Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 111
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
И още едно любимо мое клипче на Ети! Музиката трябва да се слуша на макс!
http://www.vbox7.com/play:0364fde6

newsm10 newsm10 newsm10
На истина е страхотен...чудесен избор.А аз сега се подсетих,като го изгледах newsm78 newsm78 newsm78Какво стана с касетата на която Еда се записа ...преди мъчителното раждане.Видя ли я Харун.Съжалявам ,ама може и да съм изпуснала този момент newsm78 newsm78

Аз поне не съм видяла някой да я гледа, а мисля че следя сериала доста задълбочено.

# 361
http://vbox7.com/play:57ac1d3f

Момичета това е една много весела песничка, чийто текст е подходящ за нашето момче! Видях я във вариант на клип за друг турски актьор с негови снимки.....но нашето момче е номер 1

# 362
  • София

newsm10 newsm10 newsm10
На истина е страхотен...чудесен избор.А аз сега се подсетих,като го изгледах newsm78 newsm78 newsm78Какво стана с касетата на която Еда се записа ...преди мъчителното раждане.Видя ли я Харун.Съжалявам ,ама може и да съм изпуснала този момент newsm78 newsm78

Аз поне не съм видяла някой да я гледа, а мисля че следя сериала доста задълбочено.
А къде е  newsm78 newsm78 newsm78Да не попадне в ...лоши ръце newsm78 #Crazy newsm78

# 363
здравейте и от мен,отново пускате страхотни клип4ета и прекрасна музика,наистина си представих харун като 4ух андреа бо4ели,как изригва душата му.а касетата,освен в съня на еда ,досега никой не знае за нея.като изгледах пак някои от старите серии с превод,ме4тите на еда рухнаха окон4ателно след безцеремонната лъжа на мелда и вси4ки нападаха и притискаха еда,затова може би не трябва толкова да й се ядосвам.

# 364
Е и аз се ядосвам на много неща.....не съм пън    Но най-много се ядосвам на Мелда-безпощаден манипулатор  и както някой от вас беше казал в предишните страници
тя е най-виновна ...да се стигне до тук.Невероятен хищник....плюещ само отрова

ДЕМОН            

Мелда..превърна се в хищник            
   Освирепял и вечно гладен            
   Зъбите си държи оголени-            
   удобни ,за болезнена захапка            
   На дъното е ....в пропаста            
   Но нея ...тя сама си изкопа            
   Лъчите, слънчеви не са за нея            
   Обича вече мрака и нощта            
   Невероятно ,но реално...изменение            
   Подвластно на омразата ,гнева
   Но не към всички е такава
   Таткосва и мамосва...усмихва се,
   фалшивото и толкова ...отива
   Прераждане...в лагера на злото
   Душата ...даде си, на демони,злокобни
   Падение ...човешко -НЕ
   Това е ....съвкупление
   с всички същества от АДА

Боби ,браво за "Демона".
Чудесно е !
Наистина Мелда е демон,но тя не е основния виновник за ситуацията в която са в момента!
Тя съумя да се възползва по най- добрия начин от наивността и добротата на Харун и Еда , да не кажа направо от тяхната глупост.!
Тя нямаше да има никакъв шанс да ги манипулира ,ако те не го допускаха , защото тя няма козове на които да разчита, освен подкрепата на татко Феяз!!
Основния виновник за всичко е Еда, защото не знае какво точно иска и как да го постигне:
    Излезе с еднин господин и се вляби в него.
    Прояви смелост и му се отдаде.
    Разбра ,че той е годеникът на сестра и!
    Обичаше Харун в същото време го отстъпи на сестра си.
    Запази обаче детето му!
    Уж не го искаше ,но не се и отказа напълно от него.
    В един прекрасен ден реши да загърби всичко и да е с него!
    После пак го заряза и дори го омъжи за сестра си!
    След като роди Ямур ,реши пак да бъде с него.
    Каза на сестра си за тяхната връзка!
    После пак реши да го изостави този път заради баща си!
    Уж го изостави заради баща си ,но като разбра ,че Мелда е излъгала за бебето пак отиде при него и т. н.

Както виждаме напълно хаотични и нелогични действия от нейна страна.
Сама се намести в блатото ,но вкара в него и Хубавелко , така ,че единствената логична и правилна постъпка ще е да се хвърли пред него ,за да го предпази.Защото колко му навреди тя , не са му навредили и най - върлите врагове-Бурак и Бату!!

# 365
Цитат
Основния виновник за всичко е Еда, защото не знае какво точно иска и как да го постигне:
    Излезе с еднин господин и се вляби в него.
    Прояви смелост и му се отдаде.
    Разбра ,че той е годеникът на сестра и!
    Обичаше Харун в същото време го отстъпи на сестра си.
    Запази обаче детето му!
    Уж не го искаше ,но не се и отказа напълно от него.
    В един прекрасен ден реши да загърби всичко и да е с него!
    После пак го заряза и дори го омъжи за сестра си!
    След като роди Ямур ,реши пак да бъде с него.
    Каза на сестра си за тяхната връзка!
    После пак реши да го изостави този път заради баща си!
    Уж го изостави заради баща си ,но като разбра ,че Мелда е излъгала за бебето пак отиде при него и т. н.

Както виждаме напълно хаотични и нелогични действия от нейна страна.
Сама се намести в блатото ,но вкара в него и Хубавелко , така ,че единствената логична и правилна постъпка ще е да се хвърли пред него ,за да го предпази.Защото колко му навреди тя , не са му навредили и най - върлите врагове-Бурак и Бату!!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Много точно казано! Браво на теб!

# 366
Меги,  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10!

# 367

newsm10 newsm10 newsm10

Аз мисля ,че Харун гледаше касетата наистина, а Еда сънуваше ,как той гледа записа.!Това също трябваше да покаже ,че са свързани и мислят един за друг.Той гледа касетата , а тя сънува как той гледа касетата!!

# 368
така логи4но си подредилапостъпките на еда.4е немога и аз да не се съглася,въпреки,4е сега се сещам за един въпрос на ниса към харун,защо се жени като не оби4а мелда,и 4е мелда може да бъде и самотна майка,разбира се,ли4и европейското мислене на едже,но смятам,4е и харун можеше да бъде по-решителен/както накрая/и да не слуша еда,все пак той е мъж

# 369
Здравейте!  bouquet
От много време ви чета,но чак сега се осмелявам да пиша.
Надявам се да ме приемете срeд вас,за да можем заедно да коментираме любимия сериал. Heart Eyes

# 370
Здравейте!  bouquet
От много време ви чета,но чак сега се осмелявам да пиша.
Надявам се да ме приемете срeд вас,за да можем заедно да коментираме любимия сериал. Heart Eyes

Добре дошла, да се забавляваме заедно

# 371
И аз не одобрявам поведението на Еда , но за момент да се поставим на нейно място в консервативна Турция . Семейството и изцяло подчинено на бащата -той ''коли и беси'', всички ги е страх от него . Да спиш с някой преди брак там си е като престъпление , а и да забременееш от него и той пък да се окаже годеник на сестра ти вече е прекалено много .Това вече няколко стотин пъти сме го обсъждали , дори туркиня живееща в Германия беше казала ,че в подобен случай единственото решение е Еда да махне детето и да забрави , че е имала нещо с Харун изобщо.За това и  на сценаристите не им е лесно показват ни една романтична любовна история , но трябва да се преборят с предразсъдаците в обществото и турския СЕМ.

# 372
грешка,исках да кажа евр.мислене на ниса,а съм написала едже

# 373
Здравей, пепел от рози , добре дошла при нас ! Hug

# 374
Гласувайте за Хубавелко и Газелка , днес вота им е изключително нисък ! Weary

Общи условия

Активация на акаунт