Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Наде, май всички сме луднали по "филма" де

# 526
Права си , Манпла ! За мен е необяснимо това , което става , заради друг филм не съм търсила среща с феновете му на живо. smile3506 smile3506 smile3506
А, и не само по филма де  newsm47 newsm47 newsm47

# 527
# 528
А аз за първи път в живота си гледам един и същ филм от Януари насам.Но се радвам че открих форума,защото тук никой,наистина никой не гледа филма.
Дано успея да се видя с вас в Пловдив някой ден

# 529
Поздрав за mg_mg, danidorina, didi 69, nadejda 76, nezabravimka, valdes60, elia1972, mipsy. (+ 3 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема с един от любимите ми напоследък клип

http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

пс.А ако някой ми помогне къде мога да намеря превод на песента ще му бъда безкрайно благодарна

Манпла, много ти благодаря за огромното удоволствие, което ми достави.

# 530
А аз за първи път в живота си гледам един и същ филм от Януари насам.Но се радвам че открих форума,защото тук никой,наистина никой не гледа филма.
Дано успея да се видя с вас в Пловдив някой ден

И аз друг филм не гледам от януари насам , какво съвпадение само  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy.Дано се видим , че емоцията е неописуема ! smile3521 smile3521 smile3521

# 531
  • Варна
Наде, май всички сме луднали по "филма" де

Майкооо,  #Shocked #Shocked #Shocked newsm76 Two Hearts Heart Eyes smile3517 smile3544

Лека нощ, скъпи мои! Kissing Heart
 Утре ви пожелавам усмихнат и успешен ден! sun smile3531

# 532
# 533
Бгхелп удоволствието е взаимно
Наде благородно ви завиждам

Лека нощ на всички,запътили се за Страната на сънищата.Аз ще бдя за програмата на АТВ.

# 534

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
http://vbox7.com/play:2457ae25 smile3521 txtloves newsm03    love001

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 02:41 от didi 69

# 535
Добро утро на всички жители на Унутулмазия!!!

Желая ви успешна седмица!!!

И тази седмица няма да започне филма #2gunfire #2gunfire #2gunfireВече нямам думи,толкова съм разочарована от....че и аз не знам от кого,от хората,отговарящи за media relations,ATV,продуценти....?????Такава пълна безотговорност и подигравка с феновете им не съм очаквала.
А от друга страна като се замисля,те не са излизали с никаква официална информация за датата,всички дати ни бяха представени от феновете .Знае ли човек вече newsm78 newsm78 newsm78

За щастие поне имаме един друг тук да си споделяме     

http://www.dailymotion.com/video/xem7f0_eda-harun-melda-beni-kov … a-kalbinde_people

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 06:46 от manpla

# 536
  • Русе

Добро утро,момичета и момчета!
На всички желая прекрасен ден и успешна нова седмица!

# 537
# 538
Добро утро и приятен ден!
Нищо около тоя филм не е истина! Само дезинформации!Чувствам се глупаво като някой шаран!
Не вярвам дори и на тези клипове, които ги пуска Розовка!Вси4ко е маркетингова стратегия!По-рано имаше интервю с продуцента.
Не знам дали забелязахте, но той не даде конкретен отговор на нито един въпрос -само общи приказки!

# 539
Според мен филмът ще започне след Байряма! Заради този празник те запо4ват по-късно и у4ебната година, какво остава за един сериал!

Общи условия

Активация на акаунт