FarmVille - 31 тема

• 35 002
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте фермери! Искам да ви питам за Фермата. Нали получихме едни дупки и си препращаме едни лопати, та значи, всички картинки с къртички и прочие инвентар ми са активни, но не чная какво да ги правя, защото пише REDEEM, което мисля, че значи да се оттърва от него?! Какво да правя?

Това означава да ги размениш за лопати . За къртицата мисля бяха 20 лопати и т.н.
И ще си получа къртичка или камионче така ли?

# 166
  • Абсурдистан
Здравейте фермери! Искам да ви питам за Фермата. Нали получихме едни дупки и си препращаме едни лопати, та значи, всички картинки с къртички и прочие инвентар ми са активни, но не чная какво да ги правя, защото пише REDEEM, което мисля, че значи да се оттърва от него?! Какво да правя?

Това означава да ги размениш за лопати . За къртицата мисля бяха 20 лопати и т.н.
И ще си получа къртичка или камионче така ли?

Да!

# 167
# 168
# 169
  • ГО
Калииии, защо ми изчезна от листата със съседите?
Сбъркала ли съм нейде? Rolling Eyes

# 170
  • Бургас
Здравейте редовно ви чета но за пръв път пиша,  аз сам сериозен играч и си търся
такива комшии,моля приемете ме за ваш съсед     stoyanka_tzankova@abv.bg
 Hug   Hug     Hug

Hug пратих покана

# 171
  • София
ам чак на 12 страница  Mr. Green
връщам се да чета кви са тези ликнове на зунга  Thinking

# 172
  • София
Калииии, защо ми изчезна от листата със съседите?
Сбъркала ли съм нейде? Rolling Eyes

Ками, аз те виждам бе, душичко! Току що ти нахраних кокошките!
Не знам защо така се е получило, ама кажи им Зинга и не ги обиждай повече  hahaha !
Сигурно ще ти се  появя по някое време  Rolling Eyes !

# 173
Не знаете колко добре ми стана като си вдигнах винарната на 5то ниво и получих първата си табелка  Joy

# 174
Вписване...

# 175
Само аз ли не мога да вляза във фейса- пробвах от всякъде(експлорер, мозила, хрома) и не става и не става Sad

# 176
  • София
При мен няма проблем.

# 177
  • UK
И аз не мога, в момента влизам, но зарежда ужасно бавно. Преди малко изобщо не зареждаше.

# 178
  • Русе
Същото е и при мен.Въобще не ми зарежда фейсбука.

# 179
  • Пловдив
Само аз ли не мога да вляза във фейса- пробвах от всякъде(експлорер, мозила, хрома) и не става и не става Sad

И аз от един час съм така  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт