Връзка с мъж водолей?

• 186 553
  • 842
  •   1
Отговори
# 225
  • Mediterraneo
20 години съм с мъж Водолей. Аз съм Лъв!
Нито е егоист, нито изневерява, нито е стиснат!
Вятърничав, идеите избуяват в главата му постоянно, все търси нещо ново, с което да се занимава; хваща нещо, едва го довършва( често и не го довършва) и се залавя за друго.
Обича семейството си, домошар е, гледа бебета и деца невероятно добре.
Обича да се налага. Ама не е познал- често се караме за дреболии, викането го смятаме за любовен зов  Laughing
За леглото няма да говоря! Ама му липсва романтичност! Освен в ранните зори на връзката ни, когато бяхме ученици- тогава ми пишеше писма, посвещаваше ми стихове и картини  Heart Eyes

# 226
Вятърничав, идеите избуяват в главата му постоянно, все търси нещо ново, с което да се занимава; хваща нещо, едва го довършва( често и не го довършва) и се залавя за друго.
Обича да се налага. Ама не е познал- често се караме за дреболии, викането го смятаме за любовен зов  Laughing
За леглото няма да говоря! Ама му липсва романтичност! Освен в ранните зори на връзката ни, когато бяхме ученици- тогава ми пишеше писма, посвещаваше ми стихове и картини  Heart Eyes
Все едно че съм го писала аз. Той Водолей, аз Лъв. За мен най-разкошния мъж който съм срещала за последните 24 години. Да не е романтичен, но с никой друг не съм се усещала по-обичана.

# 227
Все едно че съм го писала аз. Той Водолей, аз Лъв. За мен най-разкошния мъж който съм срещала за последните 24 години. Да не е романтичен, но с никой друг не съм се усещала по-обичана.

И аз в тази група, но много се караме!

# 228
Аз съм Водолей,мъжа ми е Овен.Честно на моменти се чудя как ме търпи горкия човек.Аз искам ли нещо истински,няма начин да не го получа.Вятърничава съм ,фантазията ми е на 6 и постоянно обмислям нови и нови щури идеи.Отделно съм и спортен тип и го тормозя да спортуваме нещо заедно.Мразя домакинските истории  и на моменти искам да съм сама.Изобщо мисля зодията не е много много семеен тип. Трудни сме за съжителство.Ама пък обикна ли някой е до гроб.Аз поне не изневерявам,смятам го за долно и подло,мразя лъжата. Обмисли добре връзката,не се променяме никак.Аз съм от по-мекия февруарски вид  Mr. Green

# 229
Споделям мнение от 17 -18 г. съжителство Mr. Green
Аз Лъв, той Водолей  Whistling

Споделям написаното на Тарталета, с изключение: нито е домошар, нито обича да се занимава с деца, и не се караме + това на Рибозон нищо, че е дама.  Simple Smile

Истината е, че ако не бях гъвкава като Лъв в змийска кожа  ooooh!, щеше да е много трудно за мен.

# 230
# 231
.................

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 09:43 от White Magic

# 232
  • София
От година и половина имам връзка с мъж водолей, за протокола аз съм зодия риби..., това за тези, които по-горе бяха казали, че риби и водолей не си пасват, е ние си пасваме, даже повече от колкото трябва  Laughing Просто съм намерила сродната си душа, говорим си за всичко, знам, че мога да разчитам на него, домакинската работа в къщи той я върши (аз съм си и малко мързеливичка, та съм си попаднала на човека  Laughing ). Наистина са много обаятелни, много свободолюбиви, държат си на личното пространство, но в същото време когато са влюбени в една жена, държат на нея и само на нея. Да и моят си е хойкал на млади години, разказвал ми го е, но на този етап вече се е нахойкал - на 49 години е, аз съм на 38. Много обичат секса, това също е вярно и са добри... и не е егоист, както някой беше споменал по-горе.
Разбира се, има си и отрицателните черти - обича да преувеличава по-малко, но това си е в реда на нещата, когато разказва разни истории. Дали хвърчи в облаците... не знам, времето ще покаже, но мисля, че не Simple Smile А и така да е, на мене не ми пречи, някакси като усещам сигурността, която ми дава, другото просто няма значение.
Това за късите поли и роклите също е вярно, въпреки че моят човек не ме натиска, просто ми показва, че така ме харесва повече и наистина, откакто съм с него някакси се чувствам по-женствена, наистина умее да накара една жена да се почувства ценена като такава. Казвал ми е, че и с други жени, с които е бил преди това, го е правил, просто му идва отвътре.
Но в крайна сметка всичко си е индивидуално, ако си намериш сродната душа, няма никакво значение каква зодия е, това е просто подробност (зодията де  Simple Smile )

# 233
О даа,водолеите сме секси и обичаме и секса. Намирам и много хубава черта това че обичаме ли сме всеотдайни и верни.Ся голяма работа,че не обичам много да разтребвам,готвя и подобни,ама като ми дойде музата да видиш какви шедьоври въртя! Аз примерно обичам красивите и нестандартни неща-дрехи,рокли,картини ,бижута.Рядко ще ме видиш в нещо посредствено.Обичам да изпипвам нещата,да са почти съвършени.Ама почти сигурно е ,че много трудно правя нещо ако не ми е кеф-едва едва.Водолеите си държим на думата. Обичаме да харчим  Crazy  с нас е почти винаги весело и сме в добро настроение.

