Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 012
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Данииии,много ти благодаря за Поздрав за Manpla .Май ти стана ти навик да ме разплакваш от щастие.
А това е за теб:

# 511
Момичета, пуснали са програмата за тази седмца.Незабравима я няма! smile3518
 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512
Ама те наистина прекаляват-луди ни направиха-другите сериали си започнаха съвсем нормално , а тези нашите -луднахме вече smile3516Дано утре изнесат някакво инфо, както са обещали, че вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Съгласна съм с теб.Както казва Уинона ще организираме партизанско движение вече  #Sniper #Sniper #Sniper
Толкова ли е трудно да излезнат с дата,та ако ще и октомври да е(не точно,де).А да не би да имат проблеми с техния СЕМ,та затова???

# 512
Толкова ли е трудно да излезнат с дата,та ако ще и октомври да е(не точно,де).А да не би да имат проблеми с техния СЕМ,та затова???
Ах,този СЕМ... #2gunfire
Може би ще го пуснат по-късно,защото го и спряха по-късно от другите сериали.Знам ли? newsm78 newsm78 newsm78 ooooh!

# 513
Лека нощ мили момичета smile3524 newsm46 и дано утрешния ден ни донесе по-добри новини Party, а може и наистина и СЕМ- да има пръст в забавянето както казваш Манпла, но да се надяваме, че утре вече ще стане ясно кога ще започва newsm78

# 514
Aко не с друго, то ще останат "незабравими" с опъване на нервите на зрителите.

# 515
  • Варна

За Didi 69- с много обич! Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart

http://vbox7.com/play:7f5ce1c2

# 516
Joy Joy Joy Joy Joy
Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug
Дано утре поне ни зарадват с нещо! Praynig

# 517
Поздрав за mg_mg, danidorina, didi 69, nadejda 76, nezabravimka, valdes60, elia1972, mipsy. (+ 3 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема с един от любимите ми напоследък клип

http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

пс.А ако някой ми помогне къде мога да намеря превод на песента ще му бъда безкрайно благодарна

# 518

до краен предел,ако ми позволиш да допълня.Вече не знам на кого да се ядосвам повече на тях или себе се,че съм се вманиячила толкова Embarassed

# 519
  • Варна

И Серхан се ядоса вече снима 3 седмици , а фенките му не могат да зърнат труда му !!!
Надеее, каква е тая страхотна снимка #Crazy #Crazy #Crazy- малеее, зашеметих се! smile3517 Two Hearts newsm09 newsm09 newsm09 Божеее, тоя мъж наистина е много впечатляващ newsm03- великолепен екземпляр! newsm10 newsm53 smile3521 newsm74 muhi smile3544

# 520
ДАНИ , КАКТО ВИНАГИ  СГРЯВАШ ДУШИТЕ  НИ ! txtloves newsm51  love001
СТИХОВЕТЕ  ТИ  НИ ТРОГВАТ ,ВНИМАНИЕТО ТИ Е МНОГО ЧОВЕШКО И СЪРДЕЧНО! smile3521 smile3501 smile3525

# 521

до краен предел,ако ми позволиш да допълня.Вече не знам на кого да се ядосвам повече на тях или себе се,че съм се вманиячила толкова Embarassed

На тях естествено, защото  ние с нищо не сме заслужили да се будалкат с нас. Която и да е дата,но да я спазят, а не само да ни лъжат. Досега пуснаха три дати ( 25.08., 28.08., 01.09.) и накрая нищо.

# 522
Лека нощ и приятни сънища!
Дано само утре не ни изненадат неприятно с представянето на новите попълнения във филма.

# 523

Зашеметяващ и още как ! newsm09 newsm09 newsm09 newsm03 newsm03 newsm03 newsm10 newsm10 newsm10

# 524
Валдес,ако е вярна информацията.Изглежда при тях всичко е предпоследно.....

Общи условия

Активация на акаунт