Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 097
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Привет момичета и момчета /на ли станаха 2-ма/ за съжаление няма нищо ново и във фейса, няма програмата за следващата седмица ATV, и никъде нищо поне аз не намирам.

# 406
Привет момичета и момчета /на ли станаха 2-ма/ за съжаление няма нищо ново и във фейса, няма програмата за следващата седмица ATV, и никъде нищо поне аз не намирам.

Ако и тази седмица не започне незнам......много се излагат #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 407
Здравейте момичета и момчета! Завърнах се и аз след еднодневно отсъствие...Добре дошли на новите ни съфорумци..Радвам се, че "Незабравимото ни семейство" нараства..

# 408
А, сега отново към темата:

# 409
Боб 99, фурия си момиче с тези твои стихчета. Вече думи не останаха , с които да те похваля! Затова ще ти кажа само:СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС!

# 410
Появих се с надеждата, че ще имаме фрагмент от предстояща серия, но Уви. Останах безкрайно разочарована от предстоящият старт на този нов сезон.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 411
http://www.youtube.com/watch?v=VM_gwfeHxqI

Да се насладим на последния клип на Бгхелп!

Мила много ти благодаря, но май не си гледала последния, ето го

http://www.youtube.com/watch?v=X2KkabSK3Pk

# 412
Момичета, знае ли някой как се казват актрисите, които играят ролите на Хаят и Ниса и как се изписват имената им на турски.

# 413
фрагмент,уви.няма,но с всички тези лакомства.които сервирате тука,и с душевните наслади,които се надпреварвате да ни предлагате,чакането е удоволствие за очите и душата. newsm51 smile3501 newsm51

# 414
Появих се с надеждата, че ще имаме фрагмент от предстояща серия, но Уви. Останах безкрайно разочарована от предстоящият старт на този нов сезон.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да! Този път няма да има обикновен старт на сериал, а летящ. Ще има безумно натягане и вдигане градуса на напрежението, за да се заковат зрителите пред екрана! Екипът на филма има супер амбиции да направи един действително незабравим сериал!
Нали Росисан преведе заглавието  на филма като една незабравима история, едно незабравимо преживяване.Третият сезон ще надхвърли о4акванията ни. Въпреки, 4е бях противничка на продължението.

# 415
Момичета, знае ли някой как се казват актрисите, които играят ролите на Хаят и Ниса и как се изписват имената им на турски.
Ayla Algan -Хаят и Gözde Mukavelat - Ниса

# 416
# 417
Вече си мисля ,че няма да започне и тази сряда. Не е възможно 3 дни преди излъчването да цари такова мълчание!

# 418
Цитат
Вече си мисля ,че няма да започне и тази сряда. Не е възможно 3 дни преди излъчването да цари такова мълчание!

И аз така мисля, всички останали сериали по АТВ започнаха ...., но Незабравима Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 419
Може сега да правят сценария

Общи условия

Активация на акаунт