Отговори
# 300
Борана, честито за хубавите новини!  bouquet
Т`ва ПЕТскенерът е голяма работа ,ей...
Дай Боже всекиму такива резултати! Praynig
Айде ,и късмет в преговорите с мъжО!Дано кандиса! Peace

# 301
Цитат
Сетих се аз,че е за мен,ама викам си,чакай да ни са бутам в навалицата... 35 35
Laughing Laughing Laughing ......Много упорита излезе   bouquet
Борана поздравления за прекрасните резултати .  Hug

# 302
Цитат
Сетих се аз,че е за мен,ама викам си,чакай да ни са бутам в навалицата... 35 35
Laughing Laughing Laughing ......Много упорита излезе   bouquet

Нали знаеш-Тъпа ама упорита... bowuu

# 303
Борана поздравления за прекрасните резултати !   Hug  Hug Hug  bouquet

# 304
Борана, дай Боже всекиму такива резултати...

и след дълги години и ние да празнуваме 91 годишен юбилей...

# 305
Здравейте момичета,
не съм писала от мнго време,но ви следя.Татко мина два курса на химиотерапия и сега е в някаква странна схема на някакво си ново лекарство,добре е и месеците живот, които ни дадоха минаха,някакси сме по обнадеждени.
Та,включих се да ви попитам къде е Трикси и дали е добре,губи ми се от няколко месеца?

# 306
Здравейте момичета,
не съм писала от мнго време,но ви следя.Татко мина два курса на химиотерапия и сега е в някаква странна схема на някакво си ново лекарство,добре е и месеците живот, които ни дадоха минаха,някакси сме по обнадеждени.
Та,включих се да ви попитам къде е Трикси и дали е добре,губи ми се от няколко месеца?

Триксаната си е ОК,ама нИ ще да пишИ в темата... Така си е решила... Ама си е все същата Убавица,мила какина душица... Joy
Дано и при татко ти всичко да е наред и занапред! Praynig

# 307
Благодаря,
радвам се за нея и за всички вас. HugНо няма начин да спра да ви следя с едно око. Joy

# 308
  • у нас - на брега на морето
Борана , поздравления за прекрасните резултати!!! Е, сега вече, ще дишаш спокойно! newsm10 smile3501  love001
Мен така ме е завъртяла въртележката на работа и вкъщи, че не ми остава време да се усмихна.
Айез Седай, представи си да имаш отговорността и грижата за 26 като Елпида  -  капризни и своенравни всяко по своему, ама не за тоалети като нея!? То твоите са бели кахъри! Направо ми пуши от всички дупки!  smile3515 Имам и един нервак, който не подлежи на никаква култивация и ако не ме вкара в затвора, ще е едното чудо - бие зверски децата, дере, крещи обидни и нецензурни думи по адред на всички, и бяга от час когато му скимне и постоянно го догонвам по коридорите и стълбището! Уууужас! Аз за една седмица събрах нерви за цялата минала година. smile3511
Та така де, чета ви вечер, но не ми остава време да пиша, че то голямо писане на документация! Само Сончето знае за какво става дума. Пък и като се върна трябва да прегледам и моя ученик.
Хайде, много поздрави на всички! Hug Hug Hug

# 309
  • В царството на игрите:)
Привет, не съм писала известно време, но ви чета редовно. И мен ме е завъртяла шайбата - работа, площадка Mr. Green, къщи и т.н.
Един гастрит ме е гепнал и го боря, плексита ми се обажда - а, бе бабешки работи, но като махнеш това, всичко е ок Mr. Green
Поздарви на всички и бъдете по - активни, де!!!

# 310
Момичета, добра вечер! Къде се изпокрихте?
Амазонка, трудно е да се работи с деца, работила съм в детска градина за известно време преди около 17 години. Хлапетата бяха 5-годишни, спомням си с умиление за тях, интересно ми е какви ли са станали, как изглеждат, но вече не живея в този квартал и няма как да разбера.
Милми, а твоите дечица сигурно са големи душички, щом имаш време да се вглеждаш в разни болежки  Laughing
А сега ще ви препоръчам една

Рецепта за душевен мир и спокойствие
Изпращам ви я, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.

Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шуку...ладофи бунбонкички..И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир..
 Laughing
Надявам се да съм ви усмихнала, хубава вечер на всички, които четат! Simple Smile

# 311
Надеее, разби мА с тЪз рецепта за душевния мир! Joy Joy Joy
Като се замисля ,и аз имам доста неща за довършване... Mr. Green
Отивам да се умиротворявам душевно... ША ви пиша утре... Хлъц... Ти мене уважаваш ли мееее...  Drunk Drunk

# 312
  • В царството на игрите:)
Наде, истински ме разсмя. Ей сега вече ако не опстигна душевно равновесие, няма кога да е!!! hahaha

Децата ми не са душички. Rolling Eyes Просто аз съм добре организирана и затуй намирам време за всичко. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 313
  • София
Момичета, добра вечер! Къде се изпокрихте?
Амазонка, трудно е да се работи с деца, работила съм в детска градина за известно време преди около 17 години. Хлапетата бяха 5-годишни, спомням си с умиление за тях, интересно ми е какви ли са станали, как изглеждат, но вече не живея в този квартал и няма как да разбера.
Милми, а твоите дечица сигурно са големи душички, щом имаш време да се вглеждаш в разни болежки  Laughing
А сега ще ви препоръчам една

Изпращам ви я, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.

Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шуку...ладофи бунбонкички..И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир..
 Laughing
Надявам се да съм ви усмихнала, хубава вечер на всички, които четат! Simple Smile
Еееееееееееееееееееееее, най- после някой ме разбра  bowuu
Аз откога ви думам точно това, ама май не съм намерила подходящите думи  Joy Joy Joy

# 314

Laughing
Браво, Наде! Наистина ни разби с тая рецепта за душевен мир!... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт