Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 115
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Гледала съм последните серии на 1001 нощ. Тия хем се ожениха след това и пак нищо не по4увствах!
Да, да! Уникални сцени има във филма!

Така е, права си за сцените, а относно 1001 нощи , не съм го гледала, но много пъти съм чувала че, бил най-добрият турски сериал, излъчван досега у нас, дали е така незнам

# 91
1001 нощи, гледала съм само части от няколко серии, вярно само за минути, но никакво привличане не усещам между двамата, а Незабравима ме прикова от първия миг.

# 92
Цитат
Линч? Не те разбирам! Интересно ми е мнението ти! Просто целувката като актьорско изпълнение!

Пошегувах се мила, аз съм широко скроен човек! Hug

Знам!

# 93
Мегито да ти кажа и на мен ми се вижда остареличък Серхан. Може би трябва да се бръсне много гладко за д ане му личи бялата брада. И на фона на тена който е придобил още повече си проличава.

Остарели4ък, ама разкошен!

# 94
Наистина разкошен мъж !  Peace

Макар като гледам една от снимките, последните, където е с черната фанелка, не бих се загледала в него, обикновен ми изглежда, прощавайте, но бих се загледала в Еда. Стройна , много елегантна дама, а може би първо в Ямур и най-накрая Серхан.
Не му отива да е обикновен, не знам защо  Rolling Eyes
В костюмите, с черните ризки е много по-готин.

# 95
  • Русе

Макар като гледам една от снимките, последните, където е с черната фанелка, не бих се загледала в него, обикновен ми изглежда, прощавайте, но бих се загледала в Еда. Стройна , много елегантна дама, а може би първо в Ямур и най-накрая Серхан.

Aми може би точно това искат да ни покажат?! Харун е по-беден,по-неугледно облечен. Еда си е стъпила на краката и, естествено, по-добре изглежда - прическа,облекло...Ще видим дали е така!

# 96
  • Русе
Впрочем,ние май забравихме как изглеждаше Толга?! Харун дори и по-скромно облечен, пак си е  чаровник! smile3521

# 97
  • София
Цитат
Гледала съм последните серии на 1001 нощ. Тия хем се ожениха след това и пак нищо не по4увствах!

Така е, права си за сцените, а относно 1001 нощи , не съм го гледала, но много пъти съм чувала че, бил най-добрият турски сериал, излъчван досега у нас, дали е така незнам
Момичета вярно е че навсякъде тръбят че 1001 нощ бил най-добрия турски сериал.Аз съм го гледала,наистина е завладяващ,но много си личеше вече в третия му сезон,че главните герои имат връзка-съвсем по различен начин се държаха един към друг.Но си птризнаха за връзката чак след като свърши сериала.Ама в нашия сериал има много по добри сцени

# 98
Това е любимият ми стих от Недялко Йорданов, да го споделя с вас

Да вървим все така дълги нощи и дни
покрай много слънца, покрай много луни,
за да можем да кажем в най-последния ден:
аз бях винаги с теб и ти винаги с мен.

# 99
Да, ще видим. Още малко остана до първата серия от новия сезон.

# 100
Впрочем,ние май забравихме как изглеждаше Толга?! Харун дори и по-скромно облечен, пак си е  чаровник! smile3521

О, да. Толга изглеждаше ужасно отначало докрай.
Всъщност, хареса ми в един момент. Зад волана на колата, когато пътуваше към ресторанта на Ниса, където за малко да ги завари.
Беше заприличал на човек, но после пак, както си го знаем.

А за Харун имам някакво обяснение. Мисля си, че тази снимка е наистина извън филма, там той си е той, а не Харун. Милият, самият той признава в интервюта, че е различен от героя си, че там има подготовка, грим и т.н., но се усеща в кожата му, когато го оформят така.
А на снимката си е Серхан, но с Еда, а не с Йозлем .  Wink

# 101

На мен също ми е лобимо!

# 102
  • Русе
Цитат

Момичета вярно е че навсякъде тръбят че 1001 нощ бил най-добрия турски сериал.Аз съм го гледала,наистина е завладяващ,но много си личеше вече в третия му сезон,че главните герои имат връзка-съвсем по различен начин се държаха един към друг.Но си птризнаха за връзката чак след като свърши сериала.Ама в нашия сериал има много по добри сцени
Връзката не беше най-важното. Там имаше една постоянна динамика.Хвърлят 2-3 интриги и ги решаваха,докато дойде разкритието задействаха нова интрига. Като постоянно натягане  на пружина. Тук същото виждам,но прекалиха с разтягането.

# 103

Ами аз като пиша, 4е с Армани е най-добре, вие го харесвате по потнк!

# 104

Чудесно е, а аз много харесвам това от него

Не зная още колко има,
но тихо цъка времемера.
Какво е вчера? - бивше утре.
А утре? - предстоящо вчера.

Общи условия