Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 112
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Може сега да правят сценария

Или да го преправят  Embarassed

# 421
Цитат
Вече си мисля ,че няма да започне и тази сряда. Не е възможно 3 дни преди излъчването да цари такова мълчание!

И аз така мисля, всички останали сериали по АТВ започнаха ...., но Незабравима Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Аз си мисля , че ще започне сряда или събота .. Ето утре ще покажат новите лица , други ден може би резюме или фрагман  Peace

# 422
Може сега да правят сценария
Само това остава...Цяло лято какво са правили? ooooh!

# 423
Каквото и да правят или преправят, нямаше да е зле да предупредят зрителската аудитория. А пък в крайна сметка ако имат проблем със сценария, може да ни прочетат няколко наши теми... или да апелират към нас- ние ще им помогнем!

# 424
Според мен ако гледаме  на филма като  романти4на история,  като една приказка за  трудна любов, ще сбъркаме. Целите са по-високи.  

# 425
Момичета, знае ли някой как се казват актрисите, които играят ролите на Хаят и Ниса и как се изписват имената им на турски.
Ayla Algan -Хаят и Gözde Mukavelat - Ниса

Много ти благодаря.

# 426
Момичета, знае ли някой как се казват актрисите, които играят ролите на Хаят и Ниса и как се изписват имената им на турски.
Ayla Algan -Хаят и Gözde Mukavelat - Ниса

Много ти благодаря.
За нищо! Hug

# 427
само дано от прекалена амбиция,не загубят мярката и не прецакат хубавия филм

# 428
Или целят още по висок рейтинг.И смятат,че с мълчанието будят по голям инерес.

# 429
Според мен ако гледаме  на филма като  романти4на история,  като една приказка за  трудна любов, ще сбъркаме. Целите са по-високи.  

Каламитси, аз си мисля че за тяхната нация много продукции като Незабравима трябва да се произведат , за да се промени тяхното мислене и нрави! Въпреки, че не съм напълно убедена, че това е точната формула.

Бях попаднала на една книга "Една арабска принцеса разказва"- искам да споделя, че тези абсурди които се случват в третия свят ще продължават още столетия... Дори и фереджетата да махнат, насоката в мисленето трудно би се изминило.

# 430
Добър вечер и от мен!
Днес чудесно сте се забавлявали,както винаги.
Добре дошли на Незабравимка и Пепел от рози в нашата незабравима компания!
Боби чудесни стихове.
Моксито благодаря за почерпката,липсваше ни т.е. ми(незная за другите?!?)
И както изглежда,дано греша де,няма да има серия и следващата седмица,но....ще видим по-късно в програмата на АТВ.Може пък да са решили да започнат с гръм и трясък.Знае ли човек вече?!? newsm78
И докато чакаме,то това си и правим само от началото на Незабравима,да пийнем по едно мартини

или mojito или нещо по...

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 21:05 от manpla

# 431
Чиърз ! За романтично продължение на сериала  Hug

# 432
Манпла, благодаря за почерпката! Страхотен избор!
Избрах си mojito- любимата ми напитка.. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 22:08 от moxito

# 433
Цитат
И докато чакаме,то това си и правим само от началото на Незабравима,да пийнем по едно мартини

Накрая да нямаме нужда от лечение на алкохолизъм #Crazy, докато чакаме - пием, от радост - също, да не споменавам от мъка newsm24 newsm24 newsm24 cheers beer Drunk Wine Glass

# 434
Един поздрав за всички с едно от  чудесните клипчетата на Розовка

http://www.youtube.com/watch?v=cSD0FVnDSrY&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт