FarmVille - 31 тема

• 35 001
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • На черешатааа
Мани диамантите, ама това прасе от къде ти е? Simple Smile
И аз искам  да знам  Mr. Green

# 106
# 107

От Island темата  Wink

# 108
  • MA
http://lotto.zynga.com?ref=fbt&zid=31078582297&h=5490

# 109
  • София
http://lotto.zynga.com?ref=fbt&zid=31083325283&h=b656

Моля ви да ми искат приятелство, за да си дадем съседство и да си развиваме фермите: Ani Miroslavova Angelova

# 110
И аз искам  да знам  Mr. Green

Отстрелях си го Mr. Green
От безплатната игра със стреличките Flutter

# 111

От Island темата  Wink
Къде е тва? За кво става въпрос? Thinking
....аз що не знам нищо  Crossing Arms

# 112
# 113
Моля ви, кажете ми как да премина на 2 ниво на пекарната? Задължително ли трябва да дам 50000, за да имам други рецепти или трябва да достигна по- високи нива на старите ? Благодаря предварително.

# 114
Имам въпрос за семената. Днес при събирането на реколтата ми изписа,че пчелите са опрашили ориза и имам семена които мога да намеря в раздел seeds na Farmers Market.Лошото е ,че аз такъв раздел seeds не мога да намеря.Моля,помогнете.ПО принцип за какво се използват тези семена ?

# 115
  • ГО
Имам въпрос за семената. Днес при събирането на реколтата ми изписа,че пчелите са опрашили ориза и имам семена които мога да намеря в раздел seeds na Farmers Market.Лошото е ,че аз такъв раздел seeds не мога да намеря.Моля,помогнете.ПО принцип за какво се използват тези семена ?
Раздела seeds е точно когато отвориш маркета. Това са културите които се сеят. Когато отидеш на ориза и на него има пчеличка. Това означава, че когато засееш от ориза, при обирането му ще получаваш повече ХП. На мен лично при такива култури ми дава няколко пъти по 100 хп.

Моля ви, кажете ми как да премина на 2 ниво на пекарната? Задължително ли трябва да дам 50000, за да имам други рецепти или трябва да достигна по- високи нива на старите ? Благодаря предварително.
Да. Задължително трябва да платиш или монети или книжни пари за да разшириш фабриката.

# 116
  • София
Рускеее, изложи се!
Хем от редовните, хем тука пущаш линкове!
Изчезвай в темата за линковете, че аааа  newsm29 !

# 117
Рускеее, изложи се!
Хем от редовните, хем тука пущаш линкове!
Изчезвай в темата за линковете, че аааа  newsm29 !
Въх.... махам се.... Crazy
Ето- нема ме вече  Blush
Кали, и аз те обичам  Heart Eyes Joy

# 118
Kama4e,благодаря. Грешката е моя Sad аз търсех семенцата на моите сергиики,не се усетих че имат предвид ПАЗАРА.

# 119
То че се слагат линкове е ясно, ама поне да са като хората сложени!

Общи условия

Активация на акаунт