Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 228
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
ДОБРО УТРО! Знаете ли, че вече официално има диагноза Unutulmazkolik - пристрастен към "Незабравима"?

А към съботната закуска може да си добавите ето такъв сценарий, сънуван от моята приятелка тази нощ. Беше много развълнувана и побърза да ми го изпрати, преди да се захване с палачинките. Защото у тях само тя се храни с  Харун и Еда, останалите си хапват по същество.

Сънят бил много детайлен, но ето в общи линии:
След драматични финансови проблеми на холдинг "Арсланлъ", Харун подхванал музикален бизнес. Попаднал на страхотна нова песен с всички признаци на бъдещ хит и я предложил на известния певец Берксан.
Звездният младеж вече се познавал с Еда, защото като именита дизайнерка тя поела грижата за сценичните му тоалети. Двамата станали много добри приятели, толкова добри, че Берксан се влюбил в Еда и за известно време тя се поддала на ухажванията му в напразни усилия да забрави Харун.
Само че, İlk aşkım, Tek aşkım... не се забравят такива работи. И на представянето на новата песен тройката се среща след 5-годишната раздяла на Харун и Еда.
И точно тук, без дори да каже пардон, богът Хипнос, който отговаря за сънищата, най-безцеремонно се изнесъл от спалнята на моята приятелка и оставил бъдещето в многоточия и неизвестности.
Тя обаче можела да посънува пак, ако оторизираните сценаристи проявят интерес.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 08:35 от rosisan

# 211
ДОБРО УТРО! Знаете ли, че вече официално има диагноза Unutulmazkolik - пристрастен към "Незабравима"?

А към съботната закуска може да си добавите ето такъв сценарий, сънуван от моята приятелка тази нощ. Беше много развълнувана и побърза да ми го изпрати, преди да се захване с палачинките. Защото у тях само тя се храни с  Харун и Еда, останалите си хапват по същество.

Сънят бил много детайлен, но ето в общи линии:
След драматични финансови проблеми на холдинг "Арсланлъ", Харун подхванал музикален бизнес. Попаднал на страхотна нова песен с всички признаци на бъдещ хит и я предложил на известния певец Берксан.
Звездният младеж вече се познавал с Еда, защото като именита дизайнерка тя поела грижата за сценичните му тоалети. Двамата станали много добри приятели, толкова добри, че Берксан се влюбил в Еда и за известно време тя се поддала на ухажванията му в напразни усилия да забрави Харун.
Само че, İlk aşkım, Tek aşkım... не се забравят такива работи. И на представянето на новата песен тройката се среща след 5-годишната раздяла на Харун и Еда.
И точно тук, без дори да каже пардон, богът Хипнос, който отговаря за сънищата, най-безцеремонно се изнесъл от спалнята на моята приятелка и оставил бъдещето в многоточия и неизвестности.
Тя обаче можела да посънува пак, ако оторизираните сценаристи проявят интерес.

Здравй и добро утро. Може и да стане, знае ли човек. Приятен ден.

Много те моля ако знаеш да ми кажеш от днес ли започва Байряма. Ако е да корегирай ми това пожелание и допълни "послучай празниците цветя за вас.

"Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, şimdiden Bayramınız kutlu olsun! "

За да поздравя комшиите във фейса.

# 212
А това е моя поздрав за всички вас. Най новия ми клип за новия сезон.

http://www.youtube.com/watch?v=X2KkabSK3Pk

# 213
  • София
Добро утро и от мен! На една от предните снимки Еда нещо като лепенка си слагаше - да не би да отказва цигарите? Както и да е, да ви пусна нещо за сутрешен поздрав след поредния странен сън снощи. Не беше обаче Еда, а моята любов №2. Не знам докъде ще я докарам, ако продължавам така - ще вземе дса се ръзсърди любов №7 (жена ми). А между другото горният сценарий си го бива.

Оферта

Сто кила от мене давам
Ах, Еда, Еда
Само теб да притежавам
Ти, най-хубава жена

Грам душа не ще остане
Ах, Еда, Еда
Това е моето имане
Нямам друго на света

Взимай го, не искай още
Ах, Еда, Еда
Сто кила от моите мощи
плюс една душа

# 214
Добро утро !  Hug

бгхелп, чудесен е клипът, но на мен ми прекъсна по средата, не знам защо  Rolling Eyes

Бганьо, как ще ти се разсърди № 7, чудесен си !  Peace
Сърдечен, талантлив и с такова невероятно чувство за хумор.

Хубав ден на всички унутюлмазколици !!!  Heart EyesНе знам правилно ли го написах !  Grinning

# 215
Добро утро !  Hug

бгхелп, чудесен е клипът, но на мен ми прекъсна по средата, не знам защо  Rolling Eyes

Бганьо, как ще ти се разсърди № 7, чудесен си !  Peace
Сърдечен, талантлив и с такова невероятно чувство за хумор.

Хубав ден на всички унутюлмазколици !!!  Heart EyesНе знам правилно ли го написах !  Grinning
Лош ти е сигнала за интернет, затова е прекъснал. Пусни го пак.

# 216
Добро утро,Незабравими!

Поздравления за всички творци.За Дани,Боб и Bganio и прекрасните ви стихове,за новите клипове на Ади и Мария,и за всички вас,без които този форум нямаше да е същият:

Мария,и при мен прекъсна на 1.10.

# 217
Днес: SABAH GAZETESİ /GÜNAYDIN EKİ /Сутрешен вестник, допълнение Добър ден/

GENÇ ÇİFTTEN EVLİLİK AÇIKLAMASI
Обяснението на младата двойка за брака

Popçu Berksan ile atv'de yayınlanan Unutulmaz dizisinde 'Eda'
karakterini canlandıran oyuncu Özlem Yılmaz Etiler'de yemek yedi. Çift, "Ufukta
evlilik planı var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: Şimdilik sadece arabaya ulaşma
planımız var!
Поппевецът Берксан и актрисата Йозлем Йълмаз, която изпълнява ролята на Еда в излъчвания по АТВ сериал "Незабравима", вечеряха в "Етилер". На въпроса "Има ли на хоризонта план за брак?" отговориха така: "Засега имаме само план да се доберем до колата".

# 218
  • София
Един от най-известните български фенове на "Незабравима" и актрисата Йозлем Йълмаз, която изпълнява ролята на Еда в излъчвания по АТВ сериал, закусиха с по една баничка и боза в баничарницата до входа на курорта Ава. На въпроса "Горчива или сладка беше бозата?" отговориха така: "Засега имаме само план да се доберем обратно до бунгалото".

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 09:52 от bganio

# 219
Добро утро на заклетите Унутулмазколици!!!
Много сте ранобудни и продуктивни!Поздравления за клиповете на Бгхелп и Ади!  bouquet  bouquet  bouquet
Бганьо ти си невероятен , твоята муза не спи ,не почива винаги ти е на разположение! smile3501 smile3501 smile3501
На всички прекрасен уекенд и не забравяйте да подкрепяте нашите любимци, те го заслужават! Peace
Росисан , благодаря за инфото , но тази Йозлем май няма да порасне скоро ! smile3525 smile3525 smile3525

# 220
Добро утро момичета, приятен ден.

Имам въпрос. От днес ли започва Байряма в Турция. Ако да как да поздравя на турски  "Честит празник. Бъдете живи и здрави. Послучай празника цветя за вас."
За да го пусна във фейса. Байряма е 2 седмици.
байрама е СЛЕД 2 СЕДМИЦИ - ще ти пуснаподобаващ поздрав на турски - малко по-късно  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 221
# 222
  • Стара Загора
Забавих сутрешния си поздрав, защото досега наваксвах пропуснатото. Хубав ден на всички и от мен! Поздравления за Bghelp, Adi, Dani и най-вече за незатихващият хумор на Bganio. Благодаря и на Розовка , Росисан и на всички други /дано не съм изпуснала някой/, които се грижат за нашия душевен комфорт!  smile3501 smile3501 smile3501

# 223

Добро утро на всичкии    newsm51 newsm51 newsm51

# 224

Общи условия

Активация на акаунт