FarmVille - 31 тема

• 35 001
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • Виена
И аз нямам табелки... Crossing Arms

# 136
  • UK
Не дава табелка за всяко ниво. Аз имам само една, всъщност. Пише ли някъде колко остава до табелка в Маркета? Както изписва докъде си с дадена култура...

# 137
Не дава табелка за всяко ниво. Аз имам само една, всъщност. Пише ли някъде колко остава до табелка в Маркета? Както изписва докъде си с дадена култура...
Не виждам въобще някъде да пише за табелки.... Shocked Rolling Eyes

# 138
  • UK
В смисъл?

# 139
  • София
Чакайте, чакайте  Stop !
Нещо се объркваме самите ние.
В Маркета на посевите си пише колко остава до взимането на табелките.
Но за Мастерито на продуктите от Винарна, Хлебопекарна и Спа лично аз не виждам къде пише колко неща (или кой левъл) трябва да се направят, за да даде табелка...
Някой по-наясно с тази бройка, ако може да пише какво точно се изисква!

# 140
  • UK
Някой беше пуснал една таблица преди време, от която нищо не разбрах, ама мен друг ми е въпроса - къде да видя колко от нещо си съм направила, та да знам кога ще получа табелка.

Иначе те и двете са Маркет, затова се получава объркването. Simple Smile Просто не намерих някъде да пише, както в Семена в Маркета, колко още продукта трябва да направиш, за да им вземеш табелката. По принцип предполагам долу горе до кое ниво е, защото имам табелка за продукт, който е около 20то ниво, но все пак бих искала да пише "Още 45 до табелка".

# 141

това се вижда при мен, но си мисля ... 15 рецепти 5 ? звезди правят бая табелки  /75/  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 142
Eто го и моя http://lotto.zynga.com?ref=fbt&zid=31075629243&h=4e12  Mr. Green

Поздрав за всички "фенове" на мастъри-то

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 143
  • София
Ужас  Shocked ! Аз по тая таблица няма да видя табелка още ехееее колко време  Sad !

# 144
Ужас  Shocked ! Аз по тая таблица няма да видя табелка още ехееее колко време  Sad !

аз изненадващо онзи ден откирх 2 в гифт бокса... Mr. Green

# 145
  • UK
Добре де, някой ще обясни ли като за хора, аз нищо не разбирам. Имам една табелка и толкова.

# 146
и аз не мога да си обясня  Rolling Eyes нали всяко нещо има рецепта, във винарната може да се произведат 15 артикула, ако се гледа таблицата за една звезда мастери се иска определо ниво и явно трябва да се произвеждат от всеки вид, докато направиш 100... много ми е объркващо... но на самата табелка изписва колко ти трябва до следваща звезда... но до първата не изписва никъде нищо - и аз си ги открих в гифт-а.

Ако това е начин да си поддържаме фабриките... мене не ме блазни, аз тия дни ще взема медалите и смятам по-кротко да произвеждам, дори се чудя да мина ли на последното разширение или да си остана на 4 звездно...

# 147
  • UK
Ами аз си произвеждам някакви неща като вляза да обирам, веднъж - два пъти дневно. Изобщо не си давам зор. Но пак нищо не разбрах за тея табели. Simple Smile

# 148
  • София

Ами ето как аз го разбирам:

Ако Фабриката ти е с 3 звезди, за да получиш Мастери №1 (първа звездичка) трябва да достигнеш 26-то ниво на даден продукт. За Мастери №2 - 36-то ниво продукт, за Мастери №3 - 50-то ниво, Мастери №4 - 75-то ниво и за Мастери №5 - 100 ниво.

Моето СПА е с 4 звезди, което значи, че трябва да достигна 29-то ниво на даден продукт, за да взема първата си табелка.....
Най-високият ми продукт е ниво 17; ще има да си произвеждаааам...  ooooh!  Tired !

# 149
  • UK
Моето Спа е с пет звезди, а най високото ми ниво е 20то. На него имам и табелка. Това със сигурност ли е 100 ниво, да не е 100 отделни продукта да направиш?

Общи условия

Активация на акаунт