FarmVille - 31 тема

• 35 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • ГО
Цял ден играта ме връща в начално положение. Бера, копая, сея, обирам животни, кочината ми беше активна, обикалям съседи, произвеждам продукция и след малко НИЩОООО. Айде пак от начало. После пак, нищо. Три пъти бера, сея и т.н. Колекции няколко събрах, колко яйца отворих и всеки път ми дава различни неща.
До сега нямах проблеми с играта, ама днес....нямам нерви вече. #Cussing out

# 256
# 257
Това което е дала Дидк@ беше при мен сутринта. Цъкнах на прасето и ми каза, че трябва да го нахраня преди да го пусна на лов за трюфели. Цъкнах за правене на храна и ме препрати на маркета с наличните ми бушели. Имах няколко излишни, за това и ги пуснах за прасетата. Ооообаче като се върнах в кочината ми даде аут оф синг и след рефреша кочината ми даваше само бройката прасета на картинка  #Cussing out
Защо трябва всичко първо в оня свят да става активно, и чак след това в останалата част на планетата?  #2gunfire

# 258

Днес ми се случи за първи път ... и като цъкнах върху човечето ( което беше мой съсед незнайно как появил се в моята ферма) , ми се маркираха пет квадратчета ииииии аз само натиснах ацепт и изчезна =))) На вас случвало ли ви се е ?

# 259
  • UK
Да, за кой ли път - това са хората, които са ви наторили нивата. Петте квадратчета са наторените от съответния човек.

# 260
здравейте! искам да ви попитам кой модератор на самата игра вече 9 месеца я играя, пълна е с нередности крадат се парите подаръци изчезват, а вчера и днес културите който съм сяла се изпаряват влизам да си обера нивата и се появявям в старото положение точките ми са назад. има хиляди нередности по тая игра, писнами вече кажете ми към кой да се обърна. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 261
  • UK
Към учител по Български Език. Иначе всички имаме проблем с играта, никой не може да ти помогне.

# 262
Към учител по Български Език. Иначе всички имаме проблем с играта, никой не може да ти помогне.

Joy

# 263
# 264
http://www.facebook.com/?ref=home#!/desislava.kazandjieva  tursq susedi! mersi predvaritelno  smile3525

# 265
И като ни връща до определен момент как да играем почивните дни за двойни точки От сутринта вече трети път сея и сега влизам и виждам че сякаш не съм влизала от вчера всичко ми е загинало Изобщо незная да си правя ли труд отново да сея във хлебопекарната положението е същото изобщо писна ми едно и също да правя три пъти минавам едно ниво пфффффффффффф

# 266
  • София
Ще го оправят, няма страшно, вече работят по въпроса Simple Smile
Hey Farmers! We are currently looking into the reports of farm progress not saving. Thanks for playing and thanks for your patience.

За съжаление, точно тези почивни дни ще ми бъде абсолютно невъзможно да бъда на линия, умирам от яд за двойните точки  Sad

# 267
хубаво ама сега да сея или да чакам ох незнам

# 268

Joy

newsm62 smile3521

...

Искам само да отбележа, че и аз днес три пъти брах едни лалета, но участвах в мисия с тях и ми я отчете, въпреки че сега като влязох си стояха необрани  Laughing

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 23:25 от viara_ara

# 269
При мен е ОК - влизах и излизах, за да съм сигурна... дано утре не гледам опулено и всичко да е наред... лека и спокойна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт