Връзка с мъж водолей?

• 184 549
  • 842
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На мен изобщо не ми звучи обещаващо. Независимо от зодията.

# 586
На мен изобщо не ми звучи обещаващо. Независимо от зодията.
[/quote

За момент ми се струва, че наистина ме харесва, но после изглежда адски отвеян.

# 587
Аз бих казала, че всяка жена трябва да се пази от мъж, който е способен цяла нощ да плямпа и да се оплаква. Особено пък от жена на жена.
Мъжът Водолей като почне да се жалва с едни завоалирани казуси, недомлъвки, псевдофилософия... страхотен спектакъл е!

Не мога да разбера търпението на всяка дама към подобен вид мекотело. Водолеите винаги се хвалят с много женско внимание в обкръжението си, които наричат приятелки (често разчитат, че това ще пробуди ревност и съревнование вероятно).
И наистина нищо не им пречи да ги хващат за слушателки и да си тиражират неволите. Като хванат и чашата... и едно мрън-мрън-мрън...

Близнаците пък каквито сте деликатни и жертвоготовни... само вие май можете това са го траете цяло десетилетие.

# 588
Аз бих казала, че всяка жена трябва да се пази от мъж, който е способен цяла нощ да плямпа и да се оплаква. Особено пък от жена на жена.
Мъжът Водолей като почне да се жалва с едни завоалирани казуси, недомлъвки, псевдофилософия... страхотен спектакъл е!

Не мога да разбера търпението на всяка дама към подобен вид мекотело. Водолеите винаги се хвалят с много женско внимание в обкръжението си, които наричат приятелки (често разчитат, че това ще пробуди ревност и съревнование вероятно).
И наистина нищо не им пречи да ги хващат за слушателки и да си тиражират неволите. Като хванат и чашата... и едно мрън-мрън-мрън...

Близнаците пък каквито сте деликатни и жертвоготовни... само вие май можете това са го траете цяло десетилетие.

Хаха има нещо вярно.

Благодаря на всички за мненията, предполагам че според вас е най-добре да се откажа въпреки, че няма да е лесно.
Също исках да попитам дали имате наблюдение какъв тип жени харесват? Въпросната стрелец е много слаба и плоска, ниска с тънки устни и големи светли очи (точно какви не помня).

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:03 от Nilsa

# 589
Ама, ти като му налетя какво стана ? Той отблъсна ли те ?

# 590

Еми целунахме се, гушнахме си и тогава ми каза да не се влюбвам едва ли не, че ще ме нарани и не иска да си разваляме отношенията. Беше много неадекватно ама бях и по-малка тогава сега не съм с този акъл.

# 591

Еми целунахме се, гушнахме си и тогава ми каза да не се влюбвам едва ли не, че ще ме нарани и не иска да си разваляме отношенията. Беше много неадекватно ама бях и по-малка тогава сега не съм с този акъл.
И нищо, никакъв с*кс ?😳

# 592

И нищо, никакъв с*кс ?😳

Не Angry никакъв аз се нацупих впоследствие разбира се даже си поплаках. Гадно беше до ден днешен не ми се е случвало такова нещо.

# 593
  • Тра-ла-ла
Абсурд да се коментира външен вид. Въпрос на вкус. Според мен Водолеят харесва свободолюбиви жени, необсебващи, ненатоварващи, нестандартни, които ще го оставят той да си изживява собствените виждания за свободата.

Водолей+Стрелкиня - тя му е бивша любовница, настояща официална. Под нея винаги има нови любовници. Той - бохем - любител на чашката и жените. Прибира се да спи все пак при нея. Със самостоятелни деца от предишни бракове.

Водолей+Близначка - бивши любовници преди 100г. Той се разведе и заживя с нея на стари години. Все мрънка по неин адрес, а тя го гледа като писано яйце.

Водолей+Телкиня -към 40те, отдавна са заедно, пътешестват из БГ, свободолюбиви, нямат деца (не знам причината).

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:28 от Джулая

# 594
Абсурд да се коментира външен вид. Въпрос на вкус. Според мен Водолеят харесва свободолюбиви жени, необсебващи, ненатоварващи, нестандартни, които ще го оставят той да си изживява собствените виждания за свободата.

Водолей+Стрелкиня - тя му е бивша любовница, настояща официална. Под нея винаги има нови любовници. Той - бохем. Прибира се да спи все пак при нея. Със сямостоятелни деца от предишни бракове.

Водолей+Близначка - бивши любовници преди 100г. Той се разведе и заживя с нея на стари години. Все мрънка по неин адрес, а тя го гледа като писано яйце.

Водолей+Телкиня -към 40те, отдавна са заедно, пътешестват из БГ, свободолюбиви, нямат деца (не знам причината).

Хмм телец и водолей много интересно, но не и невъзможно.

Аз имам познати мъж водолей и жена близнаци страшна любов, уви при мен не се получава. До сега съм имала гаджета само Деви и един Близнак. С тези, с които уж си подхождаме зодиакално няма да го бъде.

Иначе приятелката му е доста обсебваща по неговите думи и е голяма чистофайничка

# 595

И нищо, никакъв с*кс ?😳

Не Angry никакъв аз се нацупих впоследствие разбира се даже си поплаках. Гадно беше до ден днешен не ми се е случвало такова нещо.
Ами, съжалявам ! Пожелавам ти да срещнеш твоят мъж, без значение зодията.

# 596

И нищо, никакъв с*кс ?😳

Ами, съжалявам ! Пожелавам ти да срещнеш твоят мъж, без значение зодията.

Благодаря ти, buttercake .Two Hearts

# 597
  • Тра-ла-ла
Плс не цитирайте всичко, че стават дълги чаршафи.

# 598
Е, добре де ? Близнаци-Водолей не е ли по-хармонична, по- силна астрологично връзка от Стрелец-Водолей ? 🤔
Или бъркам ?

# 599
  • София
Мъжът ми звучи като драма куин. Което е странно, защото водолеите са хладнокръвни или поне тези, които аз познавам. Но наскоро една позната се изказа за тях като "има скрита истерия в тях", та не знам.
Ама тия сапунки "не де влюбвай в мен, че ще те нараня" са си драматични. Много филми. Американското кино развали поколенията, ей Grinning

Общи условия

Активация на акаунт