Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 072
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе

Привет на цялата компания!
Както вече сте разбрали от Тарабас, част от Северняшките съфорумци се видяхме за първи път!  Емоцията е неописуема,а понятието"ухилен като ряпа" придоби завършена форма на 100% !!! Благодарна съм на Бог и младите ,интелигентни дами, да изпитам тези чувства! bowuu Бедна ми е фантазията какво би било, ако имаме възможност да се срещнем всички ?! newsm12
На всички пожелавам да го изпитат! smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 21:34 от winona

# 436
Възможно ли е, да не са пуснали програмата на АТВ за следващата седмица ?  Rolling Eyes
Нали отнякъде я взехме тази информация за 01.09.

Може би втория фрагмент ще е утре, нали в понеделник ги пускаха или май неделя беше, забравила съм вече.

ooooh!

# 437
Добър вечер,момичета.Виждам че настроението е на шест и тази вечер както винаги.bigdance2 cheers
И сега ако може да  кажа и аз мнението си по важния въпрос-ще има ли начало тази сряда или не - мисля като розовка че тази сряда най-после ще видим дългоочакваният първи епизод от новия сезон.Не знам за вас, но от вчера си мисля какво толкова важно ще видим в първите две серии /до скока във времето-нали бил от 3серия/ -вече знаем че Еда и Яамур ще са добре и мисля че ще бъде само едно протакане-това което най-вероятно ще видим в тях е каква ще е съдбата на Джамил,какво ще стане  с отмъщението на Бату/ако въоще нещо се разкрие/ и раздялата на  Харун и Еда.В този ред на мисли все ми се струва че беше по-добре предния сезон да свърши с раздялата на Харун и Еда и новият сезон да започне направо след 5г. но сценаристите са на друго мнение.Много дълго май стана - да обобщя накрая че не очаквам нищо толкова съществено в тези първи серии- нямам търпение обаче да видя действието след тези 5г.-новите персонажи,новата посока във връзката на нашите любимци ....  

# 438
Според мен ако гледаме  на филма като  романти4на история,  като една приказка за  трудна любов, ще сбъркаме. Целите са по-високи.  

Каламитси, аз си мисля че за тяхната нация много продукции като Незабравима трябва да се произведат , за да се промени тяхното мислене и нрави! Въпреки, че не съм напълно убедена, че това е точната формула.

Бях попаднала на една книга "Една арабска принцеса разказва"- искам да споделя, че тези абсурди които се случват в третия свят ще продължават още столетия... Дори и фереджетата да махнат, насоката в мисленето трудно би се изминило.
Да! Промяната е невъзможна! Това си е пропаганда за външния свят:мъжете са  кавалери, джентълмени, любящи и грижовни съпрузи,  разводи,изневери,извънбра4ни деца! Филмът е политика! Затова казвам, 4е има по-високи цели!

# 439
Възможно ли е, да не са пуснали програмата на АТВ за следващата седмица ?  Rolling Eyes
Нали отнякъде я взехме тази информация за 01.09.

Може би втория фрагмент ще е утре, нали в понеделник ги пускаха или май неделя беше, забравила съм вече.

ooooh!
Програмата на АТВ я публикуват обикновено понеделник сутринта,така че още малко и ще разберем
А за фрагмента  Praynig

# 440
Но тогава одавна да сме забравили за нашите любимци ,защото филмът щеше да е мини сериал от 10-15 сериики, а не филмова продукция от 70- 80 сирии./може да ни изненадат и със сто/

Което е добре дошло за нас , нали ?  Hug Hug Hug

Еееееееее, Розовке, застреля ме от упор с твоя клип! Ами дай нещо и за Серхан!

