Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 181
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Чета тук мацките срещички си организират в Пловдив. Ще трябва да вземем пример и ние от югозапада!  smile3506 smile3521
Ами хайде де че а зна тебе най-разчитам с посоките за Боосфора. Hug

# 271
Чета тук мацките срещички си организират в Пловдив. Ще трябва да вземем пример и ние от югозапада!  smile3506 smile3521
Не чакайте , действайте , а ти можеш една екскурзийка на класа да организираш наесен уж с учебна цел до Пловдив . smile3506 smile3521 smile3503

# 272
Уважаеми съфорумци,ние от пловдивската секста се събираме всяка събота.Ако някой от вас гостува в града ни по това време нека се чувства поканен на сбирките като гост -секстант.Поканата е в сила докато съществува форума,а надявам се и за още по-дълго. smile3521 smile3525
За всички от Пловдив.Наздраве

И аз съм оттам.Надявам се един ден да се пресъединя към вашата незабравима компания

# 273
Стефи, ние посоките ще ги уцелим, ама как ще съберем компанията? newsm78 Това е по-трудно! Ади, Каламици, Розовка, те са от нашия край, ще трябва да го обмислим сериозно! Thinking

# 274
Adi,BgHelp много са хубави новите Ви клипове
 Ади,специални благодарности за превода на Росица
 Мария,много тъжна песен според мен,без да разбирам текста,но мисля че е идеална за това,което показваш

manpla, благодаря ти. Благодаря и на всички останали, които са го гледали.

Манпла, песента се казва Прости ми. Точно затова я избрах да представя новия сезон, сезон на прошката и разкаянието. Харун иска прошка за всичко, за пропуснатите моменти преди стрелбата, за стрелбата и за 5 - те години раздяла. В началото, показах моето мнение, че и в новия сезон Харун ще стои между двете сестри, двете ще се мразят, страдат и плачат. финалът е без музика, защото щастливия край на филма, ще звучи в нашите уши, като най нежната и най красива песен. Това е смисъла на клипа, аз го виждам и го чувствам Simple Smile) Simple Smile), но не знам дали на вас съм пресъздала моите виждания и чувства.  

# 275
Не чакайте , действайте , а ти можеш една екскурзийка на класа да организираш наесен уж с учебна цел до Пловдив . smile3506 smile3521 smile3503
Наде, така направихме преди няколко месеца и се видяхме с Ади, така, че това е прекрасна идея! newsm10  А нищо чудно да решат да идат на екскурзия за бала не в чужбина, а в България, например в Пловдив! Peace

# 276
Стефи, ние посоките ще ги уцелим, ама как ще съберем компанията? newsm78 Това е по-трудно! Ади, Каламици, Розовка, те са от нашия край, ще трябва да го обмислим сериозно! Thinking
Това е много трудна и трудоемка задача наистина затова аз говоря от мое име. Ако другите се включат ще е суупер

# 277
А това е моя поздрав за всички вас. Най новия ми клип за новия сезон.

http://www.youtube.com/watch?v=X2KkabSK3Pk
smile3518 Мария, много тъжно, тежка песен, но много подходяща за клипа! newsm10

# 278
Това е много трудна и трудоемка задача наистина затова аз говоря от мое име. Ако другите се включат ще е суупер
Права си! Но на мен ми харесва идеята на Ади за екскурзия до Истанбул! Hug

# 279
.... но не знам дали на вас съм пресъздала моите виждания и чувства.  
[/quote]
Напълно си успяла,според мен smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51

# 280
Някой следи ли фейса за резюме или фрагмент?

# 281
.... но не знам дали на вас съм пресъздала моите виждания и чувства.  
Напълно си успяла,според мен smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51
[/quote]
Именно! Съгласна съм! Много въздействащо! newsm47 smile3521 smile3501

# 282
Иржи, smile3501 smile3501 smile3501,много добре си представила пловдивската група newsm10
Боб, точно това изпитваме когато се съберем,страхотно си го изразила smile3525 smile3525 smile3525                                                                                                                                         
Манпла, благодаря за почерпката и се надявам някой ден да си кажем това лично ,ще те
чакаме в родния Пловдив Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
И момичета и момчета не се чудете а го направете, наистина е вълнуващо, а който има път към Пловдив-винаги е добре дошъл newsm51

# 283
Някой следи ли фейса за резюме или фрагмент?
Да,но си мисля,че и другата седмица няма да има филм.Не са сменили нищо на страницата на филма,а вече е събота.За мен това е пълна безотговорност или още по лошо неуважение към феновете.Ако това се прави с цел да се засили интереса към филма,заслужават една хубава пловдивска м***а и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 284
Бобиии, Наде, Алисас, Манпла, Кометке, - благодаря ви момичета,

ако ви нямаше всички в този форум едва ли бих правила само за собствено удоволствие - всички сте прукрасни -   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт