Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Добра вечер  bouquet  bouquet  bouquetКупонът е на шест.Браво.Браво и на групата...срещнала се очи в очи.Поздравления  bouquet  bouquet  bouquetМокси ,както винаги...мила и любезна,само да допълня ,че със стихчетата и аз се забавлявам  bouquet Laughing Heart EyesПоздрав с едно любимо хоро от -Северняшката област.Хубави хора и хората им хубави  bouquet  bouquet  bouquet

http://horo.bg/index.php?menunode=28&show=material&materialid=145

Среща-2

Хей севернячки браво ,браво   
   Достигна тук една мълва   
   Че срещнали сте се и вие по....така   
   Напълно сигурна съм и съм убедена
   че срещата е минала без никакви проблеми
   Единствено в смях ,шеги и много приказки
   Напълно вярвам ви ..било е тъй чудесно
   И вие се видяхте ...очи в очи
   А думата от Вени....сладкодумка
   Успяли някой да я вземе
   А ние.... Софията,нещо спим
   За среща ...дума никой не обелва
   И всеки казва-няма време
   А сигурна съм...може то да се намери

Боб,направо ме разсъни! smile3538 Пусна ми любимото хоро?! Hug Hug Hug Само една мъъъъничка вметка - аз бях най- не- сладкодумната! Обичам да слушам! smile3521

# 481
Привет на всички Незабравими!!!!!
Радвам се за момичетата, които са се организирали и осъществили тази среща-чувствата наистина са много вълнуващи и го казвам от личен опит newsm51 newsm51 newsm51
Боб, днес си фурия-браво на теб smile3525 smile3525 smile3525
А ето и малко доза ендорфини и от мен smile3503 newsm53  love001

# 482
Това ми е една от любимите снимки на Серхан,няма друга като нея! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано утре се зарадваме като видим програмата на ATV! Praynig Praynig Praynig

# 483
Аз не съм много сигурна дали турските фенове харесват Серхан така, както ние. 8-то място в анкетата  е показателно! Като гледам тия преди него - много разли4ни вкусове имаме!
Не мисля,че са само вкусовете,може би и ролята,която играе е от значение.
А Сехан има европейски черти,нямащи нищо общо с мнозинството турски мъже.Мое мнение

http://www.youtube.com/watch?v=ABLlrxN8Qeg

http://www.youtube.com/watch?v=HsQM7SXgP4A&NR=1

# 484
  • Варна
Привет на всички Незабравими!!!!!
Радвам се за момичетата, които са се организирали и осъществили тази среща-чувствата наистина са много вълнуващи и го казвам от личен опит newsm51 newsm51 newsm51
Боб, днес си фурия-браво на теб smile3525 smile3525 smile3525
А ето и малко доза ендорфини и от мен smile3503 newsm53  love001

Оооох, каква гледка newsm03- как ми липсваше тези дни! newsm09 Ах, какъв мъж! newsm53 Two Hearts smile3521
Ей, здравейте, скъпи мои! Hug Цели два дни ме няма и станали разни работи- темата изместили, писали сте, та сте писали- чудесни сте! newsm10 newsm51 Боби поддържа огъня с чудесни стихчета- поздравления! smile3501 Аз ходих на срещата на северното крило на нашия фен клуб и си прекарахме като за световно- събрали сме се най- готините хора на света! newsm10 lalalala newsm62 Tada newsm74  lovekiss Kissing Heart

# 485
На хората бих посочвал колко грешки правят, като мислят, че спират да се влюбват, когато остареят, без да разбират, че остаряват, когато спират да се влюбват! На малкото дете бих дал крила, но бих го оставил само да се научи да лети. На възрастните бих показал, че смъртта не настъпва в резултат на преклонната възраст, а в резултат на забравата. Научих толкова неща от вас, хората... Научих, че всички искат да живеят на върха на планината, без да знаят,че истинското щастие се намира в начина, по който изкачваш стръмния склон. Научих, че когато новороденото за първи път стисне в малката си длан пръстта на баща си, го пленява завинаги.

Из прощалното писмо на Габриел Гарсия Маркез

# 486
Оххх, Розовке! много хубаво го е написал Маркес! Ама се уморих да се катеря по склоновете, искам  ве4е да съм на върха!

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 23:51 от kalamitsi

# 487
.... и  още малко от капките за очи

От толкова време се питам тази снимка от  нашият филм ли е?Не си спомням никакъв момент с нея

# 488
На хората бих посочвал колко грешки правят, като мислят, че спират да се влюбват, когато остареят, без да разбират, че остаряват, когато спират да се влюбват! На малкото дете бих дал крила, но бих го оставил само да се научи да лети. На възрастните бих показал, че смъртта не настъпва в резултат на преклонната възраст, а в резултат на забравата. Научих толкова неща от вас, хората... Научих, че всички искат да живеят на върха на планината, без да знаят,че истинското щастие се намира в начина, по който изкачваш стръмния склон. Научих, че когато новороденото за първи път стисне в малката си длан пръстта на баща си, го пленява завинаги.

Розовка, благодаря ти че ни припомни това lovekiss Kissing Heart smile3525

Дани, сигурна съм, че сте си изкарали чудесно, Незабравима  е събрал прекрасни и сърцати хора в този форум  love001  love001  love001

# 489
Манпла, последната снимка със сигурност не е от нашия филм-може и да греша но мисля че в Клетва имаше кадри с подобна врата,........ newsm78

# 490
  • Варна
          Среща  newsm51

Житейският ми опит бе твърде горчив,
живота към мен не бе особено справедлив,
доскоро определено делника ми беше сив
и се заформях като един човек саможив...

Но намерих голямо безценно богатство
на възможно най-необичайното място-
във форума попаднах на стойностни хора,
които ми предложиха разбиране и опора!

Предложиха ми искрено приятелство,
радушно посрещане и гостоприемство,
внимание, топлота, сърдечно общуване
страхотни разговори, радостни мигове...

Намерих най-прекрасната компания
на чудесните Winona и Karpatiq-
две наистина изключителни жени,
невероятни дами с големи души...

Понякога съдбата е шегаджийка,
но тоя път ме направи късметлийка-
след срещата отново заобичах живота,
върна ми се вярата в хората и доброто!

Благодаря ви, че в живота ми ви има-
тия два кратки дни бяха неповторими
и завинаги ще останат незабравими-
за мен тогава, светът беше за трима!

# 491

колко simple е всичко....
Розовке благодаря

# 492
Ради, мнооого благодаря.Успокои ме.Помислих се, че дори след н-пъти гледане на филма съм изпуснала този кадър.А аз друг филм не гледам

# 493

Розовка, благодаря ти че ни припомни това lovekiss Kissing Heart smile3525

Много хубави мисли – остаряването е физически процес, а сърдечните трепети са духовно изживяване. Много хубав клип на Ади
http://www.youtube.com/watch?v=bqgVUBuKY28&feature=related

# 494
Дани за теб и Среща

Общи условия

Активация на акаунт