Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 046
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • plovdiv
Еее, то човек да ви завиди на организацията.. Накоя маминка няма ли от Бургас и / или региона? Да направим и ние една сбирка на "сектата" Незабравима? Thinking
Мокси,дано намериш още някоя бургазлийка,защото срещите на живо са много вълнуващи и изпълнени с емоции и много много смях и веселие-поне в Пловдив е така.

# 452
  • Русе
Еее, то човек да ви завиди на организацията.. Накоя маминка няма ли от Бургас и / или региона? Да направим и ние една сбирка на "сектата" Незабравима? Thinking
Моксито, мила! Внимавай какво си пожелаваш,може и да го получиш! smile3532  Следващият път Северняците може да нападнат Бургас!  newsm03  Шегувам се ,разбира се! Желанието и организацията са важни. А не сме казали,че искаме да се видим всички- не сме го направили! Невероятни сме всички почитатели на Незабравима!!! smile3521

# 453
Мокси,дано намериш още някоя бургазлийка,защото срещите на живо са много вълнуващи и изпълнени с емоции и много много смях и веселие-поне в Пловдив е така.

Дай Боже, Иржи. Силно се надявам в това..А,за приятното изкарване не се и съмнявам. Човек на живо винаги може да си каже толкова мн.неща и да се наслади на компанията от отсрещната страна.

# 454
В клипа усмивките на Серхан са почти 99%  и са дадени предимно щастливите моменти,  като се почне с чашата вино. Създава страхотно настроение

# 455

За Каламитси , Исис и всички останали участици в темата !  love001  love001  love001

# 456
Моксито, мила! Внимавай какво си пожелаваш,може и да го получиш! smile3532  Следващият път Северняците може да нападнат Бургас!  newsm03  Шегувам се ,разбира се! Желанието и организацията са важни. А не сме казали,че искаме да се видим всички- не сме го направили! Невероятни сме всички почитатели на Незабравима!!! smile3521

Ооо, Вени вече няма за кога, но силно се надявам за следващия летен сезон да стегнете куфарите и да дойдете на морето.Ще си прекараме незабравимо, както ние си знаем..  newsm44 smile3509 lalalala

# 457
  • Русе

Преди няколко дни и мен ме вълнуваха същите мисли т.е. защо не направиха така ,че новия сезон да започне със скока във времето.но не мисля ,че тези серии няма да са интересни.В първата ще видим най - интересното - как Еда се хвърля да предпази Харун , напрежението в болницата докато разберат за състоянието на Еда и Ямур , реакцията за случилото се от страна на двете семейства и доброволното предаване на Джемил в полицията ,защото съм сигурна ,че Харун няма да го предаде.
Ще ни покажат борбата м/у живота и смърта и съня на Еда.Може би изненадата ще е ,че Еда е бременна./или поне аз така си мисля/,защото гледах много внимателно последните серии,Еда не изчака да получи резултатите от изследванията ,а напусна болницата.Ако нямаше да има нещо свързано с тези изследвания нямаше така да ни заострят вниманието върху тях.
Ще видим какво или кой ще провокира Харун да замине.Може би ще покажат и задълбочаващата се криза във фирмата.Във фрагмента даваха как отвеждат Саадетка , предполагам ,че ще покажат какво е направила ,че да стигне до насилствено отвеждане.
 И така кажи - речи ще се запълнят две серии.!!!Третата ще я чакаме със затаен дъх.!!
[/quote]
 newsm10 newsm10 newsm10

# 458
Естествено , нали Каламитси искаше нещо и за Серхан .

Мерси, мерси! Между другото аз не намирам разлика във физи4еския смисъл между Серхан от филма и Серхан от снимките с Ямур и Еда, където се предполага, 4е е без грим и подходящо осветление! Все ми харесва!

# 459

За Каламитси , Исис и всички останали участици в темата !  love001  love001  love001

Кажи с какво да ти върна жеста?

# 460
# 461
Удоволствието е за всички , да се наслаждават на този прекрасен мъж!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 462
# 463
Исис, би ли пуснала снимката отново-нещо не се е  получило..

# 464
Моми4ета, дайте го в комплект с  S класата! За да бъде удоволствието на мах!

Общи условия

Активация на акаунт