Връзка с мъж водолей?

• 184 413
  • 842
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Много ясно, ден без драма е изгубен ден за рибата.
Да не се обиждат рибките, за мен може да се каже че съм биполярна - слънце водолей, асцедент риби ( и за капак луна овен).

# 766
Почнах да чета, ама бързо се отказах.Трябва ми време. Ще докладвам при мен дали се е получило.
Като цяло нещата така написани звучат доста обезкуражително. Ама след всяка несполучила връзка си казвам винаги, че може би и аз имам вина...Затова спокойно! Животът си знае работата. А аз се записах да следя темата.

# 767
  • София
О, не при връзка с водолей - винаги при него е вината.
Ти каква зодия си, асцедент, луна, венера?

# 768
Лъв. Много труден лъв. И в неделя имам първа среща, та затова исках да знам с какво се захващам. Не си знам асцедента за съжаление.

# 769
  • София
Има потенциал за екшън и драма, водолей и лъв са вечната опозиция.
Едва ли ще е скучно.

# 770
Бе трябваше ми нещо по-спокойно след развръзката ми с друг лъв, ама ей го на - късмет! Не пита. Head Band

# 771
Едва ли ще е скучно.
Определено.
С мъже Лъвове, Рак и Козирог меко казано не се разбираме ( Водолей). Не бих се занимавала грам. Ще е поредната драматична и опустошаваща връзка.

# 772
Ако от лъв ще ставаш коте, действай Simple Smile

# 773
  • София
Едва ли ще е скучно.
Определено.
С мъже Лъвове, Рак и Козирог меко казано не се разбираме ( Водолей). Не бих се занимавала грам. Ще е поредната драматична и опустошаваща връзка.
На мен с лъвове винаги ми е било забавно и готино.
Раци не съм поглеждала никога, а от козирози се отказах след един опит.

# 774
Някой по-горе ме беше питал как се разбираме (аз съм Риби). Ами смело мога да кажа, че в нашата връзка, по-драматичния е той Simple Smile аз съм опък характер и не се давам лесно. Той отстъпва повече за някои неща, но си има големи особености. Та това е накратко Simple Smile

# 775
  • Sofia
Като водолей нямам проблем с жени от всички зодии. Може би съм любопитен и имам интерес да ги опозная. По-скоро е въпрос на привличане физическо и емоционално, нещо което се разбира много, много бързо. Често на първа среща. Ако нещата се проточат дълго, просто водолея не ви смята за достатъчно атрактивна (в различни аспекти). Move on.

# 776
Едва ли ще е скучно.
Определено.
На мен с лъвове винаги ми е било забавно и готино.
Раци не съм поглеждала никога, а от козирози се отказах след един опит.
С жените от тези зодии се разбирам и сь, че и повечето ми приятелки са лъвици, но мъжете са бррр…

Предпочитам друг типаж мъже.

# 777
  • Тра-ла-ла
Като водолей нямам проблем с жени от всички зодии. Може би съм любопитен и имам интерес да ги опозная. По-
И какво се случва след като Водолея опознае една жена?! Случайно да губи любопитството и интереса си?  Жена от коя зодия се е задържала най-дълго?

# 778
Че то това е двустранно. Може и аз да не го намеря достатъчно атрактивен. Ама предполагам, ние сме в процеса на опознаването. Обажда се всяка вечер. Не мога да се оплача от липса на внимание. Утре - първа среща, но съм решила (харесва - не харесва ми) да не спя с него поне първия път, както нормално го правя. Трябва ми мъж, който ме уважава, не сексуална занимавка!

# 779
  • Sofia
Като водолей нямам проблем с жени от всички зодии. Може би съм любопитен и имам интерес да ги опозная. По-
И какво се случва след като Водолея опознае една жена?! Случайно да губи любопитството и интереса си?  Жена от коя зодия се е задържала най-дълго?
Когато съм опознал човека, вероятно съм се и привръзал много към него и съответно съм мотивиран да си развивам взаимоотношенията. Това, което би ме отблъснало, ако човека спре да влага усилия (не временно, поради някаква моментна, лична драма), тъй като си в "кърпа вързан", а виждам, че се опитва да е в главата ти и след месеци и години.

Разбира се, осъзнавам, че всеки човек си има собствен характер, усещания, социалност и живот, съответно винаги има граница, но и винаги можеш да усетиш, кога един човек се старае и кога е "шапка на тояга".
Най-добре се разбирам със социалните хора от тип - ENFJ, но и съм много разбиращ и към INFJ. Това е, ако трябва да търсим дъ бест оф дъ бест.

Може би най-трудно ми е било с жена Овен и Риба.

През моите очи проблема при водолея не е, че губиш интерес към някого, защото си "вятърничав", а е обратнотото. Влагаш големи усилия да опознаеш човек с по-чапат характер, стараеш се да го разбираш и го преимаш с неговите си особености, НО осъзнаваш в един момент, че този човек не те приема теб самия на 100% и тогава реално "губиш интерес", когато осъзнаеш, че теб не те приемат, а не е обратното, че са ти станали скучни и решаваш ей така за спорта да ги смениш с други.

Как мина първата среща или те омота в чаршафите?

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:27 от julian

Общи условия

Активация на акаунт