Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 114
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
след въпроса на пепел от рози дали я приемате,си дадох сметка,че аз не ви питах,а направо се вмъкнах в този чудесен форум,дано не съм ви подразнила.признах,че нямям вашите умения и още се уча,но се изкуших,защтото много ми харесвате и искрено ви се възхищавам.така,че въпроса ми за приемането е малко след дъжд качулка

# 391
след въпроса на пепел от рози дали я приемате,си дадох сметка,че аз не ви питах,а направо се вмъкнах в този чудесен форум,дано не съм ви подразнила.признах,че нямям вашите умения и още се уча,но се изкуших,защтото много ми харесвате и искрено ви се възхищавам.така,че въпроса ми за приемането е малко след дъжд качулка

Моля те, какви са тези неща - дали приемаме някого! НИЕ КАКВИ СМЕ ДА НЕ СМЕ СЪД, всички, които харесват филма са добре дошли да изразяват свободно  мнението си и да се забавляват! ВСЯКА ЕДНА ОТ НАС Е БИЛА В ЕДИН МОМЕНТ НОВА ТУК ВЪВ ФОРУМА,

Без притеснения Hug

# 392
благодаря.и аз мисля,че това,което ни събира тук е,че харесваме филма,серхан,юзлем, някои от другите герои и затова така се вълнуваме и разпалено дискутираме,а някои от вас творят шедьоври

# 393
  • София
Харуне,към нас ли си се запътил.До кога ще чакаме.Поне едно фрагментче ...да пуснат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 394
  • София
Много емоции и чувства...преживяваме с тях,а какво ли още ни чака. newsm78 newsm78 newsm78..за нейно ВЕЛИЧЕСТВО-ЛЮБОВТА smile3525 newsm51 smile3525

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

# 395
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/berksan_ve_ozlem_yilmaz_cif … azete_com_da_.htm
Да си кажем често , че изглеждат доста щасливи

# 396

Хубавото на този форум е ,че тук всеки е свободен да изрази мнението си напълно свободно и неангажиращо .Всички ние тук сме обединени с една цел колкото може по-добре да си прекарваме тук. Всеки е добре дошъл колкото повече толкова по-добре. Peace

# 397
  • Стара Загора
Пепел от рози, привет wavey wavey wavey
Някой видял ли е програмата на АТВ за следващата седмица?  Ще дават ли в сряда "Незабравима"?

# 398
Пепел от рози, привет wavey wavey wavey
Някой видял ли е програмата на АТВ за следващата седмица?  Ще дават ли в сряда "Незабравима"?
В сайта им стои още  програмата за тази седмица.Явно ще трябва да изчакаме до утре за да разберем.

# 399
Както виждаме напълно хаотични и нелогични действия от нейна страна.
Сама се намести в блатото ,но вкара в него и Хубавелко , така ,че единствената логична и правилна постъпка ще е да се хвърли пред него ,за да го предпази.Защото колко му навреди тя , не са му навредили и най - върлите врагове-Бурак и Бату!!

Хаоти4ни - да, но не и нелоги4ни! Както сама признаваш по-горе си попрочела набързо страниците и преполагам затова не си видяла един добър анализ на Данидорина, както и най-новия пост на Надежда за при4ините за това. Копирам ги:
1.Еда е продукт на средата и на възпитанието, което е получила в семейството си! Всичките й лъжи в началото, дето доведоха до такива ужасни последици ( но пък ние гледаме страхотен сериал!) са продиктувани от това- бащата, майката и по- възрастните сестри в семейството са институции- само слушаш и не възразяваш! От друга страна е любовта- силна, но несигурна! Несигурна, щото Харун се колеба твърде дълго в чувствата си и изтърва момента- Еда му няма доверие, може и да го обича, но не му вярва! Тя казва да се разделят и той се оттегля- много пъти..., дори я остави да се ожени за Толга! И той щадеше Мелда- как пък Еда да се изправи срещу нея?! Как да вземе сама решение като всички я притискат и никой не я подкрепя- да не забравяме, че е само на 20 години! То възрастен човек трудно би взел решение- какво остава за едно дете, и то с дете, и с такъв настоятелен, но не чак толкова решителен мъж като Харун!
2.И аз не одобрявам поведението на Еда , но за момент да се поставим на нейно място в консервативна Турция . Семейството и изцяло подчинено на бащата -той ''коли и беси'', всички ги е страх от него . Да спиш с някой преди брак там си е като престъпление , а и да забременееш от него и той пък да се окаже годеник на сестра ти вече е прекалено много .Това вече няколко стотин пъти сме го обсъждали , дори туркиня живееща в Германия беше казала ,че в подобен случай единственото решение е Еда да махне детето и да забрави , че е имала нещо с Харун изобщо.За това и  на сценаристите не им е лесно показват ни една романтична любовна история , но трябва да се преборят с предразсъдаците в обществото и турския СЕМ.
3.Образите и героите са абсолютно реални, плътни и убедителни, жертва на обстоятелствата и продукт на средата, в която живеят
Затова не мога да търся вини и виновни!
[/quote]

Дори прочитайки набързо, не съм пропуснала тези постове!!
На Дани анализите са прекрасни[smilie=smile3525.gif] smile3525 smile3525,само ,че тя винаги защитава Еда. Уж Хубавелко и е слабост , а пък все го критикува smile3515 smile3516 smile3513 smile3515
  Това ,което съм написала е мое мнение!
Самата Йозлем беше казала ,че тази любовна история в действителност  не е възможно да се случи , но в сериала се случва и ние затова я коментираме!Точно тази невъзможна любов ни е приковала към екраните и ни е събрала  тук в този форум!!
Въпреки всичко не мога да се откажа от твърденията си за поведението на Еда.Можеше да бъде бъде по решителна, особено в сериите ,който излъчват по Нова.Вече истината напира отвсякъде , но тя се е запънала като магаре на мост.Като се страхува от всички и от всичко да беше послушала Харун и да бяха заминали далече.!!!!Но тогава одавна да сме забравили за нашите любимци ,защото филмът щеше да е мини сериал от 10-15 сериики, а не филмова продукция от 70- 80 сирии./може да ни изненадат и със сто/

# 400
Добре дошли на Незабравимка , на Пепел от рози и на всички ,които четат ,но не се решават да пишат!
Заповядайте момичета,вашето присъствие и мнение е важно за нас!! smile3525 smile3525 smile3525

# 401
Но тогава одавна да сме забравили за нашите любимци ,защото филмът щеше да е мини сериал от 10-15 сериики, а не филмова продукция от 70- 80 сирии./може да ни изненадат и със сто/

Което е добре дошло за нас , нали ?  Hug Hug Hug

# 402
# 403
Да се настройваме и за срядата http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/a/u/0/TSAT5IAL1ws

# 404
прекрасни са тримата,а новия стайлинг на еда много ми допада,и излъчването й е по-зряло ,по-уверено,а иначе йозлемката е много сладка,дори когато е с берксан.но докато стигнем до това щастие от снимките....не ми се мисли

Общи условия

Активация на акаунт