# 441
  • Русе
Както гледам,няма 2-и фрагмент,няма резюме за бъдещите серии?! Но вие и днес сте дискутирали по филма повече от достатъчно.
Бгхелп, поздравления за новия клип! newsm51 Хареса ми, хареса ми и музиката! smile3521
Боб,поздравления и за теб! На поетичния фронт си удържала здраво линията! smile3501 smile3501 smile3501
Добре дошли на новопостъпилите съфорумци! Не се притеснявайте, участвайте!
Моксито и Манпла,винаги съм ви се възхищавала,с каква сръчност и бързина,в точния момент, ни зареждате с позитивната си енергия- едната приготвя вкусни ордьоври,а другата ни гощава с питиета, дори без поръчка! newsm10 smile3525 smile3501

# 442
# 443
Еее, то човек да ви завиди на организацията.. Накоя маминка няма ли от Бургас и / или региона? Да направим и ние една сбирка на "сектата" Незабравима? Thinking

# 444
# 445
http://www.youtube.com/watch?v=fvOV8ivuiOw
Поздрав за всички вас  с един прекрасен клип на бгхелп за една прекрасна любов на фона на една прекрасна песен.

# 446
Естествено , нали Каламитси искаше нещо и за Серхан .

# 447
Здравейте всички, Радвам се, че форумът продължава да е на пълни обороти и има много хубави снимки на нашите любимци, клипове, стихове и мъдрости - продължавам да ви чета. Това, че гледах турските серии в аванс благодарение на вашите преводи ми помогна да не губя от филма (нямах възможност за сериите по НоваТВ) и така да съм в час за новия сезон - от сряда.
winona, срещата със Северняшките съфорумци сигурно е била страхотна - със високо настроение. Представям си, че ако Серхан Яваш и Йозлем посетят БГ, всички фенове ще се съберем.
nadejda 76 - Клипът е страхотен  smile3501

# 448
  • plovdiv
http://www.youtube.com/watch?v=i15AhYtN6S4

Ами щом сме на вълна Серхан.....

# 449
Добър вечер,момичета.Виждам че настроението е на шест и тази вечер както винаги.bigdance2 cheers
И сега ако може да  кажа и аз мнението си по важния въпрос-ще има ли начало тази сряда или не - мисля като розовка че тази сряда най-после ще видим дългоочакваният първи епизод от новия сезон.Не знам за вас, но от вчера си мисля какво толкова важно ще видим в първите две серии /до скока във времето-нали бил от 3серия/ -вече знаем че Еда и Яамур ще са добре и мисля че ще бъде само едно протакане-това което най-вероятно ще видим в тях е каква ще е съдбата на Джамил,какво ще стане  с отмъщението на Бату/ако въоще нещо се разкрие/ и раздялата на  Харун и Еда.В този ред на мисли все ми се струва че беше по-добре предния сезон да свърши с раздялата на Харун и Еда и новият сезон да започне направо след 5г. но сценаристите са на друго мнение.Много дълго май стана - да обобщя накрая че не очаквам нищо толкова съществено в тези първи серии- нямам търпение обаче да видя действието след тези 5г.-новите персонажи,новата посока във връзката на нашите любимци ....  
Преди няколко дни и мен ме вълнуваха същите мисли т.е. защо не направиха така ,че новия сезон да започне със скока във времето.но не мисля ,че тези серии няма да са интересни.В първата ще видим най - интересното - как Еда се хвърля да предпази Харун , напрежението в болницата докато разберат за състоянието на Еда и Ямур , реакцията за случилото се от страна на двете семейства и доброволното предаване на Джемил в полицията ,защото съм сигурна ,че Харун няма да го предаде.
Ще ни покажат борбата м/у живота и смърта и съня на Еда.Може би изненадата ще е ,че Еда е бременна./или поне аз така си мисля/,защото гледах много внимателно последните серии,Еда не изчака да получи резултатите от изследванията ,а напусна болницата.Ако нямаше да има нещо свързано с тези изследвания нямаше така да ни заострят вниманието върху тях.
Ще видим какво или кой ще провокира Харун да замине.Може би ще покажат и задълбочаващата се криза във фирмата.Във фрагмента даваха как отвеждат Саадетка , предполагам ,че ще покажат какво е направила ,че да стигне до насилствено отвеждане.
 И така кажи - речи ще се запълнят две серии.!!!Третата ще я чакаме със затаен дъх.!!

Общи условия

Активация на акаунт