# 234
  • София
Снощи  до 5 без нещо сутринта и днес  целия следобед си прекарвам страхотно с един януарски Водолей ... Признавам,че реших да му  обърна  внимание ,защото ми се стори хубавец и съм в период,в който си "ближа раните" от несподелена любов . Рак,с асцендент Дева и луна в Близнаци съм  ,а той Водолей,с асцендент Везни и  луна в Козирог . Не съм очаквала ,че ще срещна такъв човек и признавам,че не се държа най-добре с него,но съм по-истинска от всякога в депресивното ми състояние,което е типично след раздяла за Рака. Искам го много,НО по някакъв начин искам първо да го опозная като човек и затова отлагам този момент,както и той самия не настоява макар да ме желае  Mr. Green . Интуивна съм и лесно преценявам хората,но него не мога  Thinking Има ли дами Рак с мъже Водолеи до себе си и ако може да ми разкажат как са се развили нещата при тях ? Мерси предварително  Hug

# 235
Аз съм Водолей и съм била в две продължителни връзки с мъж Рак. Не са достатъчно отнесени, липсва им спонтанност и са по-семейно ориентирани. Водолеят е на фази - ние спасяваме планетата, гладуващите, бездомните кучета или се хвърляме през глава в личния си живот. Зависи как си го нацелила, опитай да прецениш. Ако е във фазата ни "изгубени в Космоса", просто чакай.

# 236
Oще ли ги дъвкате тия заплеси водолеите? Grinning  Ше вземат да станат най-популярната зодия тука като гледам. Та значи и аз съм имала връзка отблизо с водолей и рак. Впечатленията ми за втория са меко казано отчайващи - абсолютен мухльо-мамино-татино-тъщинско и всякакво друго синче, само не и достойно мъжле на жена си, макар че иначе не изневерява и е търпелив (= не налита на бой  Laughing). Водолеят не чак толкова отчайващ поне в отношенията с мама тате и има леко по-съвременни възгледи и поведение. Тоя водолей който аз познавам отблизо е дотолкова егоист, че никакви планети, бездомни и тем подобни благородни каузи не го интересуват, гледа на него да му изнася каквото и да е и да е добро в очите на приятелите му, сакън да не се изложи нещо пред тях - даже е по-важно в чуждите очи как ще изглежда каквото и да било. Горе долу се интересува само от ония трите + пари и страшно мрази философиите (тъпанар отсекъде с една дума).  Laughing   Поне това съм установила след 2+ годишното ми познанство с него. Ми... явно всеки водолей си е заплес сам по себе си.  newsm78

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 09:26 от White Magic

# 237
От година и половина имам връзка с мъж водолей, за протокола аз съм зодия риби..., това за тези, които по-горе бяха казали, че риби и водолей не си пасват, е ние си пасваме, даже повече от колкото трябва  Laughing Просто съм намерила сродната си душа, говорим си за всичко, знам, че мога да разчитам на него, домакинската работа в къщи той я върши (аз съм си и малко мързеливичка, та съм си попаднала на човека  Laughing ). Наистина са много обаятелни, много свободолюбиви, държат си на личното пространство, но в същото време когато са влюбени в една жена, държат на нея и само на нея. Да и моят си е хойкал на млади години, разказвал ми го е, но на този етап вече се е нахойкал - на 49 години е, аз съм на 38. .........
E то това вашто спада към отношенията тате и дъщеричка, или стар козел с по-малка овца, които са от съвсем друг тип, а тук иде реч за нормални отношения между жена и мъж водолей, доколкото разбирам.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 09:46 от White Magic

# 238
Биралей > Водолей

Як некробъмп иначе.

# 239
  • София
Мерси много за отговорите  Hug Октопод с рокля да ,Раците са възможно най-семейната зодия ,НО има огромна разлика между мъжете и жените. Никога не са ме привличали мъже Раци,да не кажа,че бягам надалеч от тях  Laughing  White Magic ,да определено е човек,за когото има невероятно голямо значение какво ще кажат другите и може да ми извади 165464645485 причини как винаги да се държа спрямо общоприетите норми,а аз  пък съм баш с противоположно мислене в това отношение  Flutter Toffi ,що значи  некробъмп newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт