Връзка с мъж водолей?

• 184 648
  • 842
  •   1
Отговори
# 495
Иска ми се и аз да споделя за моя водолей.От 7г и половина се мъча да го разгадая и не успявам,направо ми е като пъзел с липсващи парченца.Като цяло имаме интимна връзка,в която никога не разбрах за чувствата му.Супер интелигентен е ,успял ,понякога забавен,но....това с емоциите му е загадка.Та...,аз съм му колежка,работим в един бранш,но с отделни бизнеси,дори сме и конкуренция.Той е вдовец,а аз омъжена.В първите 3г от връзката ни ме оставаше с впечатлението,че иска да се разведа и да сме заедно,но така и не го каза директно.Аз дори му обещах,че ще го направя ,но малко се позабавих ,а и се колебаех ,защото той отново си говореше двусмислено и неразбираемо.Така се озова с друга жена-рак,доста по-възрастна от мен (5г).Оказа се ,че е бил във връзка с нея от преди мен ,но е прекъснал през тези 3г.Към днешна дата живеят заедно без брак-вече 4г.Явно нещо куца между тях.Той не ми е казал,но от 1г отново се виждаме.Всъщност ние никога не сме спирали комуникацията, от както се познаваме се чуваме всеки ден .Разговорите ни са дълги,понякога над час.Винаги се е държал много приятелски с мен.Знам ,че много му харесвам,а и всичко с мен,но не знам за чувствата му.За 7г ми е казвал само 1път ,че е взаимно и 1-2пъти ,че е споделено.Направо се измъчвам,защото аз много го обичам и ако знам ,че ще остави другата жена ,бих се развела на секундата.
Козирог съм
Бракът ви явно изобщо не върви....
Според мен сте си изградила с годините някакъв идеален образ на този любовник Водолей, с който запълвате празнотата от неуспешният брак (освен, ако не ги обичате и двамата).
Имате ли деца ?

# 496
В първите 3г от връзката ни ме оставаше с впечатлението,че иска да се разведа и да сме заедно,но така и не го каза директно.Аз дори му обещах,че ще го направя ,но малко се позабавих ,а и се колебаех ,защото той отново си говореше двусмислено и неразбираемо.
.........
Направо се измъчвам,защото аз много го обичам и ако знам ,че ще остави другата жена ,бих се развела на секундата.
Извинявам се, но това ми звучи доста детински и малко пресметливо. Ако искахте да се разведете, щяхте да го направите. Водолеят се държи много по-логично от Вас.

# 497
  • Тра-ла-ла
Тя и Водолейската логика е уникална. Бил с една жена. Прекъснал връзката с нея заради авторката. После оставил авторката и се върнал при първия си избор. Но не прекъсвал комуникация с авторката. После пак се върнал при авторката, но не напуснал настоящата си приятелка....

# 498
Бракът е на 29г вече и децата големи.Да,не върви.Аз не възприемам мъжа ми така както преди.Той тотално е алкохолизиран.Въпросът е друг обаче,мисленето на водолея ми е загадка.

# 499
An70ly,
Водолеят е толкова меркантилен, че ще отиде и остане при жена, която би го облагодетелствала наготово. Компасът му реагира най-вече в посока изгода.
Като Козирог би следвало да насочиш фокуса към себе си, а не към хипотетичен нов диван във всекидневната.

# 500
Абсолютно не съм съгласна,че е меркантилен.Той не само,че е успял,но и доста богат.Жената,с която е,е с различно от неговото занимание ,от друг град и средно статистическа.Ако говорим за финанси,аз я превъзхождам.За диван не може и да става дума.Той е изключително интересна личност,времето с него минава неусетно.Може би,защото имаме и доста общи интереси и подобно мислене.В миналото имахме и съвместна дейност,която прекратихме заради жената,с която е.Допускам,че е с нея,защото мразеше самотата,но явно вече му е доста скучна

# 501
Какъв е въпросът тогава?
8-годишно познанство, продължителни и стабилни отношения, страст, всекидневна комуникация, опити за съвместни проекти... И все още "мисленето на Водолея" е загадка?
Тук някак мъчението се спомена, че е заради това, че въпросният е с "другата" жена. Бил е с нея, сега е с нея, прекратил е общия ви бизнес заради нея...

# 502
Абсолютно не съм съгласна,че е меркантилен.Той не само,че е успял,но и доста богат.Жената,с която е,е с различно от неговото занимание ,от друг град и средно статистическа.Ако говорим за финанси,аз я превъзхождам.За диван не може и да става дума.Той е изключително интересна личност,времето с него минава неусетно.Може би,защото имаме и доста общи интереси и подобно мислене.В миналото имахме и съвместна дейност,която прекратихме заради жената,с която е.Допускам,че е с нея,защото мразеше самотата,но явно вече му е доста скучна
А вие, не му ли се обидихте след такова нещо ? Той е предпочел друга жена вместо вас. И те са заедно, живеят заедно, имат общ дом. Вие сте само кратко забавление, но нищо сериозно. Не е до Водолейско мислене. Този мъж си има жена, която обича (щом дори се е отказал от бизнес с вас, значи е загубил пари заради нея, но е избрал нея, разбирате ли ?) Еми, извинявайте, знам, че сигурно ще ви заболи, но трябва да видите фактите. Ако се надявате, че ще я зареже, силно се съмнявам, или поне няма да е заради вас. Потърсете си друг обект, който ще обича вас, без да ви дели с друга. Този мъж е чужд за вас, не ви принадлежи. Вие заслужавате цялата любов на един мъж. Този не ви я дава. Бийте му шута.

# 503
Да,обидно ми беше,но неговия отговор е че цял живот няма да ме чака ,че самотата го убива и че мъжа ми няма да ни остави никога на мира.Причината да прекратим бизнесвзаимоотношенията не беше само тя ,а и мъжа ми.Той разбра за нас и последваха заплахи към мен и към него.Това,че прекъснахме не ни е довело до загуби,защото всеки продължи поотделно,но ни ограничи почти ежедневните виждания.По въпроса ,че обича нея,силно се съмнявам,защото ако някой обича някого ,няма да е и с друг,изключвам извънредната ситуация като нашата.
Всъщност това,което ме обърква дотук е че никога не съм чувала заветните думички,които ние жените много обичаме в прав текст,а аз на него съм му ги казвала.Не,че не ми е показвал,но....

# 504
Да,обидно ми беше,но неговия отговор е че цял живот няма да ме чака ,че самотата го убива и че мъжа ми няма да ни остави никога на мира.Причината да прекратим бизнесвзаимоотношенията не беше само тя ,а и мъжа ми.Той разбра за нас и последваха заплахи към мен и към него.Това,че прекъснахме не ни е довело до загуби,защото всеки продължи поотделно,но ни ограничи почти ежедневните виждания.По въпроса ,че обича нея,силно се съмнявам,защото ако някой обича някого ,няма да е и с друг,изключвам извънредната ситуация като нашата.
Всъщност това,което ме обърква дотук е че никога не съм чувала заветните думички,които ние жените много обичаме в прав текст,а аз на него съм му ги казвала.Не,че не ми е показвал,но....
Не си ги чувала, защото той не иска да те лъже. Мъж Водолей може и да е хухавелник, обаче едно не може да им се отрече, честни са.
Глупости на търкалета, това с мъжът ви са си ваши интерпретации с които търсите оправдания. Нали сама казахте, че една негова дума и сте разведена ? Само че, той не иска вие да се развеждате, защото той си има жена и няма намерения да я сменя с вас. Кво ще ви прави, като се разведете ?
Пак ви казвам, че ви разбирам, че сте влюбена, но той не е толкова, държи ви за "приятно прекарани малки моменти", може би не сте единствената. Човека очевидно харесва жените и си хойка. Не се тормозете и слезте малко на земята. Трябва да видите реалността.
Аз ви пожелавам любов, такава за каквато копнеете!

