FarmVille - 31 тема

• 35 001
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
То че се слагат линкове е ясно, ама поне да са като хората сложени!
А как се слагат като хората?

п.п...извинявам се, че ги пуснах тука, дори не знаех, че има тема с линкове  Blush

# 121
да ви следя

# 122
  • София
Имам въпрос за кошера. Не мога да "Хвана" пчелата майка нито като обирам цветя, нито като торя съседи. Струва ли си да я купувам с кеш или да я отсвирвам. И ако си я купя, какво трябва да правя след това? Пак ли продължавам със сеенето на цветята, или пчелите си знаят работата?

# 123
  • Бургас

Като ползваш опцията "вмъкни връзка" Peace По принцип не е нужно, защото форума автоматично си ги разпознава като връзки, но тези и линковите на Фейсбук не знам защо винаги излизат наполовина.

# 124

Като ползваш опцията "вмъкни връзка" Peace По принцип не е нужно, защото форума автоматично си ги разпознава като връзки, но тези и линковите на Фейсбук не знам защо винаги излизат наполовина.
Е, то и тия се четат като ги копираш и ги сложиш горе в адресната лента, ама...
 Wink

# 125
  • Бургас
Да, но както писах и в другата тема е много досадно, когато трябва да копираш всеки един, особено сега когато са толкова много Peace

# 126
Да, но както писах и в другата тема е много досадно, когато трябва да копираш всеки един, особено сега когато са толкова много Peace

това имах и аз предвид и Руска, не беше към теб  Peace

# 127
Мани диамантите, ама това прасе от къде ти е? Simple Smile

От Island темата  Wink
Къде е тва? За кво става въпрос? Thinking
....аз що не знам нищо  Crossing Arms

Става въпрос за лимитирано животно  Laughing

# 128
Марто, тия на всяка звезда на всяко нещо, което произвеждаме ли ще ни дават табели? Аз вече имам 2 и се чудя къде ще ги слагам толкова много...

# 129
Да се похваля, купих си водопада, малко спонтанно ми дойде идеята едва си пренаредих гората  Crazy

# 130
# 131
  • Пловдив
Запис и се връщам да чета  Hug

# 132
Бре,то имало табелки и за рецептите.Да ми е  честита първата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
Марто, тия на всяка звезда на всяко нещо, което произвеждаме ли ще ни дават табели? Аз вече имам 2 и се чудя къде ще ги слагам толкова много...

На всяка рецепта  Wink

# 134
Не знам защо вече 5-6 пъти правя различни продукти, вдигам нивата им, а не са ми излизали никакви табелки....аз ли бъркам, или...?

Общи условия

Активация на акаунт