FarmVille - 31 тема

• 35 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Има ли желаещи да ми станат съседи

Пратих ти покана  Peace

едит: Току що от фермата на съпружието влизам да помагам на един от неговите съседи и що да вия, има две забавчници Shocked  И аз искам, как става този номер?

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 19:07 от violetblue

# 241
Има ли желаещи да ми станат съседи

Пратих ти покана  Peace

едит: Току що от фермата на съпружието влизам да помагам на един от неговите съседи и що да вия, има две забавчници Shocked  И аз искам, как става този номер?

И аз пратих.

Забавачници имам 4 .Преди време имаше такава опция и то официално от Зинга обявиха че я пускат и за това ги построих .Ама не им виждам смисъла.

# 242
Нов медал ли има? Ужас!

# 243
Оххххххх, много съм зле, от няколко дни все не мога да ударя сет 4 - кончето и днес го взех и без да искам го клеймнах, а бях отворила фермата на мъжа ми и сега е там ! И сигурно няма да мога да си го взема в моята ферма повече  ooooh!  Cry

Има начин да си вземеш повече от едно животно. Отвори своята ферма, а в сайта на лотарията влез с профила на мъжа си. Като спечелиш някое животно, то ще иде в твоята кутия.

# 244
  • София
Нов медал ли има? Ужас!
Какъв? При мен няма нищо ново  newsm78 !

# 245
Видях и аз че няма, тъкмо се притесних, че ще трябва да ходя да помагам на съседите отново, че има нов медал за помощ и щях да ....  #2gunfire

# 246
  • Bapнa
Оххххххх, много съм зле, от няколко дни все не мога да ударя сет 4 - кончето и днес го взех и без да искам го клеймнах, а бях отворила фермата на мъжа ми и сега е там ! И сигурно няма да мога да си го взема в моята ферма повече  ooooh!  Cry

Има начин да си вземеш повече от едно животно. Отвори своята ферма, а в сайта на лотарията влез с профила на мъжа си. Като спечелиш някое животно, то ще иде в твоята кутия.

Thinking не бях се замисляла, мерси  Peace  bouquet

# 247
  • София
Днес за пръв път ми се случи да ме върне играта назад, обрах, засадих и като влязох след часове намерих нивата все още необрана newsm78

И на мен така ми се получи с фермата на мъжа ми сутринта. И то веднага след като влезнах от моята ферма да наторя и нахраня кокошките при него. Беше вече с новите опции за торене и т.н., и реших, че сигурно нещо съм прецакала. Яд ме е най - вече за бушелите, които пращах от моята на неговата ферма за СПА - то. А и материалите по кошера, които бяха пратени отидоха в небитието.  Cry  Close

# 248
Здравейте!Отскоро играя играта,а виждам,че тук сте доста напред.Има ли желаещи да ми станат съседи,защото все още имам малко приятели във Фейсбук,а и те много не играят игри.Давам линк към профила ми.Предварително благодаря на отзовалите се!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1649572360
Огромно благодаря на всички,които се отзоваха!Ако знаете сега колко много приятели и съседи имам...

# 249
Задава се уикенд с двойно мастери... ще посъберем табелки Wink))

И сега да разучим с тия прасета и тия труфели какво трябва да правим  newsm78

Да се похваля - работи ми фотоапарата на фермата - засега... и май ще се мотивирам да я подредя ...

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 09:02 от Zl-76

# 250
  • Варна
Глупавата ферма ме върна точно 12 часа назад. Сутринта си обрах животните и дърветата - всичко си беше наред. След малко влезнах отново , за да си обера и реколтата и нямаше нищо т.е. имаше, но изсъхналата от снощи.

# 251
Тъкмо започнах да правя храна за прасетата от ненужни бушели, за да ги пращам на лов по съседите и играта каза аут оф синг и вече нямах активна кочина, а най- обикновенна  ooooh! Поне 10те бушела си бяха на место, не че ми трябват ...
Това с двойният мастери не го разбрах  newsm78 Май ще се връщам да чета  Laughing

# 252
Тъкмо започнах да правя храна за прасетата от ненужни бушели, за да ги пращам на лов по съседите и играта каза аут оф синг и вече нямах активна кочина, а най- обикновенна  ooooh! Поне 10те бушела си бяха на место, не че ми трябват ...
Това с двойният мастери не го разбрах  newsm78 Май ще се връщам да чета  Laughing

Може ли малко разяснение относно храненето на прасета с бушели  Rolling Eyes ? При мен няма никаква разлика с кочината.

# 253
  • София

Може ли малко разяснение относно храненето на прасета с бушели  Rolling Eyes ? При мен няма никаква разлика с кочината.

Присъединявам се към питането!
От стената си взех една "порция" от публикация на съсед, шернах я и аз, после като влезнах във фермата, дадох Use на храната, която изхвърча нагоре, като лопатите за склада и нищо. В кочината не отбелязва никъде да съм добавяла храна, нито имам нещо по различно като менюта в щанда с бушелите.
Моля за малко скрийншотове да видим за какво иде реч  Praynig !

# 254

На мен в кочината ми има само два вида прасета (както преди) ....нищо друго....явно ще е като последното разширение - до 3-4 дена ще стане за всички.... Close ooooh! иии някой случайно да знае ще се раждат ли някакви прасенца от тая кочинка или е само за съхранение?  Shocked Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт