Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Както се казва. Който си го може си го може. Браво на секстата в Пловдив

# 241
  • plovdiv
Уважаеми съфорумци,ние от пловдивската секста се събираме всяка събота.Ако някой от вас гостува в града ни по това време нека се чувства поканен на сбирките като гост -секстант.Поканата е в сила докато съществува форума,а надявам се и за още по-дълго. smile3521 smile3525

# 242
Уважаеми съфорумци,ние от пловдивската секста се събираме всяка събота.Ако някой от вас гостува в града ни по това време нека се чувства поканен на сбирките като гост -секстант.Поканата е в сила докато съществува форума,а надявам се и за още по-дълго. smile3521 smile3525
Охооооо Иржи виждам вече че Плвдивската секста води с едни гърди напред.

# 243

Супер мацка   love001  love001

# 244
  • plovdiv
Охооооо Ирйи виждам вече че Плвдивската секста води с едни гърди напред.
Ами до Босфора я идем,я не(макар,че много ми се иска),но до Пловдив всеки може и на куц крак да се дотътри(стига да има мерак),така че ми се струва реалистично да си направим сбирка по-скоро отколкото очакваме.....? newsm78 newsm78 newsm78  bouquet

# 245
Ами до Босфора я идем,я не(макар,че много ми се иска),но до Пловдив всеки може и на куц крак да се дотътри(стига да има мерак),така че ми се струва реалистично да си направим сбирка по-скоро отколкото очакваме.....? newsm78 newsm78 newsm78  bouquet
Ами аз определено бих се възползвала ако имам път натам в събота. Но се надявам да съм с два крака здрави и да не куцам

# 246
  • plovdiv
Ами аз определено бих се възползвала ако имам път натам в събота. Но се надявам да съм с два крака здрави и да не куцам
Joy Joy rotfImbo rotfImbo

# 247
  • София
Е, то стигнеш ли Пловдив, ей го къде е Босфора - първата пряка вдясно и после все направо и малко надолу. Ама аз сериозно се замислих, понеже чух, че в Пловдив сервизеаа за шевролети бил най-читав и евтин, а ми предстои ТО. И за да няма недоразумения при разпознаването, няма да се бръсна и ще си сложа лейкопласт на лявата вежда, а на жена ми ще й гипсирам дясната ръка, ако реши и тя да идва.

# 248
  • София
Е, то стигнеш ли Пловдив, ей го къде е Босфора - първата пряка вдясно и после все направо и малко надолу. Ама аз сериозно се замислих, понеже чух, че в Пловдив сервизеаа за шевролети бил най-читав и евтин, а ми предстои ТО. И за да няма недоразумения при разпознаването, няма да се бръсна и ще си сложа лейкопласт на лявата вежда, а на жена ми ще й гипсирам дясната ръка, ако реши и тя да идва.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 249
  • plovdiv
Е в тоя вид няма как да те пропуснем. hahaha Joy Joy rotfImbo #Shocked

# 250
Здравейте,  Незабравими и Петко! Hug

Страхотни клипчета, Ади, bghelp  newsm10 smile3501 smile3525
Роси благодаря, че ни даваш светлина в тунела!
 Петко, ти не спиш ли?  smile3501  love001
Хубав ден на всички, несравними сте  момичета! txtloves

# 251
Добър ден на всички,

дано днес ни зарадват най накрая с фрагмент Praynig Praynig Praynig

# 252
  • plovdiv
По случай новото предложение за среща ми дойде това на ум....

Среща

След година цяла на дебати
във форума се образува секста
И в нея всички непознати
решиха да си спретнат среща

Къде да бъде тя се питат
и как да се познаят
накрая към Пловдив политат
но къде ще му излезе края

Един със блясък на Серхан в очите
а друг небръснат и със левкопласт
по-важното е да се видят
и да се забавляват в захлас.

# 253
Благодаря ти Ир, правя го за ваше и мое удоволствие, акато ви хареса, наистина удоволствието е пълно. Това е линка на клипчето само с БГ превод  - лек и усмихнат ден
http://www.youtube.com/watch?v=QSQ6bgLTk6g Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
  • София
Добро утро на всички.Красив и приятен ден ви желая  bouquet  bouquet  bouquet
Мария поздравления за клипа  bouquet  bouquet  bouquetНе разбирам думите на песента
но усетих тъгата и болката на Харун.Той.....обещаваше ,че ще победи на края над злото и ,че ще са заедно с любимата Еда Laughing Heart Eyes LaughingБраво на ....Пловдив.  bouquet  bouquetЗарадвах се на вашата среща....

СРЕЩА

Яки, мацки сте от Пловдив   
   Браво ,мойте адмирации   
   Срещате се с умивки и вълнение   
   Очи в очи,говорите си за Харун   
   Аз усещам. Туй нестихващо ..веселие   
   Ей това е среща на ниво   
   Друго е нали?!По различно ми звучи   
   Думите са повечко...когато се изричат   
   Виждате очите си  ,усмихнати   
   Ритъмът един е на сърцата ви   
   И емоцията повечко ...връхлита