трябва да си лежа на образната диагностика, за да съм спокойна...или....неспокойна - не знам Mr. Green
Дами, задава се среща на 14 септември /вторник/ - ще пиша къде и в колко часа тези дни Hug
Бабилия, Сонетка и още ммичета, с които не сме се виждали - ТРЯБВА да се организирате и вие.
Ще пиша пак!
Спокойна нощ!
Хули, писали сме едновременно Hug

# 158
И как бих живяла със 170 лв. пенсия?
Отговор още нямам. Недай си боже да остана на тези 170 лв. Трябва да се гръмна май  newsm78
И други мисли ми се въртят в главата, ама да не изпадам в подробности...

Хули, надявам се, че другите мисли, които ти се въртят из главата са по - свежи от тази  - "да се гръмнеш" Mr. Green
Остави моля те, лошите мисли, терзанията и страховете на професионалистите в тази област т.е. НА МЕН Joy

# 159
  • София
Ти пък не даваш на никой първото място  Joy Joy Joy
Сонетка, Ина утре се връща от Израел и ще получиш пълна информация за всичко, на което имаш право по отношение на социалните помощи.

# 160
   МИЛЕНКА,много се извинявам не може ли тази срещичка
да бъде събота която и да е че,ние от далече няма как?

ХУЛИ,и аз от 6месеца се чудя как да отселявам с мойте 170лв.
  ПЕПИТО1 и на мен ми казват че,"съм твърде стара"за работа а съм на 43 ненавършени newsm78
все пак кандидаствам за работа а,не за агенция за незнам си кво #2gunfire

# 161
  • Варна

Искам на работа, ама мен не ме искат - била съм стара и болна. Аз пък се  мисля за млада и хубава.  Ми, че аз съм само на 50 год. 

Пепито1,
не ги слушай тез долни изедници.
Ти си Много Красива, въобще не си болна и в никакъв случай не мога да ти дам 50 години, ама в никакъв случай !  Thinking

# 162
  • у нас - на брега на морето
Честит празник на който има повод да празнува - 9 септември 1944, Рамазан байрям, рожден ден или нещо друго! Мойта скромна особа чества 23 год. от годежа ни. Ееех, годините преди годежа се изравниха с тези след него и ето ме нА - на две по 23! smile3506
Пепито1, в никакъв случай няма да се предаваме "без бой", както се казва!
·٠•● Лорън ●•Hug Hug  love001
С колко процента от ТЕЛК-а ти определиха тази"огромна сума"? Разбирам, че зависи и от заплатите, но ориентировъчно.٠

# 163
Да знайте, че много ви обичам! Вие сте мойта опора. Всички, които съм виждала от форума  са много хубави. Да вземем да си направим фотосесия и да  я представим  на обществото.  Може нашата дружинка да бъде за пример на тези дето се предават само като ги заболи зъб.
 Хули, на мен като ми взеха от процентите ми взеха и от парите. Сега съм на 140 лв., а имам трудов стаж 24 год. втора категория и още 3год трета. Добре, че мъжо си ме храни иначе да съм залиняла.
                                  Hug  Hug  Hug

# 164
Привет, Лорън, някоя от следващите ни срещи със сигурност ще я направим в съботен ден, та да можете да дойдете, но тази е във вторник щото тогава и е удобно и на сис, а както знаете тя е на един курс в СФ.
Искам да ви похваля тяхната фирма Peace Вече 3 неща си поръчваме от нея  и сем много доволни  bouquet
Нещо тихо стана  тук, но се нядавам всички да сте в добро здраве и разположение на духа newsm53

Общи условия

Активация на акаунт