# 505
Извинявам се за дефицита си на романтика, но не мога да прозра съдбовността в тези продължителни взаимоотношения. Въпросният Хамлет получава от съвместните ви такива толкова, колкото му е нужно/потребно.
Не губи контакт в продължение на толкова години заради интереси и облаги. С една дума – лакейство.
Мъж Водолей е много сервилен и обвързан, ако е задължен на някого с нещо или трепери да не изгуби вече дадено му благо.
Да не се окаже, че дължи просперитет в бизнеса благодарение на вашето познанство?

# 506
Просперитетът си го има отдавна.Това ,че какво ще ме прави,ако се разведа към днешна дата е хипотетично.Имаше момент,в който наистина го очакваше,но не го дочака и казваше,че никога няма да каже и дума по въпроса за моя развод,защото това било само и единствено мое решение.Дали има и други жени?Не вярвам,защото не е такъв тип ,а и всяка вечер говорим дълго по тел.,до момента,в който се прибира от работа.Той е работохолик,стои до късно ,а и с оправданието какво ли пък да правил вкъщи.В първата година от съвместния им живот след 17:30 ч бързаше да се прибира,вече не е така.Канил ме е на почивки,на екскурзии и по работа в жужбина,но аз съм му отказвала,закото нямаше как.Казвал ми е че съм най-хубавото му нещо в живота и че кой знае ,някой ден може и да сме заедно.От обща позната разбрах,че майка му,която не познавам е споделяла ,че изобщо не се разбирал с жената,с която живеел,но поне не е сам и че от много години обичал една жена,която за съжаление е семейна,дори се оказа знае и подробности за мен.Ей това е ,други знаят , но не и аз.
За мен всичко това е страх , нежелание за борба ,избор на лесния вариант на комфорт,преплетени с двусмислия ,мудност и очакване за получаване на тепсия.

# 507
Добре де, какво означава, че го е страх и не иска  да се бори?
Не Ви съдя, животът си е Ваш, но как имате очаквания той да е напълно отдаден, след като Вие живеете с друг? Най малкото - не сте равнопоставени. Искате да Ви каже - "Обичам те, ела да живееш при мен", а Вие да му отговорите "Развеждам се и идвам". С такова мислене аз не бих могла да бъда щастлива.

# 508
Може би сте прави.За тези години исках да разбера чувствата му и евентуална прогноза за бъдещето ,които не получих.За това пък чух -ти не беше достатъчно дълновидна.
Явно ще си я караме така.Вътрешните ми усещания са,че той има нещо към мен,но и той не може да го определи.Като цяло не обича да говори на тази тема.Дори ми е казвал,че много разсъждавам и мисля и да не развалям нещата между нас.
Благодаря на всички ви за мненията.

# 509
Просперитетът си го има отдавна.Това ,че какво ще ме прави,ако се разведа към днешна дата е хипотетично.Имаше момент,в който наистина го очакваше,но не го дочака и казваше,че никога няма да каже и дума по въпроса за моя развод,защото това било само и единствено мое решение.Дали има и други жени?Не вярвам,защото не е такъв тип ,а и всяка вечер говорим дълго по тел.,до момента,в който се прибира от работа.Той е работохолик,стои до късно ,а и с оправданието какво ли пък да правил вкъщи.В първата година от съвместния им живот след 17:30 ч бързаше да се прибира,вече не е така.Канил ме е на почивки,на екскурзии и по работа в жужбина,но аз съм му отказвала,закото нямаше как.Казвал ми е че съм най-хубавото му нещо в живота и че кой знае ,някой ден може и да сме заедно.От обща позната разбрах,че майка му,която не познавам е споделяла ,че изобщо не се разбирал с жената,с която живеел,но поне не е сам и че от много години обичал една жена,която за съжаление е семейна,дори се оказа знае и подробности за мен.Ей това е ,други знаят , но не и аз.
За мен всичко това е страх , нежелание за борба ,избор на лесния вариант на комфорт,преплетени с двусмислия ,мудност и очакване за получаване на тепсия.
Ми, щом децата са ви големи и могат да се оправят сами, щом го обичате и той го знае, щом сте готова да се разведете, за да бъдете с него....
Той какво чака още ?
Защо не ви вика при себе си ? Защо не бие шута на жена си ? Защо не сте заедно ?

Общи условия

Активация на акаунт