FarmVille - 31 тема

• 35 002
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Абе бая зор ще е ... така или иначе трябват по 100 без значение колко ти е фабриката...

# 151
И аз имам една табелка в Спа-то и я взех като Floral Parfume стана 22 левъл, но пък имам още един продукт пак 22 левъл, а за него нямам табелка.

# 152
  • София
И аз имам една табелка в Спа-то и я взех като Floral Parfume стана 22 левъл, но пък имам още един продукт пак 22 левъл, а за него нямам табелка.

Ха сега разбери как е точно  newsm78 .....?
Да го бяха направили с надписи, както излизат на Посевите, та да се знае  Crossing Arms !

# 153
  • Бургас

Ами ето как аз го разбирам:

Ако Фабриката ти е с 3 звезди, за да получиш Мастери №1 (първа звездичка) трябва да достигнеш 26-то ниво на даден продукт. За Мастери №2 - 36-то ниво продукт, за Мастери №3 - 50-то ниво, Мастери №4 - 75-то ниво и за Мастери №5 - 100 ниво.

Моето СПА е с 4 звезди, което значи, че трябва да достигна 29-то ниво на даден продукт, за да взема първата си табелка.....
Най-високият ми продукт е ниво 17; ще има да си произвеждаааам...  ooooh!  Tired !

Това не отговаря на истината, поне при мен. Аз имам табелка на продукт 23 ниво и я направих, когато фабриката ми беше на 4 звезди. Вчера или по-предния ден, не съм много сигурна. Убедена съм в това, защото 2-та звезда я минах отдавна, а на 4-та стоях доста време, тъй като нямах парички и е невъзможно повече от седмица да не съм видяла табелката в гифтбокса. 

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 00:17 от Чериса

# 154
 Blush запис

# 155
Като гледам доста сте разбрали, най-добре прочетете тази страница - пише на всяка рецепта колко нива иска  Laughing
И не значи, че ако сградата ти е на 5 ниво ще вземете табелката на 32 ниво
Значи, че ако рецептата се появи на 5 ниво ще вземете табелката на 32 ниво

Wink

# 156
# 157
Имам въпрос за кошера. Не мога да "Хвана" пчелата майка нито като обирам цветя, нито като торя съседи. Струва ли си да я купувам с кеш или да я отсвирвам. И ако си я купя, какво трябва да правя след това? Пак ли продължавам със сеенето на цветята, или пчелите си знаят работата?

Когато обирах реколката с машина и аз не успявах да я уловя, но като започнах да обирам на ръка стана веднага.  Peace

# 158
Имам въпрос за кошера. Не мога да "Хвана" пчелата майка нито като обирам цветя, нито като торя съседи. Струва ли си да я купувам с кеш или да я отсвирвам. И ако си я купя, какво трябва да правя след това? Пак ли продължавам със сеенето на цветята, или пчелите си знаят работата?

Когато обирах реколката с машина и аз не успявах да я уловя, но като започнах да обирам на ръка стана веднага.  Peace
Аз не съм сигурна , че има значение как събираш реколтата.  По скоро въпрос на късмет. Моята я купих, защото в продължение на 2-ве седмици се мъчих да намеря някоя докато бера и торя цветя и нищо. И на ръка съм брала и с машина.
Някой може ли да ми каже как да накарам пчелите да ми торят фермата. Имам почти 200, а до сега нищо не са направили, само мед събирам.

# 159
Някой може ли да ми каже как да накарам пчелите да ми торят фермата. Имам почти 200, а до сега нищо не са направили, само мед събирам.
това ме разби тотално  Joy пчелите опрашват и получаваш бонус 100 ХР когато ти даде семена т.е. появяват се в маркета с пчеличка. За торене трябва да помолиш съседите си

# 160
това ме разби тотално  Joy пчелите опрашват и получаваш бонус 100 ХР когато ти даде семена т.е. появяват се в маркета с пчеличка. За торене трябва да помолиш съседите си
Laughing Имах предвид опрашването Embarassed. Аз съм садила от семената в маркета, на които има пчеличка, но пчелите  не ми опрашват и затова питам как става, дали не трябва още нещо да се направи.

# 161
Не можеш да ги накараш , опрашват когато си искат  Laughing А за торенето наистина торят цялата ферма Dundy  не се смей .Като влезеш във фермата ти изписва , че пчелите са ти благодарни бла бла и ти дават възможност да си наториш цялата ферма и отдолу има 2 бутона натори сега или запази за по-късно  Peace но и това е когато си искат

# 162
  • Пловдив
Здравейте редовно ви чета но за пръв път пиша,  аз сам сериозен играч и си търся
такива комшии,моля приемете ме за ваш съсед     stoyanka_tzankova@abv.bg
 Hug   Hug     Hug

# 163
Здравейте фермери! Искам да ви питам за Фермата. Нали получихме едни дупки и си препращаме едни лопати, та значи, всички картинки с къртички и прочие инвентар ми са активни, но не чная какво да ги правя, защото пише REDEEM, което мисля, че значи да се оттърва от него?! Какво да правя?

# 164
Здравейте фермери! Искам да ви питам за Фермата. Нали получихме едни дупки и си препращаме едни лопати, та значи, всички картинки с къртички и прочие инвентар ми са активни, но не чная какво да ги правя, защото пише REDEEM, което мисля, че значи да се оттърва от него?! Какво да правя?

Това означава да ги размениш за лопати . За къртицата мисля бяха 20 лопати и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт